Egyéb utazásaink
Nyomtatóbarát verzió
  Fórum : Világjáró
Hozzászóló Üzenet
# 421
KijelentkezvePrivát üzenet küldéseFelhasználó weblapjának megtekintése
Miskolciutas
Törzstag
Törzstag
1313 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#21611 Üzenet linkje2007-02-28 18:34:20 

Már eltelt azóta 4 napõ,vajon szegény Andiéknak milyen lett az idõ?Anikó nem tudsz valami ujat róluk?Jól emlékszem,hogy 4-én jönnek haza?
# 422
Busaianiko
Spec. Fórum tag
Spec. Fórum tag
1740 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#21751 Üzenet linkje2007-03-02 11:47:58 

Szia Miskolciutas! Sajnos azóta semmi hírt nem kaptam Anditól. Remélem ez azt jelenti, hogy kiderült felettük az ég! icon_biggrin.gif Épp ma volt eszemben, hogy mi lehet velük?! Én is úgy emlékszem,hogy 4-e körül érnek haza, de ilyen ügyekben ne számíts rám, mert elég feledékeny vagyok sajnos. Remélem, hogy a kezdeti rosszakat leszámítva azért jól telt az üdülésük!? De biztos megtudunk mindent, ha visszaértek, és jelentkezik itt a hellaszon. szia Anikó icon_lol.gif
# 423
KijelentkezvePrivát üzenet küldése
Juhi
Kiemelt fórumtag
Kiemelt fórumtag
818 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#21752 Üzenet linkje2007-03-02 11:58:32 

Sziasztok!
Nekem is minden nap eszembe jut, hogy milyen lehet az idõ náluk. Remélem nagyon jó az idõ, és sokat pihennek, bár ahogy ismerem biztos sok felé mennek nézelõdni.

# 424
Kvalcsi
Spec. Moderátor
Spec. Moderátor
3368 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#21763 Üzenet linkje2007-03-02 12:51:43 

Sziasztok!

Sajnos én sem tudok semmi új infót Andiékról. Mielõtt elutazott mondta is, hogy nem fog nagyon sok sms-t küldeni, mert bizony onnan nagyon drága.
Én is remélem, hogy megjavult az idõ, és be tudták járni a szigetet.

Egyébként március 5-én kell hazaérkezniük. Ahogy én Andit ismerem, biztosan bejelentkezik a hellaszra, és tudatja velünk, hogy megjöttek.

# 425
Andra
Spec. Fórum tag
Spec. Fórum tag
1308 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#21767 Üzenet linkje2007-03-02 12:59:56 

Sziasztok!
Ez annyira fura, mert épp most gondoltam én is az Andiékra, hogy vajon milyen lehet a nyaralásuk. Épp rá akartam kérdezni, de látom ti is pont ezt boncolgatjátok.
Remélem a kezdeti nehézségeik elmúltak és egy igazán remek nyaralásban van részük.

# 426
Busaianiko
Spec. Fórum tag
Spec. Fórum tag
1740 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#21881 Üzenet linkje2007-03-03 16:52:19 

Sziasztok! Tegnap kaptam még sms-t Anditól. De nem voltam gépközelben, ezért most írom ide.
Azt írta,hogy már nincs autójuk, persze hogy akkorra lett jó idõ, eddig végig rossz volt. Most meg már nagyon-nagyon meleg van.
Ma mentek delfinlesõ hajókirándulásra, és vasárnap éjjel haza.

Nagyon sajnálom õket, mert olyan gyönyörû helyen lenni úgy,hogy nem tudsz kirándulni, szörnyû lehetett, hiszen a szobában ülni itthon is lehet.
Arról nem írt semmit, hogy milyen folytatása lett a hurrikánnak, gondolom majd itthon bepótolja.
Azért remélem ez a két-három nap kellemesen telt el nekik. icon_lol.gif

# 427
Estella
Aktív fórumos
Aktív fórumos
402 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#21936 Üzenet linkje2007-03-04 22:17:28 

Most biztos gyorsítottan kell bepótoljanak mindent, de legalább nem történt semmi bajuk. sajnos, ebben a helyzetben ez az ami a legfontosabb, a testi épség.
Szerintem már mindegyikünk kiváncsian várja a beszámolót.

# 428
Juhi
Kiemelt fórumtag
Kiemelt fórumtag
818 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#21946 Üzenet linkje2007-03-05 10:17:21 

Sziasztok!
Remélem Andiék szerencsésen hazaértek. Nagyon sokat gondoltam rájuk. icon_lol.gif

Most hétvégén, én is úgy jártam, hogy sok év után elmentem a kirándulásra, hogy felmegyünk a Kékes tetõre. Sajnos ebbõl nem sok lett, mert csak Mátraházáig jutottunk, mert nem engedték fel a buszt a nagy hó miatt. Mi ugyan láttunk hókotrókat, hogy felfelé igyekeztek, de havat, azt nem. Most megint várhatók 8-10 évet mire megint alkalmam lesz felmenni oda. icon_confused.gif

Persze nagyobb az esélyem a Kékesre eljutni, mint Mauritiusra. icon_lol.gif

# 429
Rebeka
Törzstag
Törzstag
1109 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#21975 Üzenet linkje2007-03-05 13:59:38 

Juhi!
Mi elég sokat felmegyünk a Mátrába, de szégyen vagy sem a Kékesen kb. egy éve nem voltam. De az is igaz, hogy engem igazán valahogy nem is érintett meg a hely. Sokkal, de sokkal szebb helyek vannak itthon akár a Mátrában is, ne sajnálkozz a dolgon nagyon. De tény: mindenkinek látnia kell idõközönként, hisz mégis a miénk és a legmagasabb pontunk. Pláne a torony teteje. icon_wink.gif
Amit viszont mindenkinek látnia kell, a szívem csücske: Ómassa, Lillafüred utáni kis falu, ami egy csoda számomra.

