#1000602009-05-19 10:18:07 Válasz a #99915. hsz-ra
Szia
Mi tavaly Szekszárdról ugyanezzel a problémával szembesültünk, kiis akasztott, hogy Dunántúlon miért nem lehet felszállni.
Mi úgy csináltuk, hogy előző este nyugisan lementünk Szegedre a barátnőm szüleivel akiket cserébe meghívtunk jó kis Szegedi Halászlére, ingyenes vendégszobában ott aludtunk és reggel illetve kényelmesen megkerestük az indulási helyet.
Így nem kellett korán kelni a nyaralás is hosszabodott és a kocsiról is le volt a gond bár elvileg azt is talán megoldhattuk volna egy ingyenes de zárt parkolóban.
#1000702009-05-19 10:31:52 Válasz a #99997. hsz-ra
Szia
valoban Sparta onmagaban nem akkora nagy durranas viszont ott van 5 km-re Mistras ami gyonyoru szoval ha osszekotitek a kettot akkor mar van egy nagyon klassz program amiert erdemes elbumlizni odaig
#1000712009-05-19 10:32:23 Válasz a #99915. hsz-ra
Szia Lulu!
Kérd meg valamelyik rokonod vagy barátod, hogy vigyen el Benneteket kocsival Szegedre a találkahelyre. Vigyetek magatokkal mobil telefont és visszafelé a várható érkezés előtt 3-4 órával telefonáljatok, hogy kb. mikor lesztek Szegeden. A barátaink is így oldják meg a Budapest-Lajosmizse problémát.
Először is köszönöm a sok hasznos infót amit tőletek kaptam- mostanra sikerült átrágnom magam mind a 197 oldalon. Én negyedszerre megyek Göröghonba és már nagyon várom hogy újra ott legyek .....
Mi júliusban megyünk Tolóba a Grand tours-sal. A Stellában fogunk lakni.
Két kérdésem van (egyelőre .. amire még nem találtam választ itt nálatok:
1. van hajszárító a Stellában? (tudom- tudom elég meleg lesz júliusban...)
2. Van lehetőség palackos merülésre/ búvárkodásra szervezett formában kezdőknek ?
#1003622009-05-20 17:57:01 Válasz a #100342. hsz-ra
Szia. A Stellaban nincs hajszaraito...
A buvarkodas itt Toloban nem eri meg mert tul sokat ker erte az ember, es ahhoz kepest szinte semmi szolgaltatast nem nyujt, egyszer beledugod a fejed egy hordoba, hogy szokd a vizet, elmondja az altalanos tudnivalokat, aztan kivisz egy merulesre a 3 meteres vizbe, ahol sok latnivalo nincs es ezert elker 60-70 Eurot.
Agi
#1007532009-05-22 08:55:09 Válasz a #100713. hsz-ra
Hátha végigolvastad a fórumot mint ahogy mondtad erről többször olvashattál.
Nekem másodszorra már nem volt olyan nagy élmény a csónak nem túl gyors, az öreg állandóan utánnunk jött, pedig a Drepano meletti nagy öblöt szívesen megnéztem volna motorcsónakból, de nem engedte, utánna meg megint utánnunk jött mert tankolni kelett, érdekes, hogy erre egy óra után jött rá........
Amúgy nem kérnek ehhez semmit , csak ha jól tudom a nagyobbakhoz.