Bocsika, de nem is értem, hogy az irodák viselkedésében mi az újdonság?
Azok is egy gazdálkodó szervezetek és a saját profitjuk az elsődleges, ha valamit adnak, akkor azt azért teszik mert nekik megéri!
A szállások kiválasztásánál és a különböző programok összeállításánál is hasonló elvek érvényesüélnek; a tulajdonos vagy az üzletkötő kellőképpen "motiválva van", hogy éppen az az ajánlat legyen kedvező, pont az a szállás legyen optimális, pont az a fakultatív kirándulás legyen érdeklődsre méltó.
Lehet ezket szebben is fogalmazni, de az igazságon ez sem változtat
...Azok is egy gazdálkodó szervezetek és a saját profitjuk az elsődleges, ha valamit adnak, akkor azt azért teszik mert nekik megéri!
A szállások kiválasztásánál és a különböző programok összeállításánál is hasonló elvek érvényesüélnek; a tulajdonos vagy az üzletkötő kellőképpen "motiválva van", hogy éppen az az ajánlat legyen kedvező, pont az a szállás legyen optimális, pont az a fakultatív kirándulás legyen érdeklődsre méltó.
Lehet ezket szebben is fogalmazni, de az igazságon ez sem változtat
Én nem hiszek abban, hogy nincsenek jó üzletek, azaz az eladó is tisztes jövedelemre tesz szert és a vevő is nívós, korrekt ellenértéket kap a pénzéért. Az a jó üzlet, amiben az eladó és a vevő is úgy érzi, hogy nyert.
Amelyik iroda úgy viselkedik, mint a Neckermann előbb utóbb számíthat forgalmának visszaesésére ha multi, ha se. Alapvetően belőlünk utasokból élnek, úgy, hogy lassacskán majd csak ránk fognak szorulni, még, ha nagy az orcájuk is.
Addig pedig ajánlom a Travel Hellast és a magánszervezést.
Amelyik iroda úgy viselkedik, mint a Neckermann előbb utóbb számíthat forgalmának visszaesésére ha multi, ha se. Alapvetően belőlünk utasokból élnek, úgy, hogy lassacskán majd csak ránk fognak szorulni, még, ha nagy az orcájuk is.
Alapvetően egyetértek Veled, de a gond ott kezdődik, hogy az utazók töredéke fórumozik, elenyésző hányada néz utána, hogy másoknak mik a tapasztalatai. Elolvassák a szép szines prosit, a Neckermanról elhiszik hogy egy jó iroda, meg a szomszasszony is mondta, aki egyszer már volt HÉV-el Soroksáron és befizet egy útra.
És amennyire tájékozatlan, olvasatlan, nyelveket nem beszélőek honfitársaink többsége még hazaérkeztük után sem veszik észre, hogy mennyire le lettek véve, meg lettek vezetve. Szerintem egyáltalán nem véletlen, hogy az itteni fórumtársak között a magán jellegü utazások egyre inkább elterjednek, ennek oka pedig a mi információk iránti nyitottságunkban, egymás folyamatos tájékoztatásában kereshető. A kétkedőknek pedig azt javaslom, hogy nézzenek utána; a Bécsi út másik végén ugyan annyi pénzért mennyivel különb appartmanokat kínálnak, jobb szolgáltatásokat nyújtanak.
Sziasztok! Értesítek Mindenkit, hogy a Dias Zeus Travel honlapja jelenleg szépül, emiatt pár napig nem elérhető, kérlek, legyetek türelemmel és utána a már jól ismert címen megtaláltok minket (www.diaszeustravel.hu)! Addig, ha kérdésetek van, kérlek hívjátok az irodát: 06 1 413 26 60! Köszi! Sajnos, a levelezési rendszerünk sem működik addig, így az e-maileket sem kapjuk meg! Köszi a türelmet és várunk Mindenkit szeretettel!
Végre egy korrekt iroda! Úgy látszik Nekik szükségük van ránk (azaz az utazókra).
Tavaly az Ő szállásukat foglaltam Nei Poriban, eddigi Görög nyaralásaim közül a legszebb apartman volt.
Csak így tovább!
Na, azért lassan az említett iroda istenítésével, én csak lehetséges utasuk voltam, de megdöbbentett, hogy pont az utazás kiállítás alatt nem volt elérhető az internet oldaluk, telefonon keresztül pedig egyáltalán nem voltak készségesek. Majdnem bocsánatot is kértem, hogy zavartam, mert kb. ilyen szintű volt a felvilágosítás. Nem tartottam azt sem korrektnek, hogy más utazási irodák pl. Apollon, 10-15%-kedvezményt ad az útjaiból, míg ők 6%-ot akartak adni, merthogy nem busszal megyünk. Az apartmannal kapcsolatosan semmi részletet nem tudott sz ügyintéző, csak hogy nézzem meg az interneten, annál többet ő sem tud róla.
