Heló Andra! Hát eléggé bevagyok zsongva. Igazából már tavaly Pargába szerettem. Csak már be volt fizetve Toroni. De az is nagyon szépvolt. Már lassan kezdem a visszaszámlálást. Fõleg most, hogy jó idõ van így mégjobban várom.
Szia ericsike!
Épp néztem, hogy neked már nagyon közel van az utazás pillanata!!!
Legalább jöhetsz majd az élménybeszámolóval, ha hazajöttetek és mire mi megyünk, már minden fontos infóval el leszünk látva.
Majd esetleg megnéznétek, hogy a Sakis stúdió nagyon messze lesz a központtól?
Persze nem kötelezõ, csak, ha esetleg majd valamikor arrafele jártok.
Szia Ericsi! Én is számítok rád beszámoló ügyben! És abban is, hogy részletesen megnézed Pargát, és el is meséled nekünk!?
ha a Siren villa útba esik arra is kukkants rá légyszives, hogy milyen és hogy egyáltalán van-e valami a közelében, vagy teljesen kívül esik mindentõl! Elõre is köszi. Persze nem kötelezõ, csak ha véletlenül arra jársz.
De jó neked! Te hamarabb mész, mint az én indulásomnak a fele! Na ezt jól leírtam! De nem igazán irigyellek, mert most én akartam késõbb indulni, mint tavaly! Remélem nem bánom meg!?
Szia ericsike!
Elõre is nagyon köszi, de tényleg nem fontos, csak ha esetleg majd a sok bóklászás közben arrafele tévednétek.
Jesszus, de várom már, hogy menjünk, fõleg, hogy úgy néz ki, ezután nemigen fogok Görögországba menni nyaralni, mivel nem lesz kivel. De lehet, ha nagyon nagy lesz az elvonási tünetem, egyedül is nekivágok majd.
Heló Andra! Hát a várakozással én is így vagyok. Hogy,hogy nem tudtsz nenni görögbe az nagyon durva!! Minket mindíg ez éltet az év többi húzós napján. Igazán így tudunk feltötõdni. Az az igazság, hogy szerinten szüksége van az embernek a kikapcsolódásra. Nekem ez sok energiát ad.
Szia ericsike!
Elõre is nagyon köszi, de tényleg nem fontos, csak ha esetleg majd a sok bóklászás közben arrafele tévednétek.
Jesszus, de várom már, hogy menjünk, fõleg, hogy úgy néz ki, ezután nemigen fogok Görögországba menni nyaralni, mivel nem lesz kivel. De lehet, ha nagyon nagy lesz az elvonási tünetem, egyedül is nekivágok majd.
Szia Andra!
Már régebben is írtam, hogy nem kell félni attól nincs kivel menni, mert majd többen összebeszélünk, és együtt megyünk.
Idén nekem sajnos biztos, hogy lesznek elvonási tüneteim.
Sziasztok! Köszi Ericsike elõre is!!! Andra! Én sem értem, hogy ezután mi változik, mire gondoltál, hogy nem tudsz többet odamenni. Én legelõször egyedül voltam egy társasággal, de senki más a családból, és akkor szerettem bele Görögországba! Úgyhogy ne izgulj, azon nem múlhat egy görög nyár, hogy nincs kivel menni, ott úgysem lennél egyedül!!
Én szivem szerint néha vágynék is arra, hogy újra egyedül mehessek, és sétálhassak a tengerparton, vagy kiülhessek oda olvasni, vagy csak feküdjek és hallgassam a tenger hullámait. Ha családdal vagyunk ezek szinte elérhetetlenek, mert valakinek mindig van valami nyûgje, baja.
És akkor ki oldja meg õket, ha nem "anya" vagy a " párom", szóval érted!? Mindig eltervezem,hogy beiktatok ilyen nyugis egyedüli perceket is, de sosem jön össze!!! De majd az idén másképp lesz!!!
Aki járt már Pargán, az meg tudná mondani, hogy a Valtos strandon mik vannak? Gondolok itt pl. étteremre, kávézóra stb. és hogy van-e wc, esetleg kinti zuhany.
Azt már tudom, hogy napágy csak pénzért vehetõ igénybe, de ott lehet bérelni vizibiciklit? Vagy azt csak a városi strandon lehet?
A Valtos strandról átviszik az emberkét vizitaxival mondjuk a Lichnos strandra? Vagy az is csak a kikötõbõl indul?
Azt elfelejtettem, hogy mi a Chani apartmant néztük ki, de kaptunk képeket róla és nem volt épen a legszebb, így a Zachariasban foglaltunk szállást július közepén.