Szia! Mi parkoló plazaba szoktunk parkolni. Leteszed a kocsit, van fedett parkoló is, és a tulaj kivisz a reptérre, mikor jön a géped akkor meg kijön érted. mi is ott fogunk parkolni!
#2222162014-07-31 10:50:27 Válasz a #222191. hsz-ra
Van a reptérnek is van parkolója, 6900 Ftra jön ki, a honlap szerint 5-10 perc távolságra van gyalog a termináltól. Érdemes mérlegelni, hogy mi a jobb esetleg a parkolóskisbuszt megvárni vagy besétálni, mi sem döbtöttünk még.
Ami nekem a bud.hu-s parkolás mellett szól, hogy olvastam egy cikket, hogy nekik normális biztosításuk van a náluk parkoló autókra, ami a kissebb parkolóknak vagy van vagy nincs.
#2222202014-07-31 11:23:04 Válasz a #222191. hsz-ra
Szia!
Mi a Ferihegy Parkolónál szoktuk hagyni az autónkat (eddig már 3 alkalommal).
http://www.repterparkolo.hu oldalon tudsz foglalni.
Az Üllői úton van, 0-24 h-ig nyitva.
Kapsz egy telefonszámot tőlük, mikor hazafelé leszálltatok felhívod őket és mennek értetek.
Minden OK. volt velük.
Én mindent próbáltam már a parkolásnál. A legjobb véleményem szerint a reptéri parkoló, mert nem vagy senkire utalva. Az a néhány perc séta nem árt. Bár minden parkolószolgálattal teljesen meg voltam elégedve, csak egyszer úgy jártam, hogy nem lehetett fizetni csak készpénzzel, és úgy kellet összekaparnunk az összeget, mert alig volt nálunk forint. Tavasszal a reptéri legolcsóbban (Holiday) parkoltunk, akkor akciós volt az ár. Kb. 5 perc séta a Terminál. Érdemes megnézni előre a street wiev-t, hol kell lekanyarodni, mert könnyen túl lehet menni és akkor már bent is találod magad a központi parkolóban.
#2222522014-07-31 18:46:59 Válasz a #222216. hsz-ra
szerintem ma már lecsökkent a közvetlen reptéri parkoló és a környéki parkolók közötti árkülönbség arra a szintre, amikor már nem érdemes a huzavona a környéki parkolókkal még akkor sem, ha esetleg valami kevéssel olcsóbbak is (de sokszor nem is azok).
főleg, h jó sokszor akciózik is a bud.hu (érdemes feliratkozni hírlevélre), idén eddig háromszor sikerült elkapni ilyet, amivel végképp nem volt érdemes a többit választani. kényelmesebb, gyorsabb, és totálisan biztonságos.
Szia Mono86! Mintha úgy rémlene, hogy ti talán nem közvetlen IBUSZon keresztül foglaltatok volna ugye? Szerintem mindenképp hivjátok fel az irodát mi van, habár még időben vagytok. Az tény, hogy szerintem már tudnotok kellene az uticélt.
Sziasztok! Mi most megyünk először tombolával. A szeptember 08-i hétre foglaltunk repülővel apartmanba. Az itt olvasottak alapján megnéztem az IBUSZ honlapját, és szinte mindenhová lehet foglalni, kivéve Rodosz, Sarti, Paralia és Bulgáriába is csak egy lehetőséget hozott ki. Akkor ez azt jelenti, hogy a többi helyre bárhová esélyes? Ha így van jó, mert pont ezeket (kivéve Rodosz) zártam volna ki, de még nem fizettem ki a teljes díjat, és addig nem zártam ki semmit. Viszont nekem a jövő héten fizetnem kell, de megtudni csak augusztus végén fogom, állítólag. Ti azt mondjátok, hogy először szólnak, utána fizettek. Akkor ez most hogy van?
Sziasztok! Én is szept.8-i hétre foglaltam. Buszos útra, de már bánom, jobb lett volna repcsivel menni. Árban sokkal jobban megéri. Bulgáriát kizártam. Nyár elején derült ki, hogy a férjem mégsem tud utazni. Egyik barátnőm jönne velem, remélem ebbe nem fognak belekötni az Ibusz irodában, hisz az én nevemen fut az előleg befizetés. Szerintetek még a kiértesítés előtt szóljak erről az irodában?