Kedves Geot! Nagyon érdekes képek, én szeretném egyszer élõben is átélni, hogy milyen egy görög tél,és látni a tengert is akkor. Persze nyáron is imádom, és már alig várom, hogy láthassam!
Ericsike! Az albumokba sem tudsz képet rakni? Szerintem Joxnak, ha írsz errõl, biztos tud segíteni!? De azért szétnézek az indexen is, mert érdekelnek a fotók.
arra figyelj, hogy Korfun a reptér jó messzire van a fõváros kikötõjétõl, ahonnan a komp indul Pargára. Pargán már nem probléma a kikötõbõl eljutni a szállásra, a taxiállomás nincs messze a parttól.
Szia Asuto,
Köszi szépen az infót. A fõvárosból is megy komp akkor ezek szerint Pargára? És a komp egyenesen Pargára megy? A parga.com-on azt olvastam, hogy Igoumenitsa (na ezt most tuti nem jól írtam le) ahova a komp megy, és onnan pedig taxi vagy busz segítségével lehet eljutni Pargá-ra, a taxi kb 45 EUR. Az az igazság, az ötlet megvalósítása végül valószínûleg csúszik, utánanéztem a fapados repjegy áraknak, és nem olcsók, gondolom azért mert 1-2 hónapon belül vagyunk. Viszont jövõre még szóba jöhet ez az utazás (csak akkor már jó elõre lefoglaljuk a repülõt), így köszönöm az információt!
Szia Lalee74! Az Aeolus szlovák érdekeltségû cég, csak nálunk is van irodája. Ha náluk foglaltad a szállást, akkor valószínû, hogy azért mentek szlovák busszal!
Én még nem utaztam velük, viszont a szállást mi is náluk foglaltuk, mert nem találtunk másik irodát, aki Pargára utaztatott volna.
Remélem minden rendben lesz nektek is, és persze nekünk is!!!