#2121452014-01-13 09:40:51 Válasz a #212141. hsz-ra
Szia!
Igen! Amikor decemberben voltam bent foglalni Zakynthosra ( tavalyi áron előleget) akkor azt mondta a hölgy , hogy nem tervezik bővíteni az utazási célpontokat. Marad Paralia O.B. és Zakynthos.
Sajnálom én is mert mi szeretünk mindig más helyekre menni Görögországon belül. A nagyon kényelmes buszuk miatt esett rájuk a választás de ha nem mennek máshova akkor nem tudom melyik irodával utazunk. Ilyen kényelmes busszal még soha nem utaztunk!
Gaborapó, tavaly mikor voltatok Paralián? Nem volt nagyon szemetes a tengerpart? Egyik ismerősöm járt ott tavaly szeptemberben és
azt mondta borzalmasan szemetes volt...(
#2121562014-01-13 16:19:20 Válasz a #212149. hsz-ra
Szia
Mi szeptember közepén voltunk Paralián. A part egyáltalán nem volt szemetes, reggelente gépekkel takarították a homokos részt. Paralia és O.B között is rendszeresen takarítva volt a part. Meglepően sokan voltak még ebben az utószezoni időben is .Ami még tetszett és eddig nem sok görög tengerparton láttam zuhanyzók és öltözők is voltak.
A Makrigyalosi sólepárlónál is volt zuhanyzó öltöző és mobil WC ami tiszta volt folyékony szappannal papírtörlővel és még az öblítő tartály is működött.
#2121592014-01-13 18:28:55 Válasz a #212149. hsz-ra
(Szeptember eleje)
Mi sem panaszkodtunk a parttal kapcsolatban.
Valóban tiszta volt.
Mikor nagyon hullámzott a tenger, akkor hozott ki magával valamiféle vízi növényt. De ez sem mindennapos.
Mondjuk mikor ott volt sem zavart, pár lépéssel átléptem és kész.
Aztán ugyan olyan tiszta volt a víz.
Gáborpapo, köszönöm, így már értem.
Lililuca, én is szeptember elején voltam Paralián, s én is tisztának találtam a partot is és a tengert is. Nagy szél nekünk egyáltalán nem volt.
Szia Lililuca! Mi tavaly július végén voltunk Olympic Beachen és elég sokat voltun Paralian is. A part tiszta volt mindig, de nekem nagyon keskeny volt. OB-en ugyan ilyen tiszta csak sokkal szélesebb. Nekem jobban bejött.
Sziasztok!
Négy napja írtam az Apollon Travelnek foglalás ügyben, és még mindig nem válaszoltak. Ez szokatlan, mert eddig mindig emailben intéztem a foglalást, és még aznap válaszoltak...... Jó, most volt benne hétvége is, de már kedd van....
Félek, hogy lecsúszok a kiszemelt Thassosról......
Mindenhol azt olvasom, hogy milyen sokan mennek idén Thassosra, reménykedhetem még, hogy lesz helyünk egyáltalán?
Május 31 - Június 7-ig szeretnénk menni.
Szia Theia!
Szerintem akkor is válaszolnának ha már nem lenne szabad hely, az első időpont amit kértem már foglalt volt és ajánlottak másikat, egy héttel később.
Én is e-mailben tárgyaltam le velük a foglalást legalább 8* kérdeztem és még aznap válaszoltak is. Nekem első alkalommal egy Ördög Katalin nevű hölgy válaszolt és attól kezdve mindig neki cimeztem a levelet.Most ott tartunk hogy miután befizettem, értesitett hogy postán küldi a számlát. Nagyon kedves és segitőkész. Esetleg próbáld ki igy.. hogy személyesen neki irsz. Sok sikert!
Szia Theia!
Szerintem akkor is válaszolnának ha már nem lenne szabad hely, az első időpont amit kértem már foglalt volt és ajánlottak másikat, egy héttel később.
Én is e-mailben tárgyaltam le velük a foglalást legalább 8* kérdeztem és még aznap válaszoltak is. Nekem első alkalommal egy Ördög Katalin nevű hölgy válaszolt és attól kezdve mindig neki cimeztem a levelet.Most ott tartunk hogy miután befizettem, értesitett hogy postán küldi a számlát. Nagyon kedves és segitőkész. Esetleg próbáld ki igy.. hogy személyesen neki irsz. Sok sikert!
Szia gtünde!
Eddig nekem is szinte azonnal válaszoltak, aznap vagy másnap, ezért csodálkozom azon, hogy már 3 levelet írtam és semmi válasz.
Már kétszer intéztem így náluk a foglalást, 2013-ban és 2011-ben, és eddig nem volt probléma.
Nekünk Ördög Katalin segített mindig, először neki írtam most is, mert tavaly is nagyon kedves volt. Nem jött válasz, arra gondoltam, szabadságon van, stb. , ezért írtam az info@apollonra is. Onnan sem jött válasz. Majd tegnap újra írtam az info címükre.
Nem értem, lehet, hogy a citromail akadozik? De eddig is erről írtam nekik az előző években.....