Szia!!!
Még a gondolataimat össze sem szedtem pedig már neki kéne állnom egy kér dolgot megvenni és beszerezni..
Még búvárszemcsim sincs mert berágtam tavaly és Nei Poriba a kukába landolt a strandon
Hááát nem kapkodod el a dolgokat. Mi már most azt tervezgetjük miket viszünk majd, pedig még majd 3 hónapunk van.
Párommal pontos útitervet készítettünk már, mit mikor nézünk majd meg.
Kicsit sűrű a program, de azért strandolni is marad időnk majd (Olympia, Spárta, Mistra, Monemvasia, Epidavros,Nauphlion,Nemea,Mükéne)
Lelkesen ovasgatom a fórumot már egy ideje (pontosabban, mióta lefoglaltuk az utat). Toloba megyünk 06. 22-én, busszal, és mint a gyerekeim, én is számolom vissza a napokat . Most pillanatnyilag a fejtörést az okozza, hogy a szegedi indulásra hogy jussunk el. Pécshez lakunk közel, de sajnos a környékről nem indítanak gyüjtőjáratot. Autónkat Szegeden sem hagynánk 2 hétig a parkolóban, helyközi járattal elég macerás lehet/lenne annyi csomaggal+ 2 gyerkőccel. (Esetleg ismerőstől szivesség kérése?)
Van nektek ezirányú tapasztalatotok? Lehet, hogy szokatlan a kérdésem, de hátha tudtok valami okosat tanácsolni!
Szia ZA07 Anita! Nagyon jól összeraktátok a programot a két hetetekre. Azt szeretném megkérdezni, hogy mit néztek meg Spártában? Valamelyik környező szigetben gondolkodtok? A fórumozók közül eddig csak ti és mi gondolkodunk kisebb körútban. Ezért érdekelne, hogy mit ,miért? Nekünk 1 hét Toló,onnan Epidaurusz , Porós szigete. Innen megyünk Kardamilibe . Onnan akarjuk bejárni a Manit, Vojdikilla öböl, Methoni. Majd 3 éjszaka Monemvassia alatt Elafonissossal. Több száz óra tervezgetésének, na meg a pénztárcának ez lett a vége. Gondolom ismerős! Üdv: kokszi
ZA07 és Kokszi!
Nagyon érdekel az utatok, mert egyrészt jártam már arrafelé, másrészt pedig a felét sem láttam annak, amit szerettem volna, ezért vissza akarunk még menni. Remélem, írtok majd beszámolót. Én várom.
Jó tervezgetést! - azt soincs elég korán elkezdeni.
Andi
Nem csak Ti gondolkodtok körútban... Én is ezt tervezem már pár hónapja! Mi ugyan a nyugati részre nem megyünk, mert annyi időnk sajnos nem lesz, de a keleti részből szeretnénk látni annyit, amennyit csak lehet. Párszor már átterveztem az utat, a jelenlegi verzió kb. így néz ki:
Kicsit sűrű a program, de azért strandolni is marad időnk majd (Olympia, Spárta, Mistra, Monemvasia, Epidavros,Nauphlion,Nemea,Mükéne)
Szerintem nem sűrű, az inkább a mienk. Én is hónapok óta tervezem, és mindig alakítok rajta egy kicsit. Aztán majd helyben az élet kialakítja a végső változatot...
Azt szeretném megkérdezni, hogy mit néztek meg Spártában? Valamelyik környező szigetben gondolkodtok?
Bár nem tőlem kérdezted, de mi Spártában az ásatási területre és a múzeumra vagyunk kíváncsiak, más nem is igen van ott (a városon kívül, de azt mondják, hogy az nem olyan szép, hogy érdemes legyen sok időt eltölteni ott).
Sziget ugyanaz lesz, mint nektek, Elafonissos és Poros! Mind a kettőt nagyon várom, és valószínűleg (ha sikerül) mindkettő pont úgy fog kijönni, hogy ott fogunk éjszakázni.
#1000542009-05-19 10:10:57 Válasz a #99968. hsz-ra
Szia Kokszi!
Haspókhoz hasonlóan mi is az ásatási területet és a múzeumot terveztük be Spártában, Misztra jobban vonz minket.
Környező szigetekben egyenlőre nem gondolkodtunk, de lehet, hogy Hydrát megnézzük majd.
Ha hazaértél kíváncsian várom az úti élményeidet.
Mi még tervezgethetünk hiszen odébb van az indulás.