Szálláshelyek
Nyomtatóbarát verzió
  Fórum : Általános tapasztalatok
Hozzászóló Üzenet
# 271
KijelentkezvePrivát üzenet küldése
Pogacsa
Kezdő fórumos
Kezdő fórumos
48 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#40136 Üzenet linkje2007-08-07 15:25:01 

Bobolya!
Az érdekelne igazából, hogy csendes helyre szeretnénk menni, de mégis olyanra ahonnan könnyen el tudjuk érni azokat a pontokat is ahol esetleg már nyüzsisebb az élet...
Eleinte Benitses néztem, aztán a kavicsos, sziklás part miatt lemondtam róla, aztán Sidari, mert homokos és nyüzsis hely, de félek ott nem tudnák elvonulni és messze van a többi várostól...így végül Messonghy lett a választás...és ez a Jón apartman kifejezetten megtetszett, illetve az Aquarious...

# 272

Kezdő fórumos
Kezdő fórumos
10 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#40224 Üzenet linkje2007-08-08 09:24:38 

Mi az El Greco-ban szállunk meg Nei Porin, ha valaki járt már itt, érdekelne a véleménye... icon_wink.gif
# 273
BOBOLYA
Aktív fórumos
Aktív fórumos
349 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#40271 Üzenet linkje2007-08-08 12:50:25  Válasz a #40136. hsz-ra Előzmény #40136

A Jón-t belülrõl nem láttam, de szerintem hasonló lehet mint amiben mi voltunk, a Galliniben. Az Aquarius az nagyon szuper hely, ott voltunk 2 éjszakát, azt nagyon tudom ajánlani. Mi 4-en voltunk egy 2 szobás apartmanban, volt klíma, igaz csak akkor mûködött ha bennt voltunk. Volt egy kis felszerelt konyharész,hûtõ, és egy jó nagy teraszunk is. Az udvarban van egy medence. Ide szívesen visszamennék. Jó helyen is van, mert igaz egy kis utcán van, de nem zajos, és közvetlen a szomszédságában vannak az éttermek, bolt, és kb. 50 m a part. A tulajok is rendesek voltak. Interneten lehet tõlük ajánlatot kérni, másnapra válaszolnak. Egyébként ha jól emlékszem az 5kontinens utazási iroda is árulja az apartmanjaikat.A Jón kb. az Aquariustól 250 m-re van, még csendesebb helyen. Az is biztosan jó lehet. Meg tudtad nézni a beszámolómat az utikaluzban? ott vannak róluk képek is.
# 274
Kvalcsi
Spec. Moderátor
Spec. Moderátor
3368 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#40276 Üzenet linkje2007-08-08 13:21:08  Válasz a #39633. hsz-ra Előzmény #39633

Szia Rózsavirág!

Én is szívesebben néznék szép fotókat a Kassandra-félszigetrõl, vagy csak Possidíról. Az 5*-os luxusszálló mellett talán annak a bemutatása többeket érdekelt volna. Így mi alapján döntse el az ember, hogy érdemes-e egyáltalán oda utazni rengeteg pénzért, ha látni is szeretne és nem csak élvezni a szálloda nyújtotta szolgáltatásokat.

# 275
Ginaaa79
Törzstag
Törzstag
688 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#40306 Üzenet linkje2007-08-08 15:27:16  Válasz a #34408. hsz-ra Előzmény #34408

Szia Anikó!
Mi az Exarhos-ba voltunk, ma jöttünk meg. 5 perc sétára van a parttól.Mögötte sajnos építkeznek, reggel héttõl kopácsoknak hangosan, hétköznap arra ébredtem. Mi 3 ágyasba voltunk ketten, szerencsére ilyen jutott nekünk. Azért, mert mondták, h. ami kétágyas, nagyon pici. Így mi a másik (egyik franciaágy, a kétágyasba 2 szimpla van, többit nem tudom) ágyra is pakoltunk. (Mondjuk csináltunk képeket is, ha megadod mélcímed, küldhetek, de olyan, mint a Questor-os prosiba van.) Tehát két ágy, konyhaszekrény (evõeszközök, - mi vittünk sajátot, 2 pohár, 2 csésze, tányérok, kávéfõzõ, egy nagy lábas, serpenyõ, fedõ, hûtõszekrény (fagyasztós), rezsó (2 lukú vagy milyen, egyik kisebb, másik nagyobb, de a nagyobbik ér valamit), páraelszívó. Van egy éjjeli szekrény is. Meg persze mosogató. Fürdõszoba elég pici, zuhannytálca nasgyon mini. Egy fürdéssel el lehet áztatni az egész fürdõszobát.... 1. nap úgy volta, minden fürdés után felmosok, aztán mégse.... Wc-be én bedobtam a papírt, mindig lement.... Konha felöli rész ablakán semmi sincs, reggel attól lett világos. Amúgy függöny, redõny van. Teraszon mûanyag asztal, székek, hamutartó, szárító, csipeszek, seprû, lapát, felmosó. Meleg víz meg nem mindig van, de kiszámíthatatlan mikor... Röviden ennyi:) Ha van még valami kérdésed, nyugodtan szólj!

# 276
Ginaaa79
Törzstag
Törzstag
688 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#40314 Üzenet linkje2007-08-08 16:09:21  Válasz a #40306. hsz-ra Előzmény #40306

Ja, tévé is van, magyar menüjû távirányítóval, de minden csatorna görög. Mondjuk az tetszik, hogy az angol-amerikai filmeket feliratozzák.
# 277
KijelentkezvePrivát üzenet küldéseFelhasználó weblapjának megtekintése
Degu
Aktív fórumos
Aktív fórumos
140 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#40408 Üzenet linkje2007-08-09 09:42:21 

Sziasztok!
Mi augusztus 31.-én megyünk Vrasnára a Stella apartmannba.Járt már ott valaki?

