Sarti
Nyomtatóbarát verzió
  Fórum : Népszerû üdülõhelyek
Hozzászóló Üzenet
# 496
KijelentkezvePrivát üzenet küldése
Péter68
Kezdő fórumos
Kezdő fórumos
38 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#22533 Üzenet linkje2007-03-12 10:36:10 

Szia Andrea!
Köszi az infót.Most megyünk elõször Sartira,de remélem,hogy hamar megtalálunk minden fontosabb tavernát,stb.
Sajnos Mi 1 hétre megyünk,de remélem elég lesz.

Péter

# 497
Andra
Spec. Fórum tag
Spec. Fórum tag
1308 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#22535 Üzenet linkje2007-03-12 10:52:16 

Szia Péter!

Biztos, hogy nagyon-nagyon jól fogjátok magatok érezni Sartin, nagyon szuper hely, én bármikor visszamennék oda.
Nem akarlak elkeseríteni, de az 1 hét nagyon kevés lesz, de hát Görögország bármelyik részére mennétek, oda is kevés lenne, mert annyi látnivaló van ebben az országban.
A Narancs partot nézzétek meg mindenképp, mert nagyon szép és közel van Sartihoz.
Ha van kérdésed nyugodtan kérdezz, szívesen válaszolok.
Jó nyaralást nektek! icon_wink.gif

# 498
Péter68
Kezdő fórumos
Kezdő fórumos
38 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#22537 Üzenet linkje2007-03-12 11:01:49 

Szia Andrea!
Köszönöm a jó kivánságodat és ha lesz kérdésem kereslek.A Narancspartot mindenképp megnézük mert sok szép képet láttam róla a neten,illetve a már korábban említett öblöket.
Az igazsághoz hozzá tartozik,hogy még 1 hetet/Sarti után/Nei Poriba leszünk és innen megyünk majd a Meteorákhoz,illetve a közelbe lévõ helyekre.Talán még Athén is belefér.Kocsival megyünk.

Péter

# 499
Andra
Spec. Fórum tag
Spec. Fórum tag
1308 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#22539 Üzenet linkje2007-03-12 11:07:38 

Szia Péter!
Így már más a helyzet! Akkor ez egy nagyon szép nyaralás lesz, ha még Sarti után mentek tovább. A Metherórákat sem fogjátok megbánni, gyönyörû az is, azt nem is szabad kihagyni. Még Nei Poriban nem voltam, nem tudom, hogy az milyen hely, de sokan szeretik, úgyhogy rossz nem lehet. Autóval sok helyet bejárhattok.
Bár még nem sok helyen jártam Görögországban, de nekem eddig Sarti a szívem csücske, nagyon megszerettük ezt a kis falut. icon_lol.gif

# 500
Juhi
Kiemelt fórumtag
Kiemelt fórumtag
818 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#22540 Üzenet linkje2007-03-12 11:11:51 

Szia Péter!
Sarti és Neo Pori, együtt már egy szép nyaralás. Így már jobban hangzik. Egy hét az nagyon kevés, de ha kétszer egy hét az már jó.
Tavaly átutazóban voltam Neo Poriban, szerintem szép hely, és sok látni van a közelben.
Sartiból kocsival, még Marmaras sincs messze, fõleg a csütörtöki piacot nézzétek meg.

# 501
Péter68
Kezdő fórumos
Kezdő fórumos
38 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#22541 Üzenet linkje2007-03-12 11:12:10 

Szia!
Bízok benne,hogy nem fogunk csalódni és talán máskor is vissza megyünk.
Péter

# 502
Juhi
Kiemelt fórumtag
Kiemelt fórumtag
818 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#22543 Üzenet linkje2007-03-12 11:30:26 

Szerintem biztos, hogy nem fogtok csalódni.
# 503
Juhi
Kiemelt fórumtag
Kiemelt fórumtag
818 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#22544 Üzenet linkje2007-03-12 11:36:23 

Szia Andra!
Én nem emlékszem Renátára. Ez melyik részen van? Ha be tudok illeszteni egy Sarti térképet, be tudod jelölni?

# 504
Péter68
Kezdő fórumos
Kezdő fórumos
38 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#22545 Üzenet linkje2007-03-12 11:43:02 

Szia Juhi!
Készül a nyaralási program összeállitása és szerepel benne a Marmarosi piac is.Egy-két fakultatív programra is elmegyünk/Hajós útak/,de sok lesz az egyénileg szervezett program is.

