#2163292014-05-17 16:13:05 Válasz a #216325. hsz-ra
Hát igen hetekre előre nem érdemes.szerintem max 1 hét az amit megtudnak úgy jósolni hogy valamennyire pontos legyen kb: 90% csak hát ugye van olyan hogy következő napra az egyik oldal esőt a másik meg napsütést mutat.
#2163492014-05-18 08:05:28 Válasz a #216347. hsz-ra
Az állami szolgálatok, így ez a görög is, gyakran azért ad kiegyensúlyozottabb, megbízhatóbb előrejelzést, mert az nemcsak számítógépes modelleken alapul, hanem a helyi meteorológusok helyzetelemzésére, tapasztalatára is épít, ami ugye jobban figyelembe veszi a helyi tényezőket mint a nagy globálmodellek.
ezért írtam én is az első két helyen a poseidont és ezt, amit te is írtál, mert ez a kettő a helyi (tán valahol egy cég is, mintha), még ha nem is dolgoznak annyira előre, mint a globálisak.
(és még vízhőfokot is elő lehet csalogatni, vmint a poseidonnak van androidos verziója is!)
#2163692014-05-18 13:36:43 Válasz a #216349. hsz-ra
És 5 napnál távolabbi előrejelzés az már jóslás kategória, csak megnyugtatásként érdemes nézegetni, de ehelyett inkább idegesíteni szokott 1-2 felhőrajz
Egyébként keddtől szinte az összes előrejelzés 24 fok felett jelez szikrázó napsütéssel, onnantól pedig meredek emelkedést 1 hét alatt akár 30 fokig is Kefalonián
Szóval itt a nyár !!
Sziasztok! A szerbiai árvíz miatt szerintetek előfordulhat, hogy nem indulnak el a jövő heti utak, vagy tudnak más útvonalon menni a buszok? Beengedik egyáltalán a túristákat most Szerbiába? 100 éve nem volt ekkora árvíz. Mikor télen óriási hó volt, akkor nem lehetett átmenni a határon, most van vkinek friss infója?
#2165012014-05-21 08:10:18 Válasz a #216497. hsz-ra
Ne izgulj!
Szerintem a buszok minden képpen el fognak indulni ha nem Szerbián keresztül akkor Románia - Bulgária érintésével de ott lesznek! Volt már olyan , hogy arra mentünk.
Kónyu légyszi vigasztalj meg, hogy nem ilyen lesz a június eleje, minden nap többször nézem az időjárást mindig változik. De most szomorú lettem nagyon. Kb egy időben megyünk ,ha jól tudom, csak te Kefalóniára, ha jól emlékszem a hozzászolásaidból. Ugye jó időnk lesz????))))))) Remélem
Egy kedves kolléganőm nevében írok, aki nincs fent a fórumon.
Sajnos válltörés miatt nem tudnak menni nyaralni, ezért eladóvá vált az utazásuk Nei Poriba.
Időpont: 2014.06.02.-06.11.
Iroda: Apollon Travel.
Apartman: Apostolis apartman.
2 fő részére.
Ár: fejenként 26000.- Ft.
Egy kedves kolléganőm nevében írok, aki nincs fent a fórumon.
Sajnos válltörés miatt nem tudnak menni nyaralni, ezért eladóvá vált az utazásuk Nei Poriba.
Időpont: 2014.06.02.-06.11.
Iroda: Apollon Travel.
Apartman: Apostolis apartman.
2 fő részére.
Ár: fejenként 26000.- Ft.
#2165422014-05-21 19:04:06 Válasz a #216528. hsz-ra
Bocsánat hogy közbe szólok de rosszat nézel, mert amit te nézel az közép - görögországban lévő lefkada nem a jón szigeteken lévő! Szerintem nézd ezt https://www.accuweather.com/hu.....r=6/1/2014 mert ez a nidri városnak az előrejelzése.Eleinte én is azt néztem amit te mert azt dobta ki a google és nem rég jöttem rá hogy kettő lefkada van. Ha a most menü pontot nézed és lejjeb görgetsz akkor a közeli helyeken térképnél látod hogy az nem Lefkada sziget. Remélem nem írok hülyeséget Bár jelenleg most ez se sokkal jobb az általad mutatottnál de mint írtad napról napra változik úgy hogy reméljük a legjobbakat.
Köszi szépen, aranyos vagy ,hogy szóltál reménykedjünk, remélem segítenek a görög istenek és jó idő lesz. Köszi ,mostmár azt a linket fogom nézni,amit megadtál. Szép napot!
#2165442014-05-21 19:29:39 Válasz a #216543. hsz-ra
Szivesen. Azóta akármilyen oldalon nézem az időjárást mindig nézem hogy melyik lefkadára írja. Amúgy pont tavaly fordult elő olyan kefalónián hogy reggel borús esős idő volt de mivel mentünk fakultatívra így kijöttünk a felhők alól és utána meleg napsütéses idő volt. Akik meg ott maradtak azok mondták hogy ott nem a legjobb idő volt. Tehát lehet pont nidri felett esik az eső de viszont a nyugati oldalon lehet tök jó idő van.