# 278
Pogacsa
Kezdő fórumos
Kezdő fórumos
48 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#40456 Üzenet linkje2007-08-09 12:37:04 

Köszi megint csak az infokat...icon_smile.gif
Nagyon felcsigáztál ezzel az Aquarius apartmanházzal...most keresem is élbõl a lehetõségeket...icon_smile.gif
Néztem az 5 kontinenst de ott nem indítanak csak 22-én utat és mi már 19én mennénk...
A beszámolódat elolvastam és közben rájöttem ,hogy már egyszer olvastam...icon_smile.gif
Szóval még nincs eldöntve semmi...csak hogy Korfu...icon_smile.gif

# 279
Hanna01
Kezdő fórumos
Kezdő fórumos
3 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#40460 Üzenet linkje2007-08-09 12:59:09 

Sziasztok!

Mi júliusban voltunk a Maila apartmanban Paralian... Szeretnék tájékoztatni végre mindenkit arról, hogy rég voltam már ilyen satnya helyen elszállásolva, arról nem is beszélve, hogy a
Khristos nevû háziúr egy vendégeit zaklató kukacos ember, nyoma sincs benne a görögökre jellemzõ vendégszeretetnek. Úgy éreztük magunkat mint egy olcsó albérletben.
Javasolom, hogy csak azok a turisták menjenek erre a helyre akik tudomásul veszik, hogy ha valami problémájuk van az apartmannal pl. elromlik a tûzhely, vagy szivárog a WC stb. a nyaralásuk végéig sem fog megváltozni a helyzet, ja és javasolt a fertõtlenítõ minden mennyiségben, ugyanis kosz van!!!! Takarítás csak papok tánca, leszámítva az ágynemût az szerencsére tiszta volt.

Végül is mielõtt még mindenki hasonlóan megjárja, mint mi, csak röviden akartam összefoglalni a mondandómat és néhány közhely jár az eszemben: "Olcsó húsnak híg a leve!" vagy Néha az olcsóbb a legdrágább" Mj. Szerencsére nem ment rá az egész nyaralásunk, de még aludni sem tudtunk egy jót,(Khristos állandóan ellenõrzõ sétát tett az épület minden pontján és mindenkit mindenért kioktatott!!) így nagyon sokba került a szállás...... icon_smile.gif Sziasztok

# 280
BOBOLYA
Aktív fórumos
Aktív fórumos
349 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#40470 Üzenet linkje2007-08-09 14:02:22  Válasz a #40456. hsz-ra Előzmény #40456

Küldjél egy mailt nekik, ha van üres helye, úgyis neked adja inkább mint az irodának.
# 281
Pogacsa
Kezdő fórumos
Kezdő fórumos
48 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#40484 Üzenet linkje2007-08-09 16:18:34 

Ez jó ötlet, mert csak 22ére találtam csak helyet, pedig már minden utazási irodát felhívtam...icon_sad.gif
De mi nekik a konkrét weboldaluknak a címe? Angolul lehet nekik írni?
Az a baj, hogy kicsit félek ettõl a magam intézemtõl, mert akkor még repjegyet is kell nézni és lehet, hogy drágábban jönne ki...
Szerinted?

# 282
BOBOLYA
Aktív fórumos
Aktív fórumos
349 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#40551 Üzenet linkje2007-08-10 07:49:12  Válasz a #40484. hsz-ra Előzmény #40484

A repülõárra vonatkozóan nem tudok mit mondani, mi autóval voltunk. Azt tudom hogy a Personal tours , a Concord Travel irodáknál lehet repülõjegyet rendelni külön is,általában charter járatokra, és szerintem még sok más iroda is foglalkozik csak repülõjegy intézéssel. Egy próbát megér, kérdezz rá.
Ha megírod a mailcímed küldök egy oldalt, ahol nagyon sok korfus szálláshely mellett megtalálod az aquarius elérhetõségét is. A neten a keresõbe beírod hogy repülõjegy rendelés, tudsz nézni ajánlatokat az árra vonatkozóan.

# 283
BOBOLYA
Aktív fórumos
Aktív fórumos
349 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#40552 Üzenet linkje2007-08-10 07:58:31  Válasz a #40551. hsz-ra Előzmény #40551

A Concordtravel és az Interfocus Tours indít 18-án repülõs utat Korfura, nézd meg a honlapjukat. hogy van e hely, utána kell érdeklõdni.
# 284
Pogacsa
Kezdő fórumos
Kezdő fórumos
48 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#40554 Üzenet linkje2007-08-10 08:29:50 

Köszi Bobolya! icon_smile.gif
Millió hálám kísérjen!!! icon_smile.gif
A címem: petra.szabo@bt.com

# 285
BOBOLYA
Aktív fórumos
Aktív fórumos
349 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#40576 Üzenet linkje2007-08-10 10:55:58  Válasz a #40554. hsz-ra Előzmény #40554

Küldtem a címeket. Remélem átment. Azért majd tudasd ha sikerült! Üdv.
KERESŐ:
Nyomtatóbarát verzió
  Fórum : Általános tapasztalatok
<   1 2 3 ... 18 19 20 ... 36 37 38   >

Copyright © 2003-2025 Hellasz.hu