Hát nagyon kiakadnék, ha életem elsõ repülése éjjel lenne!!! Bízom benne, hogy nappal megyünk. Én azzal is kiegyezem, ha hajnal 5-re kell a reptérre érni. Csak ne éjszaka induljunk!
Én is lefoglaltam az utat. Hurrá, hurrá. Augusztus 11-18 Kréta - Stalis - Alexandra Ap. Most elõször megyünk Krétára. Nem nagyon várom...... 163 nap....azaz....3912 óra....azaz....234720 perc.....
Olyan jókat mosolygok azon, hogy mindenki mennyire be van már sózva a nyaralása miatt.
dijuska! Majd indulás elõtt 1-2 héttel telik még csak igazán lassan az idõ. Legalábbis nekem tavaly alig akart az utolsó hét eltelni.
Nos nekem az utolsó hét mindig a készülõdésé. Szerencsés helyzetben vagyok, nekem akkor már szünet van. Második éve lesz, hogy nem sokkal a tanévzáró után indulunk, tehát amint befejezem a munkát már készülhetek is. A 92 és a 113 nap között nem sok idõ van, három hét. Én még akkor nem mehetek, pláne hogy idén enyém a ballagás szervezése.
Az idén új irodát választottunk, bízunk benne, hogy nem lesz semmi gond. Pláne, hogy a kinti idegenvezetõnkkel sikeresen összejöttünk ezeken az oldalakon. Nagyon bízom a Beában és a Dias Zeusban. A tavalyi tortúra után jár nekünk egy nyugodt nyaralás.
Szia Rebeka!
Ha Diassal utazól legyél egész nyugodt,hogy nagyon jól meg lesz szervezve a pihenésed!Egy profi csapat áll készen arra,hogy te a lehetõ legjobban érezd magad a megérdemelt szabadságod alatt!Mi már tiz éve velük utazunk,eddig még nem csalodtunk az irodában.A tulaj mindig azon fáradozik,hogy nekünk utasoknak minden jó legyen.Ha kilátogatsz az utazás kiállitásra,megtapasztalod a belölük áradó szeretetet!Jól választottál!Andi
Mi tavaly az Apollonnal voltunk Sartin. Szerintem szuperek voltak. Az utazási irodában is segítõkész volt a hölgy, a sofõrök nagyon jó fejek és gyorsak. A kinti idegenvezetõvel sem volt nekünk semmi problémánk. Az idén ismét velük utazunk, csak most nem Sartira.