Valakinek van személyes tapasztalata a Pitsakis Apartmanról? Különösen ez a megjegyzés gyakorlati hatása érdekel: "Az apartmanház alatt gyorsétterem üzemel, amíg nyitva van, zajos." Azért választanám mert úgy látom -a kedvezõ árfekvésûek közül- egyedül ez van közel a nagystrandhoz a Grand kínálatában.
Természetesen így látatlanban csak a képek alapján, nem tudhatom melyik része fog tetszeni. Egyébként szeptember 2. felében mennénk remélem akkor már nincs akkora nyomor.
Szia Attila8!
A képek alapján szép a nagy strand, de énnagyon utáltam ott lenni. Mint ahogy breki is írta, heringállapot, fújnak rád a néepk, ha nem béreled ki a piszok drága (8 Euro) napozóágyakat+ernyõt, és a földre telepszel. A víz nagyon szép tiszta ott is, de ha hullámzik, akkor olyan, mint a mosogatólé. Lassan mélyül és valami okból idegyûlik az öszes medúza, ami engem nem, zavart, mert ki lehetett kerülni õket, de van aki irtózik tõlük. Toló többi strand része nem annyira látványos, igazi strand képét mutatja, de sokkal kellemesebb, nyugodtabb...
Szia Attila!
Itthonról is vihetsz napernyõt, ha busszal mentek és máris nem kell bérelned./Mi is szoktunk vinni, a spórolásból finom giroszt veszünk./
Többször voltunk szeptemberben Toloba és a nagy strandon nem volt tömeg.
Csak megerõsítni tudom Vojandit és Brekit, szerintem is sokkal jobb a kis strand, mint a nagy homokos. Én szeptenberben voltam ott, de egyszer elég volt a nagy strandból. Elég sokan voltak akkor is. A kis strand (Toló másik végén, majdnem a kikötõnél) sokkal jobb. Igaz, itt homokos-aprókavicsos, de nagyon tiszta és nincsenek sokan.