Én mindíg viszek magammal ébresztõórát, mert bizony néha nem sikerülne felkelni nélküle idõben, ha a kirándulások miatt korán kell felkelni.
A ruhaszárító csipesz is fontos, hiszen így nem tudja lefújni a szél a kiterített fürdõrucikat, és törölközõket.
Mi Sartin a lefekvés elõtti fél órát "szúnyogirtással" töltöttük, úgyhogy nálunk a szúnyogirtó és riasztó az elsõk között szerepel a "mit vigyünk magunkkal listán"....
De nekünk ( most számolta ki a lányom) még 47-et kell aludni az indulásig sajnos.
Én mindíg viszek magammal ébresztõórát, mert bizony néha nem sikerülne felkelni nélküle idõben, ha a kirándulások miatt korán kell felkelni.
A ruhaszárító csipesz is fontos, hiszen így nem tudja lefújni a szél a kiterített fürdõrucikat, és törölközõket.
Szia Valcsi!
Nem rossz ötlet az óra sem. A ruhacsipesz is jó ötlet. Tavaly nem vittünk Sartira, de ott a szálláson alapból volt ruhacsipesz.
Ezek szerint ez nem mindenhol természetes? Köszi az ötletet!
Szia Andra!
Nem természetes a ruhacsipesz minden apartmanban. Nekem eddíg csak 2-szer volt, de pl. Sartiban nem, pedíg ugyan abban az apartmanban voltunk mint Te, igaz, pár évvel korábban.
Az órát és 6 db csipeszt mi is mindig viszünk, de mi még szárítókötélnek valót is, mert ha vastag beton vagy márványkorlát van, arra nem éppen jó akasztgatni.
Andi
Itt már sokminden le lett írva, én már csak igazából tippet szeretnék még írni.
Mi a felfújható vízicsodák mellett, és a gyékény mellett, szoktunk vinni, a homok miatt, régi, de még nem rossz állapotú lepedõt. Fõként ez a busszal utazók számára ajánlanám, mert összehajtva kicsi helyren elfér. Mi 4 vagyunk, így a pihenésnél elférünk rajta. Azért tartom praktikusnak, mert a homokot gyorsan le lehet szórni róla, nem úgy mint a plédnél, és a homokot nem visszük magunkkal az apartman szobájába, vagy az autóba.
E-111-es kártyával hogy álltok? Mi az idén kiváltottuk, biztos ami biztos, eddig csak biztosítást kötöttünk.
Másik kérdésem: utasbiztosítás az idén hol a legolcsóbb? Mi tavaly a Postánál találtunk jó árban, de az idén még nem néztem utána. Pár ezer a különbség, de azon inkább gyrost veszek!
Én úgy hallottam, hogy a baleset-betegség biztosítás jobb, mint az E111-es okmány, olyan értelemben, hogy ahhoz jobban hozzá vannak szokva, nem kötözködnek annyit. Bár elvileg mindkettõ csakis és kizárólag sürgõsségi ellátás esetén érvényes, és ez (utána érdeklõdtem) ugyanígy igaz az EU-s TB kártyára is, így teljesen mindegy, hogy a három közül melyiket váltjátok ki.
Andi