Innentől nem volt kérdés, hogy melyik irodánál foglalunk. Egyébként én is az önálló, direkt foglalás híve vagyok, bár tudom, hogy ez annak könnyebb, aki legalább egy nyelvet jól beszél. Van hová fejlődni az utazási irodáknak is hazánkban:-(((
Kisjutka!
Ne haragudj, de ha már ilyen lehetőség adódott megkérdezném az iroda elérhetőségén túl, hogy mikor lesz arra lehetőség, hogy a "bejáratott" görög apartmanokról az irodák netán belső képeket is csináljanak, amik a prosikban is láthatóak lennének, vagy a neten??? Elég furcsa, hogy kinnt is vannak telepített idegenvezetők, de senkinek nem jut eszébe belső képeket csinálni, hogy a leendő utasoknak ne egymás nyaralási képeiből, fórumok útján kelljen egyéni szubjektív vélemények alapján szállást foglalni pl. Görögbe.
Az új honlapon lesz lehetőségünk több képet is feltölteni a szállásokról, így ott találhatsz majd a szobák belsejéről is képeket. Igyekszünk minél hamarabb beindítani az új oldalt - remélem, tényleg már csak pár nap és kész! Nem ígérem, hogy az összes szállásról lesznek új képek, de minél többet szeretnénk felrakni!
Szerintem nem áprilisban kellene felakni a képeket a szállásokról, hanem előbb. Sokan a nyárra már lefoglalták a szállást. Esetleg meg kellett volna várni a szezon végét, és akkor kellett volna felrakni a képeket....
A D. Zeus utazási iroda is tudja, hogy 2009-ben is lesz nyár, az előző évekhez hasonlóan, úgyhogy erre már készülhettek volna.
Sziasztok!
Én 15 éve utazok, Dias Zeus Travel-el, és nem tudok rosszat mondani róluk. Sok helyen jártam már, több apartmanban, tavaly négy szálláson is, de összesen talán egyszer fordult elő, hogy nem volt tökéletes.
Sziasztok!
Arról mi a véleményetek hogy az euró emelkedése miatt az utazásért többet kérhetnek mint ahogy előre meg lett hírdetve?Kivéve azt az irodát ahol árgarancia van és nem emelhetik az árakat.
Zsanett77!
Ez sajnos benne van az utazási szerződésekben!!Nem nyelik le helyettünk ezt a nagymértékü emelkedést,kivéve talán egy két iroda,és ha a teljes összeget kifizetted.
Kész van az új honlapunk! www.diaszeustravel.hu Még nem teljes, de már elérhető!
Zoli, több képet ezután fogunk tudni csak felrakni, mivel mostantól lesz rá lehetőségünk, ezért is váltottunk! Egyébként ha nálunk vki kért több képet egy szállásról, eddig is szívesen küldtünk e-mailben, vagy itt az irodában meg tudtuk mutatni...
És egyébként, pl. a mi irodánk, a Dias Zeus is vállal árgaranciát április 30-ig - még 40 % előleg befizetésekor is - pedig januárban 280 Ft-tal kalkuláltuk az árakat. Gondolhatjátok, nekünk sem a legjobb ez a helyzet...
Igen azt én sem értem, hogy az internet korában miért nem lehet egy szállásról mindenféle képet feltenni, és akkor nem egy 10 éve készült képet kellene nézegetni, mert nagyon sok ilyennel találkoztam. Egy idegenvezető minden szezonban lefényképezné az apartmanokat és az lenne a következő évi prosiba így max 1 éves képek lennének.
És hamár utazási iroda a Dias-tol én 1 db választ nem kaptam mind a 2 e-mail címükre írtam még február-március környékén. Így hát nem őket vállasztottam.
Ja és azt se értem miért a szezon kezdetekor kell honlapot meg levelezést cserélni?!
Nem erre való a téli időszak?
Ez csak saját meglátás.
Elnézést érte ha bántott valakit.
Az Apollon Travel honlapja sem a legaktuálisabb. Bár az árakat frissítették a szálláshelyek még mindig nincsenek aktualizálva. Mi Tolóba készülünk augusztusban és a náluk lefoglalt szálláshelyünk még nincs fent a honlapukon (csak az árlistában).
Télen elkezdhetnék módosítani az oldalukat, ehelyett még áprilisban sincs kész teljesen.