Köszönöm a vélemyényeket! Egyébként milyen programot javasoltok Sartin?
Szia!
Amikor mi voltunk Sartin, a Meteorákhoz mentünk és Thessalonikibe. Én mindkettőt ajánlom, nekem mindkettő tetszett, plusz elvittek a Narancspartra, ami szintén gyönyörű hely.
Ha legközelebb visszamegyünk Sartira, akkor viszont elmennénk az athosi és a Kék Lagúna hajóútra, meg talán egy buszos kirándulásra, ami a félszigeten visz körbe, de ezt lehet, hogy egyénileg oldanánk meg, főleg Neos Marmaras érdekelne és a kis öblök. De érdekelne az öszvér túra is, volt már vki olyanon?
Sziasztok!
Májusban ismét Sarti! Volt valaki közületek a Kalóztanyával hajókázni? Annyi szépet-jót olvastam róla, de sehol egy kis utalás az áráról. Esetleg tud valaki tavalyi árat írni? ..esetleg személyes élmény? köszönöm....
Marcsipán, sajna nem emlékszem a 2010-es árra, de nekem nagyon tetszett.
Birsalma, mi aug. közepén voltunk, akkor van egy egyházi ünnepség, belecsöppentünk.
Ált. a mi progamunk is fürcsi volt hol itt, hol ott, este be a faluba, séta, bazár, vacsi, fagyi, koktél, esetleg buli.
Elmentünk a Narancspartra, Vourvuruba, Neos Marmarasba a piacra, meg egy csodaszép strandra.
Sziasztok!
Nagyon kedvesek vagytok, hogy ilyen gyorsan válaszoltatok is! Remélem már nyitnak májusban. Tavalyelőtt nem üzemeltek még.
Mégegyszer köszi. Most már csak a májusra várok. De nagyon!
#1809802012-03-16 01:13:51 Válasz a #180921. hsz-ra
Nem fogod megbánni,tudom sokan lnéznek lököttnek,én most megyek 17-szer.Én is pont akkor megyek,az Iliászban leszek,bármi kérdésed van szívesenn válaszolok.
2010 szeptember végén voltunk Sartiban, a Stamatis Apartmanban laktunk. A Meteoráknál és az Athosz szigeti kolostoroknál voltunk fakultatív kiránduláson. Csak javasolni tudom mindenkinek, gyönyörű volt. Igaz, minket is bevittek egy ajándékboltba, illetve a Meteorákról visszafelé megálltunk egy étteremnél, ami nagyon drága volt és az ételek sem voltak jók -- valóban ez volt az az üzlet, amiről fordkasanya írt. Menet közben több helyen is megállhattunk volna venni és enni valamit, de ez volt a "kitaposott" célpont. Sarti gyönyörű, a szállásunk is elfogadható volt, nagyon közel a homokos strandhoz. Az Apollon Travellel mentünk, jól éreztük magunkat. Tavaly szintén velük mentünk Toloba. Az idén viszont mi is visszatérünk Sartiba, ugyanabba az apartmanba megyünk szeptember közepén, de most 2 hétre. A férjem Sarti rajongó lett. 2 éve kimaradt a kalózhajó, az idén mindenképpen bepótoljuk, annyi jót hallottunk róla. Addig is olvasgatom a fórumot, hátha néhány friss és használható infót találok.
#1810102012-03-18 10:47:50 Válasz a #180979. hsz-ra
szia vadevezős!
Ezt az öszvértúrát idén én is kipróbálnám, csak félek, a szerencsétlen állat nem bír el... Neked milyen tapasztalataid vannak? Ez teljesen komoly, ez tart csak vissza Merre jártatok a kis állattal? Miket láttatok?