Mondjuk emeletes buszon én jobban szeretek felül utazni, a panoráma miatt, viszont idén kértük, h. ha emeletes lesz a busz, akkor alulra kerüljünk... Onnan könnyebb futni, ha nyílik az ajtó.
(így el lehet kerülni a hosszú sorbanállásokat a mosdó elõtt, férfiak elõnyben, ott sosincs sor...csak tudnám miért
Én is rutinos utazó vagyok:) Viszont a fiúwc (mint mindenhol) gyakran koszosabb. :/
De a szükség nagy úr. Sajnos miután lemegy a fiúsor, még azután is hamarabb lehet sorra kerülni, mint a nõinél.
Nem volt semmi ez a riport a Fókuszban!!!
Még mi panaszkodunk meg kényeskedünk ezért-azért... nem dönthetõ az ülés, túl hideg vagy meleg van, stb.
Pedíg jobban belegondolva luxus ahogy utaztunk ehhez képest!
Ági
Szia Estella! Én sem teljlesen elejétõl láttam, de úgy tudom a gázolajat az utastérben tárolták, és onnan ment le a padlón fúrt lyukakon át a tartályba, aztán az ki is folyt alul, mert volt olyan benzinkút, ahová már épphogy be tudtak gurulni. Persze az utastér bûzlött a gázolajszagtól.
A WC is zárva volt, mert ott is gázolajat tároltak.
Ráadásul ha jól láttam az egész busz nagyon rozoga volt, a csavarok rozsdásak stb.
Én is a Szikrára gondoltam, mert nevet nem mondtak, csak a Bellát emlegették !
Nagyon furcsa hír mindenesetre.
Köszönöm az infót Anikó! Mindenesetre ez furcsa, mert amikor mi mentük a Bellával -mint már sokszor írtam- nagyon pozítív volt az egész buszos utazás. Nem tudom mennyire hosszú életû lesz ez az új formációja az irodának, mert megint olyan last minute-árakat adnak meg, amik elgondolkodtatóak, hogy hol a haszon?!
Mondjuk emeletes buszon én jobban szeretek felül utazni, a panoráma miatt, viszont idén kértük, h. ha emeletes lesz a busz, akkor alulra kerüljünk... Onnan könnyebb futni, ha nyílik az ajtó.
(így el lehet kerülni a hosszú sorbanállásokat a mosdó elõtt, férfiak elõnyben, ott sosincs sor...csak tudnám miért
Férfi wc: 2-4 "angol" wc, 3-4 piszoár, emberenként 1.5-2 perc. Ezért halad a sor
Most akkorát mulattam, hogy..... Brobert, Te egy igazán klassz Ember vagy! Tudod, én voltam, aki azt írta, hogy a férfi WC elé áll 2 pasi, aztán hajrá a nõknek! Mi ezt már eljátszottuk párszor. A szükség törvényt bont alapon! Az, hogy onnan kijöttünk 1 percen belül, a nõibõl meg 2-3 perc, hát....................