Szia AgniTolo ! Neapoli-Kythira kompár ügyben szeretném a segítségedet kérni. A Kythira topicban nem jutottunk sok mindenre. A neten még nincsenek fönt az árak. Ha jól emlékszem te is Neapoliból mentél át a szigetre. Előre is köszönöm szépen. üdv :kokszi
Másik megoldás:
2) Autóval elmentek (remélem jól emlékszem hogy autóval mennétek) Gythio-ig (Kythira fölött a szárazföldi város neve), és onnan átkompoltok:
Gythio - Kythira: 10,70 euro/fő, 33,60 euro/autó.
Szerintem a második megoldás olcsóbb és rövidebb is
Szia firkamano ! Neapoli a Peloponnészosz déli részén Lakóniaiában található. Mint írtam ez a kikötő van legközelebb Kythirához. Köszi az infókat. AgniTolo légyszi, légyszi.
A Peloponnészosz térképre visszatérve: Budapest , 6. ker. Bajcsy 37. Én 2100.- ért vettem meg. Ezen kivül van még túrista térkép a félsziget hegyvidéki részeiről is.Pl. Kalavrita környéke, vagy Mistra 1: 50000-ben.
A villamosból láttam, hogy létezik még a korábban általam említett Freytag és Berndt térképbolt a Kálvintéren: kicsit visszább a Fővámtér felé, a sarkon, direkt a DM mellett!!!
Szia Haspók ! A térkép 1: 250000- es . Freytag&berndt kiadvány ,amit mondanom kellett az eladónak, mert elsőre rávágta hogy nincs ilyen térképük. Kirakva nincs is , egy fiók mélyén pihennek a tuti térképek. Én a mai napig egy 1992-es RV VERLAG kiadású agyon cellukszozott darabból élek ,mert ez még térkép. Nálunk ez már nem kapható ,mivel tök jó! Német a kiadó, ha legközelebb arra járok tuti, hogy bevásárolok térképekből.
Mi is megvettük párommal a Freytag&Berndt féle Peloponnészosz térképet. Pécsett az Alkotmány u. 47 sz. alatti térképboltban.Tényleg nagyon jó. Kösz a tippet cserrobi és vojandi.
Pécsett az Alkotmány u. 47 sz. alatti térképboltban.
Nekem van navim,de mégis sokat böngészem a térképet...Át is néztem az egész Peleponnesosi félszigetet és arra jöttem rá hogy ha mindent meg szeretne nézni az ember akkor nem nagyon maradna idő a heverészésre(2hét),pedig én mostanába ennyire messze nem jutok el )kocsival) vagy ha igen akkor rövidülne a nyaralásunk...
Nekünk is van navink, de egy igazán jó térkép mindig jól jön, ha kéznél van. A fent említett úgy tűnik remek lesz. Szeretjük előbb kiböngészni az útvonalat térképen.
Mi mindenképpen legalább 3-4 napot kirándulásokra fordítanánk majd, ha már lejutunk a Peloponnészoszra.Strandolni lehet a többi napon is.
Kedves Anita!!!
Én szeretek kirándulni na de a nejemet nagyon nehezen tudom rávenni...
Pedig hát rengeteg a látnivaló Peleponnészoszon...
Lehet hogy leviszem a strandra én meg elmegyel egy kávééert és este visszamegyek érte ...és mondom neki hogy nagyos hosszúúúúúú volt a sor
Ezalatt sok mindent megtudok nézni ha nyomom a gázt
Üdv:Robi
Köszi szépen, akkor én is meg fogom venni valamikor a héten, mert egyelőre csak egész Görögországos térképem van, és az feleekkora felbontású. Már a térkép nézegetése is olyan jó, imádom tervezgetni rajta, hogy mikor merre megyünk majd.