Olyan sokáig voltam távol, hogy már elfelejtettem, hogyan kell itt egy linket beírni.
A lényeg, hogy csak finoman kérni szerettelek volna Titeket, hogy a biztosításokkal kapcsolatos topicban cseréljünk eszmét a biztosításokról, és ezek fontosságáról.
Én arról szeretnék érdeklődni hogy van e olyan aki már megpróbált Románián és Bulgárián keresztül menni Görögországba?
Semmi kedvem nincs ahhoz, hogy úton útfélen megállítsanak Szerbiába és Macedóniába, aztán fizethetek minden rendőrnek.
Mi néztünk egy útvonalat de nem tudjuk milyenek az utak és a körülmények.
Ha valaki tudna ebben segíteni azt megköszönném
A szomszédunk odafelé arra ment, visszafelé már nem kért belőle... nemhogy autópálya nincs, sokszor földút volt az a bizonyos út... azt mondta nagyon gáz, és visszafelé semmi gondjuk nem volt, ráadásul a romániai útkerülés hosszabb is...
Én arról szeretnék érdeklődni hogy van e olyan aki már megpróbált Románián és Bulgárián keresztül menni Görögországba?
Semmi kedvem nincs ahhoz, hogy úton útfélen megállítsanak Szerbiába és Macedóniába, aztán fizethetek minden rendőrnek.
Mi néztünk egy útvonalat de nem tudjuk milyenek az utak és a körülmények.
Ha valaki tudna ebben segíteni azt megköszönném
Én nem tudok az "EU-s" útvonalról nyilatkozni, de ha Szerbiában normálisan mész, odafigyelsz a korlátozásokra, nem sok gondod lehet!
Én is autóval vágok ismét neki. Annak idején sem volt gondom és bízom benne, hogy most sem lesz.
És nem túl "korrekt" rendőrbe szerintem Romániában és Bulgáriában is belefuthatsz!
Egyetértek Joxszal! Sajnos egyes magyar emberek tesznek azért, hogy negatív vélemény alakuljon ki rólunk, ezért nem kedvelnek minket más országokban.
Nekünk eddig még nem volt gondunk sem a szerbekkel sem a macedónokkal. Be kell tartani a sebességkorlátozást és nem kell okot adni, hogy beléd köthessenek. A nyaralás megvár és nem attól lesz jobb az út, hogy minél gyorsabban leszáguldj.
Egyetértek Joxszal! Sajnos egyes magyar emberek tesznek azért, hogy negatív vélemény alakuljon ki rólunk, ezért nem kedvelnek minket más országokban.
Nekünk eddig még nem volt gondunk sem a szerbekkel sem a macedónokkal. Be kell tartani a sebességkorlátozást és nem kell okot adni, hogy beléd köthessenek. A nyaralás megvár és nem attól lesz jobb az út, hogy minél gyorsabban leszáguldj.
De biza ez így van én is így látom sajnos és itt ne a kevés forumosról beszélek akik tök jól és kultúráltan el tudnak dumálni egymással. De egy csomó fórumon éppen a névtelenség miatt meg lehet nézni milyen stílus megy...
Bocsi Robi, hogy nem a témáról írtam.
Pedig Vattacukika pont arra célzott, hogy semmi kedve Szerbiában és Macedóniában úton-útfélen fizetni az őket megállító rendőrnek. Szerintem egy rendőr kint sem fog csak úgy ok nélkül megállítani. (ezért írtam a sebkorlátozásról).
A magyarok is utálják egymást, mit várjunk a külföldiektől...
Nya azé ez nem így van
Na én erről beszélek...
Én emberekkel foglalkozom és szerintem az emberek szeretik egymást és segítőkészek is főleg egy utazás során...
Én legalábbis figyelek az embertársaimra és ha valakit látok hogy gondben van akkor igyekszem segíteni neki amiben csak tudok...
Ezért nem lehet kiszámítani az útat hogy mire érek oda mert ha nem is nekem van gondom attól még másnak lehet..