Sziasztok! Köszi Vio a címet. De ezek ugyanazok a képek, amik a magyar Aeolus honlapon is vannak. Így nagyon jónak tûnik, remélem tényleg a valóságot tükrözik a fotók! De azért köszi mégegyszer.
Gyönyörû ez a hely, már az összes képet végignéztem, amit találtam. Tavaly Paralián voltunk, idén Toloba megyünk, de már most azon gondolkoztam, nézegettem a fórumokat, leírásokat, hogy hova lehetne menni jövõre autóval. Hát most azt hiszem megtaláltam. Olvastam, hogy többen is mentek idén Pargara. A Siren villa nagyon érdekelne, hogy mennyibe kerül, mert az Aeolus honlapját megnéztem, és valahogy nekem nem egyértelmû az árlista. Négyen mennénk, két felnõtt+két gyerek fõszezonban, ha valaki tud egy megközelítõ árat az apartmanra, akkor azt nagyon megköszönném. Bevallom õszintén még soha nem hallottam Pargaról, nagyon örülök, hogy itt írtok róla és tesztek fel képeket. Voltam az utazási kiállításon, begyûjtöttem egy csomó katalógust, de most átnéztem az összeset, és egyben sem találtam Pargat. Az Aeoluson kívül más iroda vajon miért nem értékesít oda utakat? Szerintem már nagyon sokan vagyunk akik várják az onnan hazatérõk képeit, beszámolóit. És ha valaki autóval megy, akkor légyszí írjatok az útról, ótvonalról stb.
Szia Anyta! Én is ugyanígy vagyok, csak fordítottan, mint Te. Én idén megyek Pargára, jövõre pedig Tolóba, de már én is tervezgetem a jövõ évi utat is. Abban majd Te tudsz segíteni nekem!
Az idei útról biztos, hogy sokan rakunk majd fel fotókat, beszámolókat, útleírásokat. Rám számíthatsz, én igyekszem pontos adatokat mondani, de sokan elõttem mennek, úgy tudom autóval is, úgyhogy lesz, aki elõbb is tud mondani dolgokat!
Én találtam más irodáknál is Pargai utakat, de mindrõl kiderült, hogy õk is az Aeolusnak szerveznek utakat, úgyhogy végül is maradt az Aeolus!
Nekünk a 11 éjszakás turnus (augusztus 31-tõl szeptember 11-ig) 53.900,-Ft/apartman a Siren Villába. Mi hárman megyünk, de mindenképp kell a kétszobás apartman, ezért választottuk ezt a megoldást!
Én sem értettem elõször az árlistát, de rákérdeztem, és mondták, hogy a buszos utak idõtartamát kell figyelni, és ugyanaz vonatkozik az egyénire is. Mármint, ha aug.31-tõl szept.11-ig van a turnus, akkor az kerül egyénileg 53.900,-Ft-ba. Dehát erre rájönni magunktól?!
Nekem nem sikerült! De utólag már érthetõ így!!
Örülök,hogy újabb Parga rajongó került ide közénk, bár most kicsit leült megint ez a topic! Volt már ez így, utána megint fellendült!
Majd, ha hazaérnek az elõször utazók, akkor lesz itt nagy forgalom!!!
Szia, annyit tudok, hogy a buszok a Pappas/Buos appartmanoknál állnak meg, amelyek kb. középtájban találhatók, a fõútvonal mellett, gondolom, hogy a kirendeltség is ott lehet. Mi a Riverbe megyünk (ami jó távol van mindentõl), majd beszámolunk.
Nagyon örülök, hogy írtál, tök jó, hogy ugyanarra a helyekre megyünk csak épp fordítva. Legalább tudunk egymásnak mesélni. Mi repülõvel megyünk Toloba, vagyis Athénba száll le a gép, július 26-tól augusztus 05.-ig. Már nagyon várom. Tolót is itt a Hellaszban láttam meg elõször és rögtön megtetszett. Meg persz csábított Athén közelsége és Peloponneszosz szépsége is. De amikor megláttam a pargai képeket, akkor mondtam is a barátnõméknek,hogy jövõre oda megyünk. Mindenképp olyan úticélt kerestem, ahova autóval el lehet jutni, mert jövõre megint szeretném vinni a gyerekemet, és nagyon örülök, hogy megláttam ezt a helyet. Nagyon szeretem ezt a Hellaszt, rengeteg jó dolgot lehet itt megtudni ilyen "görögmegszállottaknak" mint én is vagyok. Ez az apartman amirõl írtál kétszobás? Képzeld el megnéztem az Aeolus honlapját, és most hogy felvilágosítottál már képben vagyok. De nagyon durva, hogy aug. 31.-tõl 53.900.-Ft/apartman, tehát ez az idõpont mikor ti is mentek, de elõtte képzeld el 156.900.-Ft/apartman, ha jól emlékszem. Több mint 100.000.-Ft-al több. De nekem mindenképp elõtte kell mennem, mert a gyerekeknek kezdõdik az iskola. Ti is autóval mentek? Mivel mi elõbb megyünk, így én fogok elõbb jelentkezni nálad, és mesélek. Különben Toloról is a fórumon csak szépeket és jókat olvastam, de majd személyesen megtapasztalom. Szóval még "beszélünk"