hát füreden kerestem (Anna-bál, most már tudom:D), aztán Csopakon, Alsóőrsön...igazából kb. mindegy, csak óccsó legyen (3 éjszakára max 15e/fő), és Balcsihoz közeli...de semmi, és meguntam, úh befejeztem a telefonálást!
Péntek este leruccantam a Balcsihoz. Most sem csalódtam benne. Balatonboglár volt az úticélom és vasárnap délutánig voltam lent. A víz szombaton kellemes meleg volt, csak délután sajnos jött az a fránya vihar.
Lehűtötte a levegőt rendesen, s a szakadó eső miatt még sétálni sem lehetett nyugodtan.
Számomra a Balaton hozzátartozik a nyárhoz, s meglepődve tapasztaltam, hogy az árak is tűrhetőek. (legalábbis Bogláron)
Ennek a cserrobi nevű alaknak tiszta nyaralásból áll az élete! Hihihihi! Érezzétek jól magatokat. Nekem is le kéne egy napra ugrani a Balatonhoz. Felidéződnek bennem a balatoni nyaralásaink.
#1082382009-07-07 10:34:14 Válasz a #108235. hsz-ra
Robi!
Nagyon sajnállak. Hogy bírod? Nemrég jöttél haza és már újra úton leszel.
Most már jó meleg a Balcsi 25 C fok, tudsz úszkálni. Bár a tenger után lehet, hogy már nem lesz az igazi neked.
Elárulok egy titkot,ha még nem tudnád.
Én ott könnyen nyaralok mivel ott leknak az őseim. és fincsi almáspitével várnak engem
A belcsi hőfokát megnézem és referálok,ha visszatértem.
#1071682009-06-30 21:55:51 Válasz a #107102. hsz-ra
Én ha pancsikázni akarok akkor felpattanok a bicomra és átkerekezek Balatonberénybe ott isteni a strand.
Nem kell figyelnem a keresztfiamra sem mert ott nagyon picike a víz és jó meled .
De ha visszatérek itt is beszámolok a dolgokról,ha nem vagyok egy kicsit uncsi