SZIA BREKI
A Christian a Christian pubbol lehet ismeros ami Gorillas mellett van iden mar 12 Monkeys lett a neve de a Christian maradt a regi
mas otletem nincs..
Udv
Kriszta
Tolo-i 3 fős apartman után érdeklődnék. Augusztus 15-től 22-ig leszünk ott. Sajnos a tengerre néző szobák ahogy láttam már elfogytak pl (Eleana) ill. pl a GrandTours néhány apartmanban nem is ad ilyen szobát. A Blu Skyról már sok rosszat olvastam, így ami maradt az a Demos, Dimitra, Barbaressa... Aki volt már ezekben, írna róla, hogy milyen a szoba, van-e erkély, mert a képeken úgy látom, hogy soknak még erkélye sincs..
Vagy érdekelne, miket tudtok még ajánlani 30 ezer /fő körüli áron.
Tolo-i 3 fős apartman után érdeklődnék. Augusztus 15-től 22-ig leszünk ott. Sajnos a tengerre néző szobák ahogy láttam már elfogytak pl (Eleana) ill. pl a GrandTours néhány apartmanban nem is ad ilyen szobát. A Blu Skyról már sok rosszat olvastam, így ami maradt az a Demos, Dimitra, Barbaressa... Aki volt már ezekben, írna róla, hogy milyen a szoba, van-e erkély, mert a képeken úgy látom, hogy soknak még erkélye sincs..
Vagy érdekelne, miket tudtok még ajánlani 30 ezer /fő körüli áron.
Köszönöm!
Mónika
Szia! A Grand Tours csak ott nem ad tengerre nezo szobat ahol nincs is.... Erkely van minden grandos apartmanban...es mindegyik kozel van a tengerhez.
A Demos 205-os szobajabol is latni a tengert, es az meg szabad ebben az idopontban is.
Legutóbb AgniTolo szerkesztette (2009-04-29 10:32:59), összesen 1 alkalommal
Ez az idoszak az abszolut foszezon Gorogorszagban, es meg unnep is van azon a hetvegen, igy olcso szallast nem annyira konnyu talalni, hiszen a tulajok dragan is ki tudjak adni az apartmanjaikat, igy nem viszik le az arat....
Csodaszépek a képek. Már alig várjuk, hogy élőben is láthassuk ezt a gyönyörű helyet.
Tetszett a Monemvasiáról írt blogod is.
Lassan itthon is beköszönt a nyár. Végre!
Jó készülődést minden Toloba indulónak.
Én meg már szinte tűkön ülök, pedig még pontosan 4 hét az indulásig... Kb. ilyen időpontban fogunk indulni délután Így majd megúszom sötétben a szerb-macedón részt. Ja, bocsi, nekem nem Tolo az uticélom...