Félreérthető voltam, az a kérdés, hogy megbízhatóak-e, szabad-e rajtuk keresztül befizetni, stb.
Bocsi:
Gergő
Ebben így nem lehet nyilatkozni, mert attól függ melyik utazási iroda az út szervezője. Én úgy csináltam, hogy az Invián kinéztem a szállást és az akciós árat, majd rákerestem a Google-ben hogy melyik szervező iroda szállása az eredetileg, felhívtam őket az árat és a szabad helyeket pontosítani és elballagtam azokhoz befizetni.... Így megyek az Ibusszal. Mindjárt közvetlenül foglaltam nincs közöttünk több iroda.
Szia glamdring!
Köszönjük az információkat, ezek már idei infók,igy nagy segítség az ezután indulóknak !
Én még azt szeretném kérdezni Tőled,hogy motor bérlésről van e valami tapasztalatod? Előre is köszönöm a választ. .
Mi Junius 20-án indulunk,már nagyon várom !
Szia helena!
Nagyon szívesen
1,5 napra 15 euró volt. Rengeteg motor van, mindenféle méretben.
Mi Pünkösd hétfőn indultunk, de az előző héten már alig tudtam a munkára koncentrálni most még levezetek, csak hétfőn megyek, mert tuti, hogy használhatatlan lennék Azt várom, hogy jöjjön a telefon, hogy ok az augusztus vége és akkor megint lesz mire várnom... Kicsit irigyellek Titeket
#1041912009-06-11 19:28:59 Válasz a #98062. hsz-ra
Sziasztok.Milyen webkamera müködik,és hol?Sartin.Kérek infót,ha valaki tud erről.Nem most olvastam,kb.2 hete,de hátha tud valaki információval szolgálni.Meg hogy ez egyaltalán Sartin van-e.Köszönöm
Sziasztok.Milyen webkamera müködik,és hol?Sartin.Kérek infót,ha valaki tud erről.Nem most olvastam,kb.2 hete,de hátha tud valaki információval szolgálni.Meg hogy ez egyaltalán Sartin van-e.Köszönöm
Sziasztok!Tudja valaki, hogy a transzferek, esetleg a buszok hol szokták kirakni a nyaralókat?Jó utat a ma indulóknak, holnap már mi is ott leszün!!!!
A buszok a központi parkolóban. De ha taxi visz titeket akkor az a házig visz szerintem. De egyébként a kinti iroda munkatársai a központi parkolóból mindenkit elvisznek kocsival a házig ahol lesz a szállása.......
Egymás mellett van a 3 motorkölcsönző. Én azt mondom NAGYON érdemes körülnézni mindegyiknél mielött választasz!!!!!!!! Mindenki a Sassost nyomja de szerintem az Angelonál jobbak vannak olcsóbban! De nézz körül és döntsd el te!
Kinn Görögbe minden motor 2 személyes. Ott ez a természetes, hogy sima robogóval is lehet 2-en menni. "Engedélyezve" van. Azt nem értem itthon miért nem?!?!?!?!?!