Péter

# 505
Andra
Spec. Fórum tag
Spec. Fórum tag
1308 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#22551 Üzenet linkje2007-03-12 13:05:49 

Szia Juhi!

Ha én azt tudnám.......!!! icon_lol.gif Fogalmam sincs, de bent a közepén, az biztos. Megkérdezem a gyerkõcöt, lehet, hogy õ jobban fog rá emlékezni, mert azóta már volt ott még egyszer.
Szerintem még a tér elõtt jóval. Volt az egyik sarkon egy palacsintás, ahol egy egész helyeske görög fiú csinálta a palacsintákat. Úgy rémlik, hogy az elõtt volt.
Általában asztalok voltak kirakva az ilyen étkezdék elé, de itt nagy magas bár székek egy hosszúkás asztallal. És bejebb voltak egy pár asztal, ha valaki asztalnál akart enni.
Olyan kár, hogy akkor még nem volt fényképezõnk, mert kamerán meg van. Majd otthon megnézem a dvd-n és megpróbálom úgy betájolni. Oké? icon_lol.gif

# 506
Andra
Spec. Fórum tag
Spec. Fórum tag
1308 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#22553 Üzenet linkje2007-03-12 14:38:46 

Juhi!

Megkérdeztem a gyerkõcöt és jól sejtettem. Az egyik útkeresztezõdésben pont a sarkon egymással szemben volt két palacsintázó.
Az egyiknél egy helyske görög fiú csinálta a palacsintákat és az elõtt volt. Ha mentünk a tér felé, akkor jobb oldalra esett ez a Renáta nevezetû gyrosos.
Remélem be tudod így tájolni.

# 507
KijelentkezvePrivát üzenet küldéseFelhasználó weblapjának megtekintése
Miskolciutas
Törzstag
Törzstag
1313 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#22556 Üzenet linkje2007-03-12 17:14:53 

Szegény Juhi ezzel az 559 napjával...nem irigylem!!De szép tõle,hogy igy lelkesedik velünk!!
# 508
Gótika
Aktív fórumos
Aktív fórumos
81 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#22557 Üzenet linkje2007-03-12 17:18:04 

Sziasztok!

Szerintem a legjobb gyros az Obelix- nél van. Itt a pitát is megsütik egy kicsit roston, és így szerintem sokkal finomabb.
Itt lehet venni a gyros tálat is, aminél annyit adnak, hogy nem lehet megenni.

Mi mindig elvittük haza, nem ott ettük meg, hanem a szomszédokkal történõ bulizás elõtti hangulatjavító és hangulatmeghozó eszem-iszom alkalmával. A helyi görögök is itt eszik a gyrost általában. Ez a SITHONNAL majdnem szemben van a másik oldalon.

Ami a fõtér mellett a két palacsintázó elõtt a tér felé volt, az Obelix elõtt az volt a csúcs. Annál jobbat még nem ettem, de az sajnos megszünt családi gondok miatt ketté lett osztva az üzlet, és a tulaj csinálja a palacsintázót ezen a sarkon.
A helyes görög fiú a másik sarkon van vele szemben.

# 509
Katus
Aktív fórumos
Aktív fórumos
437 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#22593 Üzenet linkje2007-03-12 22:20:00 

Sziasztok!
Mi Sartin az Evros-ban ettük a legfinomabb Gyrost,de minden isteni volt náluk,és nagyon kedvesek azok a fiatalok akik vezetik az éttermet.
Kissé eldugott helyen van,de érdemes felkutatni.
Üdv
Katus

# 510
Juhi
Kiemelt fórumtag
Kiemelt fórumtag
818 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#22596 Üzenet linkje2007-03-13 06:36:28 

Miskolciutas írta:
Szegény Juhi ezzel az 559 napjával...nem irigylem!!De szép tõle,hogy igy lelkesedik velünk!!

Így próbálom meg kibírni még a hátra levõ napjaimat. icon_cry.gif

KERESŐ:
Nyomtatóbarát verzió
  Fórum : Népszerû üdülõhelyek
<   1 2 3 ... 33 34 35 ... 1105 1106 1107   >

Copyright © 2003-2025 Hellasz.hu