Zakynthos
Nyomtatóbarát verzió
  Fórum : Jón-szigetek
Hozzászóló Üzenet
# 5041
KijelentkezvePrivát üzenet küldése
Ildima
Aktív fórumos
Aktív fórumos
178 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#187032 Üzenet linkje2012-06-11 10:50:16 

Sziasztok!

Megérkeztünk Zakynthosrólicon_smile.gif)((( Csodálatosan szép hely. A Blue Wavesbe laktunk és a HolidayLines-sal utaztunk. Nagyon jók a tapasztalataink icon_biggrin.gif Mi voltunk az első csoport ennél az irodánál és mondhatom, hogy nagyon meg voltunk elégedve. A buszuk nagyon kényelmes - az ülések távolsága a lehető legnagyobb - és éjjel tudtunk aludni. Kevesen voltunk a buszon - a 48 férőhelyen 26-an utaztunk icon_biggrin.gif A sofőrök udvariasak és nagyon hozzáértőek voltak. Kifelé majdnem 2 órával előbb értünk a komphoz és visszafelé is hazaértünk volna délután 4 órára , ha a magyar határőrök nem állították volna fel a buszokat és 3 órát várattak bennünket icon_cry.gif icon_redface.gif Ha valakit érdekel a Blue Waves kérdezzen nyugodtan. Az idő már jun.1-től is 28-3o fok volt és a víz is kb. 22 fokos. Tudtunk minden nap fürödni. A szállás kényelmes és nagy szoba volt és erkélyes. Cseréltünk a második nap után mert csak az első emeleten kaptunk helyet, de volt a másodikon is, igy felköltözhettünk , ahol egy kicsi tengert is láttunk az erkélyről kinézve, Szilvia segítségével. Szilvia az idegenvezetőnk volt és 12o %-ot teljesített icon_biggrin.gif A part lassan mélyülő, homokos és széles icon_smile.gif A fakultatív kirándulások lenyűgözőek voltak. Nagyon megérte, hogy ezzel az irodával mentünk. Kérdezzetek és amire tudok válaszolok. Nagyon irigyellek beneteket!!!!

# 5042
Ildima
Aktív fórumos
Aktív fórumos
178 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#187033 Üzenet linkje2012-06-11 10:58:26  Válasz a #187008. hsz-ra Előzmény #187008

Szia Isti!

Mi most jöttünk haza Zakyról és voltunk a Kalózhajóval a Navagió öbölben icon_biggrin.gif A hajóról a leszállás nem vészes , mert annyira kijön a partra a hajó, hogy kb térdig érő vízben kell kigázolni az apró homokos partra. Nagyon felemelő érzés ott lenni icon_lol.gif A kisebb hajókról kellett kiúszni. Most még nagyon hideg volt a víz, de akkor is belementünk.

# 5043
Ildima
Aktív fórumos
Aktív fórumos
178 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#187034 Üzenet linkje2012-06-11 11:02:58  Válasz a #186745. hsz-ra Előzmény #186745

Szia Zsanna!

A Navaggio kilátó sajnos leszakadt! icon_cry.gif Körül kerítették és hiába mentünk szigetkerülő buszos túrára sajnos nem lehet megközelíteni a helyet.Életveszélyes a szikla megközelítése, mondta az idegenvezetőnk. Igy nem tudtunk olyan szép fotót készíteni, mint amit itt láttam a fórumon.

# 5044
Ildima
Aktív fórumos
Aktív fórumos
178 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#187036 Üzenet linkje2012-06-11 11:10:48  Válasz a #185773. hsz-ra Előzmény #185773

Sziasztok!

Teknőst mi a kék barlangos kirándulás alkalmából nemcsak láttunk, hanem videóztunk is a nyílt tengeren icon_biggrin.gif Csodálatos állatok icon_biggrin.gif Ahogy kidugja a fejét hogy levegőt vegyen - hát az fantasztikus!!!!! És úgy hirdetik a parton a kirándulást, hogy ha nem láttok teknőst akkor visszafizetik az árát a hajózásnak. Biztosra mennek icon_biggrin.gif Most jöttünk haza és az élmények még nagyon frissek.

# 5045
Zsana81
Kezdő fórumos
Kezdő fórumos
34 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#187041 Üzenet linkje2012-06-11 11:50:07 

Teljes káosz volt a regisztrációmban, így csináltam egy újat egy -n-nel kevesebb zsana81 néven... icon_redface.gif icon_redface.gif icon_redface.gif
És ha minden igaz, így már sikerült beírni az uticélomat... icon_rolleyes.gif
Köszi a segítséget!!

