Vasárnap hajnalban értünk haza Paráliáról...és hát... életem legjobb nyaralása volt.Az idõ is jó volt(kivétel az elsõ két nap).A szállás is jó volt,meg igy hogy kb 20-an voltunk haverok a társaság is nagyon szuper volt.
Egyszerûen tökély volt ez a sajnos csak 1 hét
Már most mennek vissza(el se akartam jönni)
Az infók pedig amiket innen szedtem külön hasznosak voltak,a többik néztek is mindig h én mindent tudok
Sziasztok aug 23 án indulnánk Katerinibe csakhogy sehol nem találtam rólla jó oldalt viszont annál több elriasztó dolgot. Kérlek titeket segítsetek tényleg csak stúdió apartmanok vannak mert az nekünk nem a legszimpatikusabb lesz velünk egy gyerkõc is és szeretnénk ha külön szobában lenne ja és írjatok létszíves a helyrõl is mert az olvastam fórumokon hogy zajos csak homokos tengerpart van ami dugig van turistákkal és hogy az apartmanok egymás hegyén hátán vannak. Ha ez tényleg így van akkor inkább maradunk Corfunál vagy Sartinál vagy ha tud valaki ezekhez hasónló helyeket azt megköszénném és persze a gyors választ is:)
Sziasztok aug 23 án indulnánk Katerinibe csakhogy sehol nem találtam rólla jó oldalt viszont annál több elriasztó dolgot. Kérlek titeket segítsetek tényleg csak stúdió apartmanok vannak mert az nekünk nem a legszimpatikusabb lesz velünk egy gyerkõc is és szeretnénk ha külön szobában lenne ja és írjatok létszíves a helyrõl is mert az olvastam fórumokon hogy zajos csak homokos tengerpart van ami dugig van turistákkal és hogy az apartmanok egymás hegyén hátán vannak. Ha ez tényleg így van akkor inkább maradunk Corfunál vagy Sartinál vagy ha tud valaki ezekhez hasónló helyeket azt megköszénném és persze a gyors választ is:)
Szia!
Gondlom Katerini Paráliájáról van szó
Hát zsúfolt, zajos, a tengerpart is és persze homokos. Ez utóbbi viszont minden Olimposz riviérás strandra jellemzõ. Homokos, lassan mélyülõ...
Platamonasz környékén van olyan apró kavicsos part, de az is hasonló kategória. Viszont ez gyerek szempontjából szerintem inkább elõny, mint hátrány
Ha kicsit északabbra mentek strandolni (Cactus disco, stb) - persze a településen belül - ott nyugisabb. A legnagyobb baj, hogy iszonyatosan összeépültek az apartmanok, az erkélyek egymásba lógnak!!! Éjjel sokáig van nyüzsgés, zaj, buli, csak olyan 2-3 óra fele csillapodik...
Ha kocsival mentek, akkor 5-10 perc autókázással teljesen "magányos" strandokat is találtok és majdnem mindenhol a tengerig mehetsz autóval
Elõnyeparáliának, hogy több látnivaló van a környéken, nagyon jó helyen van közlekedés (tömegközlekedés is) szempontjából és én úgy tapasztaltam, sok minden olcsóbb, mint máshol az országban.
Szóval hirtelen ennyi pro és kontra. Egyén függõ, hogy ki milyen nyaralást igényel, milyet preferál...
Tudod: kinek a pap, kinek a papné
De ha ezt a fórumot átolvasgatod, szinte mindent megtudsz!
Viszont ha nyugira vágysz - nekem úgy jött le - nem kell Parálián megszálni! Rengeteg apró település van a 20-30 km-es körzetében. Szinte 2-3 kilóméterenként vannak halászfalvak és hasonló települések. Szálljatok meg ott valamelyikben! Szerintem semmiképp ne hagyjátok ki Pieria megyét Teljesen más mint egy sziget, vagy Sarti. Hidd el, nem bánjátok meg Innen az Zeus (Dias) hegyét/lakhlyét, az Olympos-t látjátok, Sartiból Athos hegyét
Jaj hát van aki még késõbb indul, mint mi, már csak 9 nap, jövõ pénteken induuuulllááássss konyharuhát, ilyesmit érdemes vinni szerintetek? kis öblitõt mindenképp viszünk.
wháááá nem tudom megnézni azt az oldalt, bolond a portál vagy mi, azt irja ki, hogy csak regisztrált tagoknak elérhetõ a szolgáltatás...ha ide tudok irni, akkor elvileg be vagyok jelentkezve, nem?