Szia Borcsi!
Az Elena és a Satos, a kikõtõtõl balra van, ha szemben állsz a tengerrel. Ide esik szinte minden, az orvosi, a pékség, a dia diszkont is. A Vasilis is itt van, de arról én nem sok jót tudok mondani. Elég zajos, és közvetlen a patak partján van, ami kicsit "illatos", és teli van szúnyoggal.
Szia!Hát én mindenképp a Sotost vagy az Elenat ajánlom neked!A Sotos gyönyörû belülrõl s a központban van.Az Elena is nagyon jo az kicsit csöndesebb mint a Sotos.S a tengertõl egyik sincs messze.Biztos jo lesz.Jó nyaralást kívánok neked!
Sziasztok! Hamarosan indulunk Stavrosra az Alexandros Palace-ban lesz a szállásunk. Valaki le tudja nekem írni, hogy pl. mosogatószert, folyékony szappant, konyharuhát kell-e vinni, vagy az itthoni szokásos konyhai dolgokat? Mennyire felszerelt az apartman?
Elõre is köszi. sziasztok.
Bár ez már ki volt tárgyalva, de még 1x.
Mosogató, szivacs, szappan, kéztörlõ, törölközõ, kávéfõzõ etc. nincs mindeki maga intézi.A konyha telejesen alap, ahány személyes a pecó annyi pohár, kés, villa, tányér van.Illetve néhány edény még fellelhetõ.
Tudnál 1-2 infót mondani az alexandros apartmannál történõ parkolásról?
Szerinted a szomszédos üres telken engednék, lehetne? Vagy csak az utcán? Mi 1 héttel utánatok megyünk, 3 család 3 autóval.
Elõre is kösz.
Üdv!
Az a telek le van kerítve, tehát a parkolás nem lehetséges.(Tavaly legalábbis le volt.)Az utcán nyugodtan lehet parkolni, mivel elég széles és kicsi forgalommal bír.