Szia Breki ! Én is erre az öbölre gondoltam . Igazad van ,valóban Vivarinál kell keresni . A panoráma kép csodaszép,akárcsak a benzinkutas néni! üdv. kokszi .
"A Tolo után következő egyik kis benzinkútnál fogatlan öreg néni lép oda hozzánk, tankolni. Mindenképpen ő akarja teletölteni. Esélyünk sincs vele megértetni angolul, hogy mi csak 25 Euróért kérünk, nem pedig tele. Végül kiszámoljuk a 25 Eurót, és kezébe adjuk, akkor megérti. "
Nekünk bejött a Krisztina szálló alatti taverna, parti terasszal. és mellette a Gyroszos (ott isteni!). Ezek mind a falu elején vannak a "nagy strand"nál.
A "halas" is finoman főz, ő inkább a kikötő felé van.
Jaaa, és a Manolis. Nekik van magyar étlap és menüs kaják (leves+főétel+édesség). Kedves fiatalabb pár a tulaj.
És itt meg kell említenem újra Christiant is aki egy Gentlemanus az első alkalommal hozzá akartunk menni, de nem volt nyitva akkor mentunk a Nautilusba mondom neki hogy hozzás akartunk menni pár szót beszéltünk mikor menni akartunk és fizetni Jorgi mondja, hogy Christián már rendezte.
Azóta én csak Gentlemanusnak hívom.
Viszont a Frappé sztem a Nautilusban a legjobb az eddig görögországban ivott Frappék közül, pedig én Frappémániás vagyok.
Szia Breki
a pontossag kedveert csak aki a gentlemanus az a Nikolas es nem a Christian...
Jorgosnak nagyon tetszett a kep rola es a mustaros szuzermerol is...
Kellemes Husvetot
Kiszta
Esetleg neked nincs valami tipped milyen tavernákban lenne érdemes vacsiznunk nyaralás alatt?(az adott hely specialitása, ha van ilyen) Másoktól már kaptam ötleteket, amit ezúton is köszönök nekik, de Te mégis kint élsz, hátva van valami kedvenc helyed.