Vojandi!
Akkor nézd át az albumomat (persze más is megteheti, már ajánlgattam eleget, de hátha...). Én a Te leírásod alapján vettem anno az akadájokat Thassoson, remélem az én fotóim is segítenek Neked:-)
http://kalymnos2006.galgoczyarpad.fotoalbum.hu/
Azt szeretném Tõled kérdezni, hogy hogy jutottál ki 17 napra Kalymnosra 2006-ban? Most az Aeolusnak csak 11 éjszakás kombinált útja van. 2006-ban volt nekik 17 napos útjuk? Irigyellek!
Nem találtam másik olyan utazási irodát, akiknek Kalymnosra lenne útjuk. Te tudsz ilyet?
Várom válaszod!
Babar
Igen, volt akkor az Aeolusnak 17 napos útja Kalymnosra, az egyik barátunk is ennyi idõre ment a barátnõjével.
Én nem tudok másik irodát aki Kalymnosra szervez utat.
Babar!
Az Aeolus azóta rájött, hogy ugyanannyiért adhatja el az 1 héttel rövidebb utat is. Most 10-13 ájszakás kombinált útjai vannak, akkoriban 17-19 éjszakások voltak. Szerencsénk volt, bár aki még nem járta be, az nem érti, mit lehet ott ennyi ideig csinálni. Hát mi egyetlen percet sem unatkoztunk, és bármikor visszamennénk, csak mi minimum 2 hétre szeretünk menni.
Segítség!!!!! Pár napja érkeztünk haza Kalymnosról, a gépem asztalán vannak a fotók egy mappába, de nem tudom berakni a fotóalbumba. Ha valaki megszánna megköszönném. Egyébként készül a beszámoló is!
Szia Nerzsike!A segitség:Hellasz.hu-fórum-képfeltöltés 13.oldal,nekem irt Jox válasza.Nekem sokat segitett és tényleg pár perces mûvelet.HA ráérsz picit,izgatottan várok pár mondatot tõled.Pozitiv és negativ dolgokat is!Elõre is köszi!!!