# 5046
Hidalgo
Törzstag
Törzstag
570 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#187054 Üzenet linkje2012-06-11 12:30:03  Válasz a #187036. hsz-ra Előzmény #187036

Szia Ildi,

hát, ha senki nem bombáz kérdésekkel, akkor majd én icon_biggrin.gif

A legfontosabb:
milyen helyeken jártatok a szigeten?
Mi-miért-mennyire tetszett Neked?

minden infó érdekelne!

Köszi szépen,
David

# 5047
Papi56
Kezdő fórumos
Kezdő fórumos
16 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#187059 Üzenet linkje2012-06-11 12:48:35  Válasz a #187032. hsz-ra Előzmény #187032

Szia Ildima!

Egy olyan kérdésem lenne, hogy útlemondási biztosítást ti kötöttetek-e? Az utazási irodába azt mondták , hogy nem kötelező, mert csak nagyon extrém esetekbe fizet a biztosító. De mi van akkor ha az utazási iroda részéről nem indul a busz, mert erre semmit nem találtam a honlapjukon?

Szép napot!

# 5048
Relisa
Aktív fórumos
Aktív fórumos
63 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#187060 Üzenet linkje2012-06-11 12:49:52 

Szia Ildima!
Már nagyon vártuk hogy gyere! Te vagy az első aki új infóval szolgál majd nekeünk icon_smile.gif Minden érdekel minket, a sziget, az árak, a fakultatív programok, szóval mesélj!!!! icon_smile.gif icon_smile.gif
A kilátót akkor meg se tudtátok közelíteni?? Jajj ne.... icon_sad.gif icon_sad.gif

Zsana! Látom sikerült! icon_smile.gif

# 5049
Isti26
Törzstag
Törzstag
785 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#187061 Üzenet linkje2012-06-11 12:52:00 

Relisa!

Gondolom...icon_biggrin.gif Nagyon szép hely..icon_biggrin.gif no meg azok a színek.. De majd Te is meglátod..icon_smile.gif
Persze, már nagyon várom, hogy utazzunk.. Barátnőm is már be van sózva..icon_razz.gif Főleg mert Ő még nem járt Görögországban..icon_biggrin.gif

# 5050
Isti26
Törzstag
Törzstag
785 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#187062 Üzenet linkje2012-06-11 13:00:09 

Zsanna!

Hát azért el lehet süllyedni ám a sós vízben is.. Nekem is ezt mondták tavaly.. De mikor megállt a hajó nyílt vízi fürdőzés keretén belül és láttam az a tiszta tenger meg a több méter vízet megijedtem..icon_biggrin.gif Jobb nekem a hajón mondom.. Nem tudok úszni megfulladni meg nem biztos, hogy itt akarok alapon..icon_biggrin.gif Mentőmellény is kilőve.. Azzal sem vállalom be.. Van egy gyerekkori rossz élményem is és csak addig merek belemenni a vízbe amíg a lábam leér..icon_biggrin.gif

Hmm.. Pedig kellene olyannak ott lennie, hogy beírás.. Írj Jox-nak majd Ő segít neked..icon_biggrin.gif

# 5051
Zsana81
Kezdő fórumos
Kezdő fórumos
34 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#187063 Üzenet linkje2012-06-11 13:02:19 

Igen, sikerült. Össze-vissza voltam regisztrálva, de sikerült kiegyenesíteni a dolgot... icon_rolleyes.gif

Ildima, elsősorban én is arra lennék kíváncsi hogy mi a helyzet a kilátónál??
A másik pedig ami érdekelne hogy mennyiért lehet most autót bérelni 2-3 napra??

Köszi!

# 5052
Zsana81
Kezdő fórumos
Kezdő fórumos
34 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#187072 Üzenet linkje2012-06-11 13:25:53  Válasz a #187062. hsz-ra Előzmény #187062

Rendeztem a regisztrációmat, új néven nyomulok tovább.... icon_lol.gif icon_lol.gif icon_lol.gif

Jó tudom, hogy nem tart fent, ez nem a Holt-tenger... icon_wink.gif Ha meg valakinek gyerekkori rossz élményei vannak, az soha vagy csak nagyon nehezen fog bemerészkedni a mély vízbe...
Pedig sok érdekes dolgot lehet látni a víz alatt... remélem Zak-on is találunk olyan partot ahol gazdag a tengeri élővilág!!
Eddig csak a páromnak volt búvárszemcsije meg békatalpa, de idén nekem is veszünk... icon_lol.gif icon_lol.gif Mostmár csak a tüdőkapacitásomat kéne növelni egy kicsit, mert az egyenlő a nullával... icon_rolleyes.gif icon_rolleyes.gif

