Szeretném kérdezni, hogy olvasta-e valaki Heltai Péter:Athéna - Görög örömök címû könyvét?
Ha igen mi a véleménye?
Eddig még minden könyv nagyon jó volt amit itt ajánlottatok!
A László Erika könyvet csak antikváriumokban lehet megkapni. Én a bookline-nál jegyztem elõ, és hozzá is jutottam, ráadásul egy teljesen új példányt kaptam. Szóval érdemes elõjegyeztetni!
Csatlakozom Andihoz. Nekem is megvan, nagyon tetszett, csak elég vékony, hamar elolvastam, pedig még olvastam volna tovább!
De mindenképp érdemes megvenni.
Geot, ma láttam az Alexandrában a Sziget c. könyvet, de már megrendeltem Bookline-on, kb. 500 FT-tal olcsóbban. Mi nem szállíttatjuk ki, mert a Múzeum Körúti üzletbõl is el leleht hozni és az tõlünk nincs messze. Jó lenne, ha még a héten el lehetene hozni, míg itthon vagyok.
Vojandi,
remélem, megérkezik még a héten. Én is mindig tõlük rendelek, mert a legtöbb könyvre 20% kedvezményt adnak, és én is mindig bemegyek érte a Múzeum körútra, mert a sulim arrafelé van.
Ma láttam egy magyar kiadású Lonley Planet könyvet: Görög szigetek címmel. Nagyon vaskos és nagyon drága is (6900 Ft), de sokan erre a könyvsorozatra esküsznek. Különbözõ utazási fórumokban az egekbe magasztalják. Én belelapoztam. Persze a kisebb szigetekrõl nem ír sokat, de aki pl. több sziget között akar ugrándozni saját szervezésben komppal, annak nagyon jól jöhet, mert sok értékes indormáció van benne.
Hétfõn rendeltem meg 3 bookline könyvet és még nem jött értesítés, pedig máskor a 3. napon szokott. Remélem, még szombaton el tudjuk hozni a könyveket, mert a Szigetet szeretném elvinni Németországba.