Valamit nagyon félreérthettél, ha azt hiszed, hogy Nei Pori nyüzsgõ hely!
A partja lassan mélyül, tehát inkább a családosok járnak ide. Szórakozóhely a szomszédos Platamonasban van. De ha ezt akarjátok, van rá lehetõség szórakozni, ugyanis a disco tulajdonosa igyen szállítja az embereket oda és vissza!
De ha nem hiszed el, hogy nincsenek sokan, nézd meg a fotóalbumba a Nei Poris albumomat. Abban van pár kép a "nyüzsgõ" Nei Poriról!
A partja lassan mélyül, tehát inkább a családosok járnak ide. Szórakozóhely a szomszédos Platamonasban van. De ha ezt akarjátok, van rá lehetõség szórakozni, ugyanis a disco tulajdonosa igyen szállítja az embereket oda és vissza!
De ha nem hiszed el, hogy nincsenek sokan, nézd meg a fotóalbumba a Nei Poris albumomat. Abban van pár kép a "nyüzsgõ" Nei Poriról!
Bármit is választasz, jó utat!
Szia Kiscsillag!!
Akkor lehet, hogy tényleg félre értettem valamit. De valaki azt írta, valahol olvastam, csak már nem tudom hol, hogy fõszezonban nagyon sokan voltak, majdnem, mint Paralián.
Ezért ilyedtem meg Nei Poritól, mert mi is fõszezonban, valószínûleg augusztus elsõ két hetében mennénk.
Én már kinõttem a discós korszakomat, inkább nyugis helyre vágyok. Este lehet nyüzsi, az kell, csak a vízparton ne feküdjenek az emberek egymás szájába, mert azt nagyon nem szeretem.
Szerintem ma már nagyon nehezen lehet fõszezonban olyan üdülõhelyet találni, ami nem "nyüzsi", fõleg ha az a hely egy kedvelt és gyakran hirdetett nyaralóövezetben van.
Ha valki nyugis helyre vágyik érdemes egyénileg neki vágni az útnak, vagy amit sokan ajánlanak, kiválasztani egy népszerû üdülõhelyet, például Nei Porit és ott autót vagy robogót bérelni majd bejárni a környéket. Így sokkal mobilabb az ember és könnyen talál olyan helyet, ahol nincsenek sokan. Este pedig mindenki megtalálhatja a kedvére való szórakozási lehetõséget Nei Poriban vagy a szomszédos Platamonasban.
Szerintem ma már nagyon nehezen lehet fõszezonban olyan üdülõhelyet találni, ami nem "nyüzsi", fõleg ha az a hely egy kedvelt és gyakran hirdetett nyaralóövezetben van.
Ha valki nyugis helyre vágyik érdemes egyénileg neki vágni az útnak, vagy amit sokan ajánlanak, kiválasztani egy népszerû üdülõhelyet, például Nei Porit és ott autót vagy robogót bérelni majd bejárni a környéket. Így sokkal mobilabb az ember és könnyen talál olyan helyet, ahol nincsenek sokan. Este pedig mindenki megtalálhatja a kedvére való szórakozási lehetõséget Nei Poriban vagy a szomszédos Platamonasban.
Üdv
Adri
Szia Adri!
Ebben teljesen igazad van. De azért a nyüzsik közt is van különbség, mert van nagyon nyüzsi hely és kevésbé nyüzsi hely. Például ott van Paralia, mint nagyon-nagyon nyüzsi és Sarti, ami alig nyüzsi.
Nem kötekedni akarok, esküszöm.
Csak én próbálok kevésbé zsúfolt helyet keresni, ami egyre nehezebb, ha utazási irodával megy az ember, márpedig sokan rájuk szorulnak, mint pl. én is. Az a baj, hogy általában ugyan oda utaztatnak az irodák, nehéz olyat találni, aki valami új helyre viszi az utasokat.
Szia Kiscsillag!
Látom hogy elég aktiv forumtag vagy. Olvastam az írásaidat is-tök jók, nekem nagyon sokat segítettél velük. Köszönöm. Ja meg a képeket is láttam amiket felraktál a honlapra. nAGyon tetszenek. Én szept 18án megyek Paraliara az Apollon Travellel. Apartmannak az Alasitas (takis) apartmant néztem ki. Tudsz vmit róla? Olvastam a görög pasis tapasztalataidat is - érdekes. Amugy hogy néznek ki a görög pasik?? Ugy mint az olaszok? 18éves vagyok. A szüleimmel megyek meg a 16 éves öcsémmel. Úgyhogy szerintem engem nem nagyon fognak leszólítgatni. (már a tesom miatt nem ) vagy mégis? Pedig szivesen megismerkednék velük. Na ne értsd félre, nem ugy!! Csak barátkozni+angolul tudó levelezõ partnert is keresek. Neked idén nyáron mi az uticélod és mikor mész??
Örülök, hogy segíthettem. Paraliához viszont sajnos nem értek, még nem voltam ott. De ami azt illeti, nem szívesen mennék oda. Elég rosszat hallottam róla ahhoz, hogy kihagyjam.
Én is 18 vagyok és tavaly anyával és nagyival mentem ki. A pasik ugyanúgy leszólítottak, mint mikor a barátnõmmel mentünk ki. Na persze azért van különbség, hiszen tavaly ott voltak mellettem a vigyázó szemek is. De ne aggódj! Ismerkedésre mindenhogy van legetõség. Ajánlom a pincéreket! Szerintem helyesek a görög pasik. De vigyázz! Lehet hogy az egyik nap te vagy "Nikosz" nagy szerelme, másnap viszont más lánnyal furikázik a motorján!
Az idei nyári görög nyaralás egynlõre kétséges, mert most voltam külföldön és nem valószínû, hogy sikerül még annyi pénzt összehozni!
Ha viszont esetleg "megnyerném a lottó 5-öst", Sartira mennék!
Mi azért választottuk Paraliat mert minden közel van hozzá. Kiindulópontnak nagyon jó. Na és persze viszonylag olcsónak tûnik. Ha megyünk az Olymposra akkor biztos beugrunk Nei Poriba is!
(Ha több pénzem lenne akkor én sem Paraliara mennék, hanem inkább Krétára repcsivel..)
Üdv.
EGYETÉRTEK VELED KISCSILLAG. SZERINTEM IS PARALIA NAGYON GYENGE, JELENTÉKTELEN TENGERPARTI KISVÁROS.
Annyira "bírom" az ilyen megnyilvánulásokat, fõleg ha a szerzõ még alá se írja a hozzászólását, mert esetleg nem meri vállalni!!!!!!!
Az annyira gyenge, jelentéktelen Paráliára még is nagyon nagyon sokan utaznak, akkor miért is?? Lehet, hogy csak azt tudja megfizetni, vagy mert a hangulata fogja meg.
Ha megnéznéd esetleg a Parália topikot, láthatnád, hogy ezen a lapon a legolvasotabb topikok egyike, úgyan miért??
Ezen el kellene gondolkodni!!!
Igazad van Kiscsillag!!!
Ha nyernék nem mennék többet suliba és bejárnám egész görögöt. Utána meg a másik kedvenc helyemre a szomszéd Törökbe is átruccannék!!!
Bármit is választasz, jó utat!
Szia Kiscsillag!
Voltam az utazási vásáron és ott is azt mondták, hogy Nei Pori a csendesebb kategóriába tartozik, úgyhogy tényleg nagyon félreértettem.
Ha jövõre nem lesz pénzem délebbi részre utazni, akkor biztos, hogy Nei Pori lesz az uticélom.
Most maradt Vrasna és környéke.