# 430
Kvalcsi
Spec. Moderátor
Spec. Moderátor
3368 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#21979 Üzenet linkje2007-03-05 14:31:42 

Szia Rebeka!

Teljesen egyetértek Veled! Kékesnél nekem pl. Mátraháza is sokkal jobban tetszett, és Ómassa is egy nagyon kedves kis falu. Igaz, már nagyon régen jártam arra, de már az odavezetõ út is nagyon hangulatos volt emlékeim szerint. Egyébként a falu Fazola Henrik 1771-ben épült õskohójának köszönheti hírnevét. A település általános iskolájának falán emléktábla hirdeti, hogy itt mûködött az õskohó 1814-ig.

# 431
Kriszta35
Spec. Fórum tag
Spec. Fórum tag
1383 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#22038 Üzenet linkje2007-03-06 11:38:18 

Szia Andi!

Akkor itt folytatva. Tavaly voltam Párizsban, ha van valami kérdésed szívesen segítek. A másik légy szíves az Öreg hölgynek a nevemben is köszönni majd!!! icon_lol.gif

# 432
Vojandi
Kiemelt fórumtag
Kiemelt fórumtag
4595 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#22039 Üzenet linkje2007-03-06 12:44:58 

Sziasztok, kedves barätaim!

Tegnap erkeztünk meg. A hazaut remes volt. Ejjel fel 2-kor jöttek ertünk a szallasra, majd vegigbuszoztuk az egesz szigetet es reggel 5-re voltunk a repteren, majd 7-töl 11 ora repüles. Delutan fel negykor voltunk itthon, (harom ora idöeltolodast levonva). Masfel napja nemaludtunk. Megis bekacsoltama gepet, azaz csak bekapcsoltam volna,mert a mocsodek nemmüködik. A nyaralas nem sikerült jol. Az elösö es az utoloso napunk volt csak szep, közte a pokol. Mert egy tropusi ciklon (hurrikan) jött a szigetre es egy hetig szakadt az esö, fakat csavart ki a szel, harom napig nem mehettünk ki a szobabol, mert kijarasi tilalom volt. Kifogyott a kajank, egy napig nem ettünk, csak zacsis leveseket -jo fogyokura - aztan hoztak egy tal müzlit es banant az apartman tulajdonosek. A berelt auto 8 napbol negy napig allt - a guta majd megütött. Szerencsenk van, hogy nem esett bajunk, mert a ciklon szele erte csak a szigetet. A kötzeli Reunion szigeten volt a központja, ahol 220 km/h-val tarolt. Mi megfazva jöttünk haza, (a repülön ezerrel ment a klima) erre meg a szamitogep is beszart, nem lehet bekapcsolni. Most megkertem a szomszedot, hogy nala netezhessek egy orat. A szerviz 5 napon belül jön ki, igy addig mar nemtudok jelentkezni. Irok reszletes beszamolot, amint ujbol jo lesz a gep. Addig valoszinüleg mar nemtudok jelentkezni.Mindenkinek köszönöm,aki gondolt ram es szoritott nekünk. Sajnos nemsegitett. Az alom ey remalomma valt.
Puszi mindenkinek addig is:
Andi

# 433
DANI0315
Aktív fórumos
Aktív fórumos
226 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#22044 Üzenet linkje2007-03-06 14:25:55 

Szia Kriszta!
Köszi,hogy irtál Párizs ügyben.Már nagyon bevagyunk sozva,jövõ hét csütörtökön indulunk.Vettünk utikõnyveket,de az itthoni infok értékesebbek.Minden érdekelne ami eszedbe jut.Metro,Rer,étterem.Disneyland belépõ,Hol érdemes leszállni a metrorol,hogy mindent lássunk az Öreg hölgytõl a Notredamig és senki ne maradjon ki a szorásból.Köszi ,hogy ha válaszolsz.Minden info jol jön.Andi

# 434
Csu
Aktív fórumos
Aktív fórumos
119 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#22047 Üzenet linkje2007-03-06 16:58:28 

Szia Andi!
Épp most mondta a férjem, hogy kollegája most jött meg Mauritiusról pár napja. Egy idõben lehettetek kint. Hát õ sem tudta azt mondani, hogy jó volt. Sajnálom, hogy így jártatok!

# 435
Kriszta35
Spec. Fórum tag
Spec. Fórum tag
1383 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#22050 Üzenet linkje2007-03-06 17:21:04 

Szia vojandi!

Szomorú, hogy így alakult a nyaralásotok, de remélem Görögország feledtetni fogja veletek a rossz emlékeket. icon_cry.gif

KERESŐ:
Nyomtatóbarát verzió
  Fórum : Világjáró
<   1 2 3 ... 28 29 30 ... 94 95 96   >

Copyright © 2003-2025 Hellasz.hu