Sziasztok. Udv mindenkinek ismet Tolobol, itt ma 20 fok van es ragyogo napsutes...ahogy nezem mindenki keszulodik a szezonra, mindenhol folynak az ilyenkor szokasos felujitasi munkak.
Vááá, irigykedem nagyon! Nem kell felétek egy gyermekanimátor? Megyek, ha kell!!!
Itt ugyanis szakad az eső, és 2 fok van...
Időben kezdik, tavaly májusban még néhányan akkor fejezték be a munkálatokat. Érdekes volt látni, hogy a hét elején még csak a falak voltak, majd szépen ablak, ajtó került rá, befestették, és mire utaztunk, már majdnem kész volt a kégli.
szia
Ezuton is gratulalok a sikeres foglalashoz es a jo valasztashoz
en tegnap erkeztem haza az utazas kiallitasrol nagyon klassz volt
kicsit rendbe kapom magam (kipakolas egyebek )aztan meselek
udv
Kriszta
Én is nagyon örülök hogy lefoglaltuk mert eddigi nyaralásainknál mindig egy-két héttel előtte foglaltunk szállást és sohasem tudtuk előre hogy melyik apartmanban leszünk. Így a tuti!
A tegnapihoz kepest ma szep, napos ido van, tegnap egesz nap suru volt a levego a portol, amit Afrika felol idonkent erre fuj a szel. Este esett az eso es az osszes port lehozta egy vekony sarreteg formajaban...ma mindenki az autojat es az egyeb kint felejtett targyait pucolja. Mar beindult a keszulodes a szezonra, mindenki fur, farag, felujit...
Szia. Ne lepodj meg ha nem sokat fogsz hallani az Elektrarol, mert eddig meg nem nagyon szerepelt a magyar utazasi irodak kinalataban.
A szalloda a falu kozpontjaban van, a tengertol is csak egy utca valasztja el.
Udv.: Agi, Tolo
Lenne 1-2 kérdésem.Mivel még új vagyok "itt" így konkrétan nem tudok kihez intézzem a kérdést ezért mindenkihez szól aki már volt Tolóban.
Mi(a kedvesem és a 2 srácom)idén június 20.-tól tervezünk egy tolói nyaralást egyénileg,autóval a diaszeus által a bluesky apartmanba 1hétre.Viszont mivel egyedül vagyok sofőr így azt gondoltam,hogy nem biztos,hogy egészséges volna levezetnem közel 1600km-t ezért azt gondoltuk ki,hogy kb. félúton(paralián) megszállunk egy éjszakát.
Kérdésem az volna,hogy milyen tapasztalatokkal tudtok szolgálni a fenn emlytettt apartmanról ill. magáról tolóról mert mi nagyon sok jót halottunk róla.Illetve az is érdekelne ha valaki már volt autóval tolóba,hogy mennyire vállalható ez az út.
Toló egyébként nagyon szép szerintem. Szuper jó kirándulásokat is lehet szervezni innen (Nafplion, Mistras, Olümpia, Epidavrosz, Mükéne, Hydra és Spetces, stb.)
Itt a topikban többen írták már régebben, hogy a Blue Sky "szemfényvesztés", azaz a képeken és kívülről jól néz ki, lakni benne meg állítólag szörnyű.
Mi busszal voltunk Tolóban, Budapestról 24 óra alatt értünk le. Ha egyedül vezetsz, érdemes lenne valahol fél úton egyet éjszakázni, valahol az olymposzi riviéra környékén.
Nagyon jól fog jönni, hogy saját autóval mentek, mert rengeteg látványosság van a közelben és távolabb is.
Nagyon megéri ezt az egész topikot visszaolvasni, rengeteg nagyon jó infó van benne, általánosságokat pedig találasz a beszámolóinkban. A tagok avatrképe alatt van egy link az illető beszámolóira. Vagy pedig nézz be a főoldal menüjéből a beszámolókhoz és keresd meg pl. Ajken írását, vagy az én kettőmet, illetve Miáét. Ezek mind nagyon informatívak.
Itt mindeki nagyon segítőkész, csak nem szeretjük ezerszer ismételni magunkat, ezért általában ezt tanácsoljuk, hogy az új tag olvasson előbb vissza és utána, ha mard még kérdése, akkor kérdezzen. Az utazásig van még időd mindent átolvasni, gazdagabb információkat kapsz, mint egy útikönyvből.
Köszönöm szépen a jótanácsokat és az infókat.
Mindent átnéztem és még fogok is jobban utánna kutakodni a dolgoknak aztán majd meglátjuk.
Addig is még 1x köszi.