Nem szeretem a sört, de a Mythos még nekem is ízlett.
Az illata és az íze szerintem (kicsit) hasonlított a görög kenyerekhez.
De lehet, hogy az én szaglókészülékemben van a hiba?
Igen, a Mythosnak van egy sajátságos ize, kevésbé keserû, inkább kissé édeskés a számomra. Én nagyon szeretem a barna söröket, a Mythos az én ízlésem szerint rájuk hajaz. Bár nyílván más meg másképpen éli meg ezt.
Igen Rebi, tényleg hasonlít a barna sörök édeskés ízéhez, de még se olyan. Nekem inkább egy nagyon jó minõségû világos német sörre emlékeztet. Bár nem éreztem, hogy búzából készült volna, így éppen a kenyér nem jutott róla eszembe. De hidegen a forró napon nagyon jól tud esni az tény.
Idén, aki még eddig nem kóstolta az alfa sört kóstolja meg, mert nagyon hasonlít a mythoshoz, ugyanolyan tiszta, lágy íze van.
Persze, legfeljebb rájön, hogy ezt sem szereti.
Meg kell mondani, hogy kimondottan sör íze van, csak ez egy lágyabb változat.
De Görögországban mindent meg kell kóstolni!!!!!
Érdekes. Mióta szõlõtulajdonos lettem egyre inkább szeretem a félszáraz borokat is. De talán azért, mert azon a vidéken nem jellemzõ az édes bor, ill. a gazdák útmutatásai szerint az igazán édes borhoz kell még egy sûrítmény. Mivel elmondásuk szerint, mely szerint szüretesz, préselsz és hordózol mûvelet sorból a mi vidékeinken nem igen lesz jó édes bor, kíváncsi lennék, hogy Görögországban a sok napfény hatására vajon ez össze jön-e. Nyílván a bor ízéhez a napfényen kívül a talaj is hozzájárul, az is másabb mint itt a borvidékeken.
Hajaj! Még szakértõ nem lettem, de ami késik nem múlik! Nos engem elsõsorban a vörös borok érintenek meg, így ezekrõl informálódtam. Fehér bort nem is akarok készíteni valószínüleg soha. Így a Tokaj efajta borairól nem tudok sokat mondani. (Jó a többirõl sem merek szakszerüséget bevállalni) De kellett volna nekem aféle jó édes vörös bor, és ennek kapcsán oktattak ki a szakértõ szomszédok.
Kissé OFF volt a téma, bocsi mindenkitõl.