# 5053
Relisa
Aktív fórumos
Aktív fórumos
63 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#187079 Üzenet linkje2012-06-11 13:43:12 

Én is így vagyok ahogy az Isti, gyerekkori rossz tapasztalat... sajna... icon_sad.gif
Zsana! Biztos nagyon jó lehet búvárkodni, és tuti találtok majd szép helyeket ahol van sokminden látnivaló icon_smile.gif
Épp most olvastam máshol hogy körbe van kerítve a kilátó, de azért simán meg lehet közelíteni icon_smile.gif
Meg azt is hogy a kisahjóval akik mentek azoknak ki kell úszniuk a partra, aki meg nem tud az kap úszómellényt! icon_smile.gif Hát örülök neki nagyon... és olyankor hova teszed pl a fényképezőt meg a táskád meg ilyenek... nekem ez a parám... icon_smile.gif

# 5054
Ildima
Aktív fórumos
Aktív fórumos
178 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#187080 Üzenet linkje2012-06-11 13:43:30 

Sziasztok!
Először a Hajós Szigettúrára mentünk. 32 Eu /fő. Egy kalózhajóval mentünk. Busz vitt Zante városba és onnan indult. Körbe jártuk az egész szigeten. A keleti oldalon rengeteg sziklabarlangot láttunk Tsivili, Drosia, Amoudi Alykanas, Alykes, Blue Caves. Nagyon szép tájak és gyönyörű a tenger. Az első megállás Navaggio -ban volt. Csodálatos a tenger , rögtön mélyülő, de nagyon hideg a víz. A hajóroncs regényes látvány. Kicsit sokan voltunk a szigeten, mert mindenki látni akarta a roncsot. Itt 1,5 órát töltöttünk. Visszafelé a nyugati part mentén jöttünk és másodszor is fürödhettünk a nyílt tengeren Keri mellett. 1 napos út volt . Nekünk nagy élmény. Másodiknak egy szárazföldi buszos túra volt. (28 Eu/fő) Kezdtünk Bohalival ahol a Zante város látképét fotóztuk. Utána Calipóban egy bor üzem (kostolóval) majd Szent Dionysos kolostorát néztük meg Anafonitriban. Sajnos a Navagio öblöt fentről nem tudtuk fotózni, mert leszakadt a kilátó és nem engedtek fel bennünket. Nagyon Sajnáltuk icon_cry.gif Azt mondták, hogy egyhamar nem tudják helyreállítani icon_sad.gif Mentünk Exo-Chora -ba ahol a 2ooo éves olajfát fotozhattuk, mellette a tavernában görög süti különlegességet kostólhattunk. A nevére nem emlékszem, de nagyon finom volt. Ezután Lithakiai olivaüzembe látogattunk. Megnéztük az olajgyártást és vásároltunk is icon_smile.gif 5 l extra szüz oliva 2o Eu volt. A harmadik utunk Kaiki kishajóval!(28 Eu / fő) 2 fürdés és a legfontosabb teknős keresés és találás!!!!! Fotók videó minden. Még a hajó is megdőlt! Kék barlangok , fürdőzés, és ebéd. Nagyon jó volt ez is. Mi ezeken a túrákon voltunk és ajándék volt Zakynthos városi shoping tura utolsó - péntek - este. Solomon tér, Szent Márk tér,Agios Dionisyos templom - Strada Marina bevásároló utca.

# 5055
Ildima
Aktív fórumos
Aktív fórumos
178 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#187082 Üzenet linkje2012-06-11 13:48:12 

zsana81 írta:
Igen, sikerült. Össze-vissza voltam regisztrálva, de sikerült kiegyenesíteni a dolgot... icon_rolleyes.gif

Ildima, elsősorban én is arra lennék kíváncsi hogy mi a helyzet a kilátónál??
A másik pedig ami érdekelne hogy mennyiért lehet most autót bérelni 2-3 napra??

Köszi!

Sajnos a kilátó leszakad még tavasszal és nem engednek fel senkit. Ez nagy csalódás volt nekünk. De hát ilyen az élet icon_sad.gif Nekik is nagy probléma és mondták, hogy gyorsan megpróbálják helyre állítani. De a görögök sem olyan gyorsak sajnos. Autóbérlést sajnos nem tudok, mert mi nem tudunk vezetni, de szinte minden utcába van motor , autókölcsönző.

KERESŐ:
Nyomtatóbarát verzió
  Fórum : Jón-szigetek
<   1 2 3 ... 336 337 338 ... 490 491 492   >

Copyright © 2003-2025 Hellasz.hu