Kérdezném, hogy mik a teendõim, hogy hozzá justhassak az EU-s Biztosítási kártyához? Egyébként Pest megyéhez tartozom!
Nagyon megköszönnöém az útbaigazítást!
Jimkó
Ezen a weblapon mindent megtalálsz. Én is mondom, hogy nem csodaszer! Nem pótolja az utasbiztosítást!
Köszi a weblapos segítséget, így mindent kitöltve ma adtam be az Eu-s kártyát 3 fõre 10 perc után a kezembe volt! (az ügyintézõ csak nézett, hogy nem tud mibe belekötni ) És mindez Baján ...
Persze, csak még nem tudom hogy milyen bizt. érdemes kötni
Ha itt visszaolvasol, volt már szó errõl is. Normál "Utasbiztosítás" (betegség, baleset, poggyászkár). Csak komolyabb biztosítónál köss! Egy elfogadható szoláltatást nyújtó közepes árú napi 3-400 Ft/fõ.
Az alábbi linken kötöttem én múlt héten a biztosítást,rá lehet szûrni és van választási lehetõség is!Nekem 2 munkanap! alatt ki is küldték!Igy ha valakinek szükség van ez segíthet!Nem kell sorban állni, és Te dönthetsz melyik biztosítót és mennyit akarsz fizetni.!
Mi 2 felnõtt, és 1 gyermek 5 év alatt fizettünk 14500ft-t 10 napra
Csak megjegyzem, ha érdekel valikit, az Uniqánál jó áron lehet utasbiztosítást kötni!
17 napra, 2 felnõt, 3 gyerek, 15000+ pár száz Ft volt! Persze lehet többért is kötni,
de ki akar beteg lenni, vagy ilyesmi!
Üdv mindenkinek,
nekem már naaaooon mehetnékem van!