#1757562011-09-18 07:08:36 Válasz a #175719. hsz-ra
Szia Subidubi!
A GT honlapján fenn van, hogy merre néznek az általad írt szobák. Szerintem annyira nem forgalmas az utca, bár a mi szobánk (205) sarki volt, nem utcára nézett, minket nem zavart az utca zaja.
Nagyon jó utazást, és nyaralást kívánok Nektek!
Üdv: Saci
Hallod Pinga,neked biztos nincs otthon a falon meg a tíz parancsolat,amibe az van megírva hogy a feleségnek mindig igaza van....stb.Ismered?Mertha nem felhívom a nejed figyelmét hogy vegyen neked egyet!!!
Tudjátok, hogy hívják a Gyulát mikor meg nősül???? agyalá... Gyula!
És mikor meg már Nős .....na kitudja?
Hallod Pinga,neked biztos nincs otthon a falon meg a tíz parancsolat,amibe az van megírva hogy a feleségnek mindig igaza van....stb.Ismered?Mertha nem felhívom a nejed figyelmét hogy vegyen neked egyet!!!
Én kettő pontban ismerem:
1, a férfinak mindig igaza van!!!
2, ha véletlen mégsem akkor az első pont lép életbe.
Mit szóltok ehhez, nem én találtam ki az öreg apám mondta pedig ő nagy tudású ember volt 98-évet élt tehát tudott valamit.
Úgy látszik másoknak is a szívéhez nőtt Göröghon, ugyanis a tv-ben mostnában elég sok görög vonatkozású film és műsor ment Volt a Mamma Mia és a Görögbe fogadva, aztán volt görög ételekről szóló dokumentum film és egy másik a görög borokról. Nekem meg csak a szívem fájdul meg ha látom. Majdnem elpityeredtem... jaj de szentimentális vagyok...
Szia Subidubi!
Hű de jó lesz neked! Kedves barátaink most vannak kint. Válatani fogjátok egymást. Az este kaptam tőlük e-mailt. Azt irják nagyon jó idő van és fantasztikusan jó a tenger vize. Úgyhogy készülj!!!!!!
#1757392011-09-16 19:59:43 Válasz a #175738. hsz-ra
Helló "kobak"
Vágig néztem a fotóid, gratulálok, isteniek majd elolvadtam mikor láttam a tengert és az Olymposzt együtt hát nem isteni?
Üdv neked is a görög "szellem"...
Természetesen van szénsavas és mentes is, de kaphatsz szódát is. Úgy látom szerintem a fő szezonra felemelik a pék termékek árát, mert júniusban nem voltak ilyen kirívóan magas árak.