Én Sartira megyek, több alternatíva közül hirtelen felindulásból kiválasztottuk a Férfival. Szóba jött Sarti mellett Stavros, Asprovalta, Nei Pori, érdekes, Paralia NEM.
Június elsején megyünk
Igen ott már tavasz van csupa-csupa nagy betûvel! Heraklionba megyek most.
A szám amit a nevem mellett láttok az pedig az, hogy mikor megyek nyaralni akkor is Krétára megyek, a keleti részre.
Sziasztok!
Mi az idén megint csak Sartira megyünk nyaralni, csakúgy, mint tavaly. Július 7-14-ig leszünk a Kiriakis apartman vendégei. Autóval utazunk, a tavalyi buszos túra a férjemnek egy kicsit sok volt (19 óra, ami nem is igazán sok, szerintem) és úgy döntöttünk, hogy megpróbáljuk az idén egyénileg megoldani az utazást. Jó, hogy ott lesz az autónk, mert így legalább nem kell bérelni. Én már többször jártam Görögországban, több helyen is, így legalább van egy kis helyismeretem. Feltétlenül meg szeretném a férjemnek mutatni a Meteorákat, a Tempe-völgyet, a Halkidiki másik két félszigetét (az Athost csak Ouranapoliig). Már alig várjuk az indulást. Ha valaki tud nagyon jó, viszonylag friss útleírást, információt, annak nagyon megköszönném, ha elküldené.
Üdv minden Sarti/Görögország rajongónak!
Sziasztok!
Mi idén Korfu szigetére utazunk,Benitesre a Potamaki hotelba lesz a szállásunk.Augusztus 11-18 ig.Remélem jó lesz mert még nem jártunk ezen a szigeten.