Sziasztok!
Még nem voltam apartmanban nyaralni, ezért kérdezném azt, hogy az alap konyhai felszerelések mellett található e valamiféle fûszer, só, cukor?
Ha Athén körül kerestek elérhetõ áron jó minõségû szállást, van címem!!! Az Akropolisztól csak 47 km (magától Athéntol nem több mint 20-25) tengerpart, saját medence, légkondi, fördõkádas, hûtõs, parkolás 60 EUR/éj/3 fõ, és 2.50 EUR a reggeli/nap/fõ!!!
Ez nagyon tuti szálloda, megnéztem a weboldalát is. El is mentettem gyorsan a linket. Tényleg csak 20 euro/fõ éjszakára?? Nagyon olcsónak találom a színvonalhoz képest.
Megmutatom majd a páromnak, kell kezdeni a jövõ évi álomszövését Görögországgal kapcsolatosan
Igen, annyi volt. Csak azt nem tudom, meddig, ugyanis valamikor egy 5*-os hotel volt, aztán 5 évig idõsek otthonaként funkcionált. Az idéntõl üzemelteti a tulaj újra, mint szállodát. A három hotelblokk közül (amelyek természetesen össze vannak egy kiszolgáló épületen keresztü (étterem, konyha, recepció...) kötve az egyik van felújítva - mi is itt aludtunk - és idõrõl idõre vissza akarja állítani eredeti "pompájára"... szóval szerintem mág 1-2 évig ilyen kategóriájú lesz, utána... bár ha a görög tempót vesszük alapu, eltarthat 10 évig is
Sziasztok!
Mindekinek ajánlom a Possidi Holidays Hotel-t! Ez a szálloda Chalkidiki félsziget nyugati részén Kassandrán található,
ahol romantikus elrejtett helyeket,csendes halászfalvakat találunk mint például:Possidi.,amely ízletes ételekkel,
borokkal,az emberek vendégszeretetével bûvöli el az idelátogatókat.
A Possidi Holidays Hotel egy luxus 5* szálloda Chalkidiki egyik leggyönyörübb tengerpartján.
Összesen 119 szobája és 11 luxuslakosztálya van.
A szobák a fõépületben,bungalow-ban vagy villákban vannak gyalogtávolségra a tengerparttól.
Választható normál szoba tengerre nézõ,kertre nézõ,a fõépületben lévõ luxus szoba,anmely a tengerre néz,
bungalow lakosztály,villa lakosztály és luxuslakosztály.
A szállodának 3 bárja van:A fõépületben lévõ Bar,Pool Bar és a Beach Bar.
A szállodának van még 1 tavernája és egy kül-beltéri étterme.A Tavernában megkóstólható ízletes görög
specialitás,míg az étteremben svédasztalos reggeli és vacsora fogadja a vendégeket.
Mindekinek ajánlom,hogy egyszer majd keresse fel ezt a csodálatos szállodát!
Felejthetetlen élményekben lesz gazdag!
A szállodáról a képeket megnézhetitek A Fotoalbum: 2007--Possidi címen.
Üdv:n.krisztina
Az 5*-os szállodán kívül mit láttál a Kasszandra-félszigetbõl, vagy akár Possidibõl? A képeid alapján nem sokat, hiszen egy fotót sem láttam, ami a táj szépségét mutatta volna. Szerintem azért, hogy egy szállodában legyél, kár olyan messzire utazni. Magyarországon is vannak luxus szállodák, az utazással megtakarított idõt is el lehet ott tölteni.
Szia Valcsi! Tök igazad van.A szállodát rövidebben is tartalmasan lehet ismertetni, ha már a *-ok miatt valaki ilyen messzire utazik. A képek luxus utazásról szólnak, pedig Kassandra nagyon szép.Én inkább a róla készült képeket nézném szivesen. A 80-as évek elején voltam itt elõször,- késõbb a 90-es években láttam elõnyükre a nagy változást. Kiváncsi lennék a mostani utazók milyennek látják Kassandrát és környékét?
Mi 2 éve Korfun a Gallini ap-ban voltunk. Ebbõl az apartmanból a Jón-ba átjárhattunk a medencéjébe fürdeni,kb. 60 m-re, az ott lakók meg a mi házunkhoz jöttek a tengerbe fürdeni, mert a Gallini az közvetlen a víz mellett van. Igaz hogy csak kívülrõl láttuk a házat, de a medencéje jó volt, és a ház elhelyezkedése is. Csendes környéken van, nem messze a víztõl. A 2005-ös Korfu fotóalbumomban van róla kép.
A Jón házból is jártak félpanziós étkezésre a Gemini éttermébe, velünk együtt. Az nagyon szuper volt, svédasztalos.