Sziasztok!
Egy kis segítségre lenne szükségem. Egy dolgozatot kell írnom a görög etikettbõl és protkollból, azonban szinte semmi anyagot nem találok hozzá. Ezért azt szeretném kérni, hogy ha van valaki aki járatos a témában egy pár mondatban írjon már érdekességeket a görög illemrõl.
Sziasztok!
Egy kis segítségre lenne szükségem. Egy dolgozatot kell írnom a görög etikettbõl és protkollból, azonban szinte semmi anyagot nem találok hozzá. Ezért azt szeretném kérni, hogy ha van valaki aki járatos a témában egy pár mondatban írjon már érdekességeket a görög illemrõl.
Szia!
A "Nyitott Szemmel" könyvsorozat Görögország kiadása tömör, sokatmondó, érthetõ... Szerintem szerezd be, vagy kérd kölcsön... szerintem könytárban is van belõle...
De nagyon jó könyv, érdemes megvenni is!!!
Szokások, hagyomány, nyelv(történet), hasznos társadalmi infók...
Szia jlight!
Ahogy Petros is írta, nagyon jó a könyv. Nekem megvan, ezért tudom ajánlani. Ha bemész egy könyvtárba, biztos találsz könyvet, és talán még ezt is.
Nekem is egyik kedvenc könyvem! Még könyvtárban bukkantam rá, de azóta már megvettem magamnak is, mert furcsán néztek rám a könyvtárban,hogy folyton kihozom. Nem lehet megunni! És gyönyörûszép fotók vannak benne! Mindenkinek csak ajánlani tudom én is.
Szia Juhi!
Nem tudom miért nem nézed ki belõlem, de nálam a dolgozat írás a könyvtárral kezdõdik:). Az ajánlott könyvet viszont köszönöm, utánna nézek.
Szia jlight!
Nem tudom miért értetted, úgy, hogy nem nézem ki belõled, de én csak segíteni akartam. Mivel úgy írtad, hogy nem találsz semmit, azért írtam a könyvtárat, és nem sértésnek.
Én 3 éve akcióban vettem féláron! Mindenképp megvettem volna, és amikor beléptem a botba és az összes része (minden ország) ennek a sorozatnak le volt akciózva... Hát iszonytosan boldog lettem. Azt hiszem 5990 helyett 2990 volt! amúgy az is október környékén volt. Érdemes most ilyen témájú könyveket nézni, mert a szezon végén sok helyen kiárusítanak!
Jut eszembe! Most különbözõ méretû "világatlaszokat" láttam nagyon jó áron!
Petros! Nekem is szerencsém volt vele, bár nem ennyire, mint neked! Én 4 ezerért vettem az idén. A neten bukkantam rá, Geot segítségével, de én már ennek a kedvezménynek is örültem.
Igazság szerint jó lenne több országról szólót is megvenni, hiszen még szükség lehet rá, az Olaszországit már olvastam, dehát a görög volt a legsürgõsebb!!