#1233152010-01-14 14:54:44 Válasz a #123313. hsz-ra
Szia Ági!
Úgy néz ki, hogy tartunk majd egy óriási, fergeteges mini találkoót Toloban. . Nagyon várjuk már. Most másodszor megyünk oda, pedig nem igen szoktunk kétszer ugyanott nyaralni, de nagyon megszerettük.
23-án találkozunk!
Üdv: Josza
Sziasztok!
A mini találkozó Toloban,természetes,ha nem fogy el a sör és az Ouzo mire odaérünk. Mi is másodszor megyünk,16-év után vissza. Halak, és vendéglősök reszkessetek megyünk!! Üdv:Jan-es
,,,A mini találkozó Toloban,természetes,ha nem fogy el a sör és az Ouzo mire odaérünk.,,,
Azért jó, hogy előszezonban megyünk, mert így nagyobb az esély, hogy elegendő sör és ouzo ellátmány lesz. Aki utánunk megy az magára vessen! A cájgot hozod? Mert akkor biztos lesz elegendő halunk.
#1233322010-01-14 17:22:54 Válasz a #123323. hsz-ra
Szia Csutek!
Hát gyertek velünk és garantáltan sikerülni fog rossz társaságba keverednetek, hacsak az asszonyok a Janával szét nem ültetnek bennünket. Azért lehet, hogy egy titkos helyen elások nektek egy kis dalvizet, hogy nehogy szárazon maradjatok.
Pussz: Josza
#1233672010-01-14 20:19:25 Válasz a #123332. hsz-ra
Mi már a teljes összeget kifizettük, és különben sem tudunk máskor nyaralni, mert a gazdaság nem engedi.
Egyéb fenforgások is vannak, amit majd 23.-án elmesélek.
Josza, szurkolok nektek egészség terén! Ne legyen már senki beteg!!! Olyan jó lenne!
Persze a többieknek is szurkolok, és azért irigykedek is persze, de csak olyan egészséges szinten!
#1233892010-01-14 22:13:19 Válasz a #123387. hsz-ra
Szia Anikó!
Nagyon köszönjük a drukkolást, a jövő héten sok minden eldől az egészség frontján.
Én érzem, hogy végül mégis csak megoldódik a helyzet és sikerül Nektek is elmenni Görögországba. Biztos vagyol benne.
Nagyon várjuk az utazást. Az utóbbi időkben annyi rossz ért bennünket, hogy megszenvedtünk azért, hogy már egy kis jó jöjjön.
Sok puszi: Josza
Üdv Mindenkinek!
Tolora utazunk június 12-én két hétre a Grandtours-sal, Eleana apartman.
Mindenféle infó érdekel, és olyanok jelentkezését is várom, akik a mi csoportunkban lesznek.
Olvastam itt egy pár évvel ezelőtti hozzászólásban, hogy Hydrára át lehet menni menetrend szerinti hajóval is, nem csak a fakultatív programmal. Erről szeretnék friss tájékoztatást kapni valakitől: honnan indul a hajó, kb. mennyibe kerül, mikor jön vissza, stb.
Ugyanígy érdekelne Naphlion: honnan indul a busz, milyen időközönként jár, stb.
Előre is köszönök minden tudnivalót, amit megosztotok velem!!
Minden kérdésedre választ kaphatsz majd Ágitól, aki a Grand Tours toloi idegenvezetője. Culture Travel (Alpha Bank és a pékség mellett találod) Nagyon segítőkész mindenkivel szemben, velünk is az volt pedig mi nem a Grand Tourssal utaztunk, hanem egyénileg az Apollonnal.
Nauphlionba óránként indulnak buszok majdnem Ágiék irodája elől, a sarkon van a buszmegálló. A busz Nauphlionban szinte a vár feljáratánál áll meg.
Hydrára mi Áginál fizettünk be, de ő tud neked válaszolni arra is, hogy juthattok el egyénileg.
#1234222010-01-15 10:48:17 Válasz a #123420. hsz-ra
Köszönöm a gyors reagálásodat, tudom, hogy a Grand idegenvezetői mind nagyon jók (most utazunk velük harmadszor, 2007-ben Neos Marmarason voltunk, tavaly pedig Sperlongán, Olaszországban és fantasztikusan jó idegenvezető volt mindkét helyen), a Grand fórumán is próbálok informálódni.
Tudod a türelmetlenség dolgozik bennem, de rendesen, már alig várom az indulást!!!!! Pont a szülinapomra fog esni, ami idén nagyon kerek évforduló lesz... Addig meg, ahogy gyűjtögetem az ismereteket, készülődök, ráhangolódok az egész utazásra. Ráadásul olyan jó olvasgatni mások élményeit, tudva, hogy hasonló jók várnak ránk is....
...Olvastam itt egy pár évvel ezelőtti hozzászólásban, hogy Hydrára át lehet menni menetrend szerinti hajóval is, nem csak a fakultatív programmal. Erről szeretnék friss tájékoztatást kapni valakitől: honnan indul a hajó, kb. mennyibe kerül, mikor jön vissza, stb...
Tolo-ból nincs menetren szerinti járat Hydra-ra csak un. szezonális turistajárat, amire irodáknál lehet jegyet venni úgy is, hogy nincs kisérő, tehát nem klasszikus fakultatív program. Két éve ennek az ára harmincegynéhány Euró volt és kikötött a hajó Spestes-en is, s volt idő bőven szétnézni mindkét helyen.
Üdv Mindenkinek!
Tolora utazunk június 12-én két hétre a Grandtours-sal, Eleana apartman.
Mindenféle infó érdekel, és olyanok jelentkezését is várom, akik a mi csoportunkban lesznek.
Olvastam itt egy pár évvel ezelőtti hozzászólásban, hogy Hydrára át lehet menni menetrend szerinti hajóval is, nem csak a fakultatív programmal. Erről szeretnék friss tájékoztatást kapni valakitől: honnan indul a hajó, kb. mennyibe kerül, mikor jön vissza, stb.
Ugyanígy érdekelne Naphlion: honnan indul a busz, milyen időközönként jár, stb.
Előre is köszönök minden tudnivalót, amit megosztotok velem!!
Szia. Amikor megerkeztek hozzank en minden tudnivalot el fogok mondani a kornyekrol is, termeszetesen tudok adni majd buszmenetrendet is. Tolo es Nafplio kozt orankent jarnak a buszok.
Persze addig is kerdezz nyugodtan.
Udv. Agi