Amit "szuvenírként" magammal hoztam, az (csak hogy folytassam a Kónyu által emlegetett listát jónéhány görög számnak a címe, amikre itthon nem bukkantam volna rá, élénk emlékképek a háborgó tengerről, számtalan kedves pillanat, amiket vadidegenek szereztek, sok-sok válasz például az olyan kérdésekre, hogy mégis mitől olyan boldog mindenki így a válság kellős közepén: "Because of the sun" -hát nem egyértelmű ? És az örökre szóló vágyakozás, vissza.
Nagyon köszönjük a beszámolódat, nem, hogy nem OFF, hanem kifejezetten idetartozó volt a hozzászólásod.
Nagyon sok hasznos infó is volt benne - különös tekintettel az utazásra - , és személyes-hangulatos dolog is.
Én is gondolkodtam, hogy még vissza kéne menni, de nem megy közvetlen fapados- ésszerű, mégsem gondoltam Zakynthosos célállomásra Sajnos még a fapadosokon kívül nem igazán gyúrtam ki magam a kapcsolódó járatokról
Köszönöm szépen, aranyosak vagytok:) Sajnos a fényképezőm megadta magát az út előtt, így csak a telefonommal tudtam készíteni pár fotót, de keresek néhány értékelhetőt, és felrakom őket:) Érdekes volt látni egy teljesen más oldaláról is a már ismert helyeket, és erősen gondolkozom rajta, hogy valamikor télen is ki kéne menni... De ez még csak álom egyelőre.
#1961762012-10-28 13:22:27 Válasz a #196123. hsz-ra
Kedves Kefi86!
Ámulattal olvastuk a beszámolódat, ami nagyon tetszett. Talán az egyik legjobb, amit valaha ezen a fórumon olvastunk. Nagyon megható volt, szinte libabőrösek lettünk, ahogy a szemünk elé képzeltük az utazásodat a helyi öregekkel. Remélem lesz egyszer részünk ilyesmiben nekünk is. Ez az igazi Görögország!!!!!!!
#1962962012-11-07 13:17:17 Válasz a #195947. hsz-ra
Szia Kónyu
Remélem jövőre ujra ellátogatsz a kedveseddel együtt hozzánk:)
Én a horkoló szomszédokat nem hallottam csak a fölöttem tűsarkúban topogó kedves vendégemet
de ez szerintem bárhol, bármikor előfordulhat
Már most nagyon hiányzik Kefalonia,pedig most múlt el okt.13-a hogy elhajóztam róla..
És hol van még a május
#1962972012-11-07 13:57:52 Válasz a #195802. hsz-ra
Hello Yasmin..
Nagyon kedves tőled hogy még a szüleimet is a nyaralási élményeid közé számítod:)
Remélem ettől függetlenül a sziget szépsége az ,amit nem fogtok soha elfelejteni. remélem még viszont látjuk egymást Kefalonián...
addig is minden jót nektek...
üdv:Marcsi