Hát igen, van képem bõven. 4 hónap alatt összegyûlik...
Gondolkodtam már rajta, hogy írok néhány oldalt Nei Poriról, meg teszek fel a fotóalbumba néhány képet, de eddig sajnos még csak gondolati szinten létezik a dolog.
Talán hamarosan ráveszem magam, hátha ez is segít néhány jövõbeni Nei Pori látogatónak
Nos az általam feltett oldalon olyan cégek (és nem csak utazási irodák) vannak fenn amelyekkel kapcsolatban a Fogyasztóvédelem szerint is jogos panasz merült fel és nem sikerült velük ennek ellenére kártérítésben megegyezni. Nos a Dias Zeus ezen az oldalon azért van fenn, mert egy körutazását vitte végig légkondi nélkül, a buszban 50 fok volt. Nos ha csak a buszokkal van gond akkor nincs gáz, az utazást mi mindig egyénileg bonyolítjuk.
Sziasztok!
Én olvastam azt a bizonyos jegyzõkönyvet. Lehet, hogy akkor jogos volt a reklamáció, de az én kedvem nem vette el a Zeustól. Olvastam más irodák jegyzõkönyveit, szerintem azok is jogosak, de nem annyira.
Idáig inkáb olvasgattam a fórumot most , viszont lenne pár kérdésem jó lenne ha tudnátok segitteni.
Szeretnénk Görögországba menni nyáron és szállás ügyben mit tudnátok javasolni .
Paralia
Olympic Beach
Neo pori
Ide szeretnénk menni valahová .
Apartmanba .
Apollo traveltöl akartunk menni de azt mondták egyéni út nincs csak buszos mi meg inkáb autóval mennék.
Zoli!
Nem akarok értetlenkedni, de mégis mi a gondod? Az általad felírt úticélok mindegyikét szinte valamennyi iroda árulja, közkedveltek az utazók között. Tény, hogy nagyon sok iroda még nem tette fel az idei árait, de ha olvasgattál már ezeken az oldalakon, akkor megtalálhatod azokat az irodákat amelyeknél már ismertek az idei árak.
Az, hogy egy iroda csak buszos utakat szervez rendkívül ritka, szinte mindegyiknél lehetõség az egyéni utazásra. Ráadásul a te 3 uticélod az északi részen van, tehát hamar le lehet érni, gyakorlatilag szinte végig autópályán haladva.
Azért a szállás helyét nagyban befolyásolja mit is vártok. Ha a nyüzsit szeretitek, bulizást mindenképpen Paralia, Olimpic Beach csendesebb, de nagyon közel van Paraliához. Nei Pori lejjebb van kb.50km-rel, nekem csendesebb helynek tünik, mi pl. idén oda fogunk menni.
Nos az apartmanok kiválasztása érdekesebb: mit is vársz. Errõl az irodában rendszerint bõvebb tájékoztatót kapsz, képeket tudnak mutatni rendszerint. Ha van konkrét választásod itt esetleg tud valaki segíteni, olyan aki már lakott az adott apartmanházban.
Köszi a választ.
Lehet rosszul irtam a kérdést. Én is arra gondoltam esetleg van valakinek jó tapasztalata valamelyik utazási irodával kapcsolatba.Azon bellül van valami jó szállás amit mer ajánlani.Azért kérdezem hátha van valakinek jó ötlete mert ahol én voltam utazási irodába elég szélsöséges árakat mondtak egy hét 75000 - 180000 per apartman Juliusba a 180 ezresbe sincs semmi extra. Nagy igényünk nincs átlagos család vagyunk.
A Rebinek nagyon igaza van abba amit írt, õ már régi motoros itt.
Szerintem nézd meg a Parália topikot érdemes kicsit a tavaly nyári részt átolvasni, és az utazási irodák topikot, mert mindkettõben leírtuk, mely apartmanok a jók, melyek nem.
Én idén 3* megyek ide, és nyugodt szívvel merem ajánlani, a Fedra, Caravel és Bilyst ezek mind jó helyen vannak, és a tenger is közel van.
A Kyriaki pedig a Katerinibõl bevezetõ úton van, ami eléggé forgalmas, de a zaj tavaly bennünket nem zavart, két gyerekkel voltunk itt.
Ezek mind tiszták, felújítottak, jó minõségüek.
Köszi neked is a segitséget.
Mi is gyerekel mennék . Görögbe voltunkmár akkor buszal de már 9 éve.
Most 2 család menne együt.
Azért szeretnék valami jót kinézni , meg nézem amiket irtál köszi még egyszer.
Esetleg van valami jó tanácsotok úttal kapcsolatba légyszi irjátok meg. Inkáb legyen több informáciom mert ilyen messze még nem voltam kocsival , pláne szerbektöl tartok. Horvath+Olaszba jártunk de mindig Görögbe szerettünk volna vissza menni, és most bele vágunk.Nagyon tetszet akkor.Remélem most is úgy lesz.
Át nyargalok a Paralia topikba ott is olvasgatok.
Zoli!
Bocs ha nem szeretném folyton ismételgetni magunkat, ezért ajánlom figyelmedbe a Tapasztalatok-->Utazás gyerekkel, valamint az Autóval Görögországba topicokat. Nagyon sok info van már ott, sok segítséget kapsz ott. Mi már többször megtettük az utat, még Bulgária felé is, igazán nem volt gondunk soha. De mondom az említett oldalakon megtalálod sokunk tapasztalatait. Aztán meg ahogy tavaszodik egyre több friss info fog felkerülni az oldalakra, az utazások beindulásával pedig friss tapasztalatok. Maradj itt velünk.
Nem írtad mikor is szeretnétek utazni.
Mi Júliusba 15 körül szeretnénk menni nyaralni.De lehet hogy változik a másik családtól is függ. :
Szerintem nagyon jó topic a HELLAS .
Ti itt mind barátságosak vagytok, más fórumba néha elég duván beszélgetnek.
Egy évet viszamenöleg elszoktam olvasni , autóval Göröbe nagyon jó azzal keztem.
Csak kevés az idöm gépezni inkáb csak hétvégén van módom.
Köszi a marasztalást ha tudok érdemlegest irok.
Nagyon rendesek vagytok
Sziasztok !
Volt valaki már a Stefanos Apartman házban?
Ugy emlékszem, valaki már írt róla valamelyik topicba.
Nem emlékszem már ki volt és hol olvastam.
ui: Dudus Horvatba mi is mentünk így, de Görög elég messze van, inkább foglalnánk szállást, valahogy az megnyugtatóbb.
Mi a Caravelben voltunk,abban az a jó-a többihez viszonyitva-,hogy a konyharész külön légtérben van -ez 3 ágyas ap. volt a 4. emeleten,ahol a tetõterasz szinte egyedül a miénk volt!-