Személy szerint én végül nem mentem el Athénba, de az ismerőseim igen.
Jól müködött a dolog. Minden rendben volt. Tetszett nekik nagyon.
Én mikor kiértünk,és szembesültem az időjárással azt mondtam, hogy bár imádom Athént, de nincs az az isten, hogy én több mint 40 fokban ott hagyjam a tengert, és főjek Athénban. Szóval maradtam:) Inkább meglátogattam egyik este Sykián egy régi kedves barátomat:) meg ültem nyakig a vizben:)
Meg valahogy tudod, a Sarti érzés Odaértem, és azt mondtam, sajnálnék ebből a 7 napból 2-t máshol töltelni:)
Én már voltam többször Athénba, meg még megyek is:) Úgyhogy igy jártam.
De nagyon szomorú voltam, mikor eljöttem, még sirtam is:(
A Campust nem ismerem de mi is a Sarti B. ap.-ban voltunk. Ti valószinű az újonnann épült részben lesztek , mindegyiken van erkély és biztos minden oké lesz . Valószinű, hogy van klíma. A régi főépületnél van medence és ott lehet az internetet beéllítatni a főnökkel ami 1-hétre 10 euro ha viszel laptopot.
Sziasztok! Most először írok ide, pedig már több éve regisztráltam...
A kérdésem annyi lenne, hogy van-e itt olyvalaki, aki Sartin már közlekedett biciklivel??? Mennyire járható a félsziget? Vagy arról tudtok, hogy a helyi busszal is jól be lehet járni?
Köszi!
Ja, mi szept. 10-19. között leszünk Sartin, és már nagyon nagyon várjuk...
A bicaj kicsit kemény lesz szerintem, mivel elég kemény emelkedők is vannak. A fsz. körbe durván 130-140 km hosszú. Inkább bérelj robogót 80 cm-est azzal mehettek ketten is. Szenzációs partokat tudtok felfedezni, ha 1-1 lehajtónak tűnő földútra lecsapatsz.......
(3 év tapasztalat után is tudott kellemes meglepetést okozni a fsz.)
Autóval némelyik felejtős, hacsak nem terepjáró a céleszköz, a bicaj meg húzós.... Inkább az arany középút. 1 MOCI. Lesz olyan ahol csak 30km/h val akar felmászni. Az igazi görög feeling akkor is a moci. Én ki nem hagynám 1x sem.
Egyébként a legjobb szerintem a szept. eleje. Nincs nagy hőség a tenger meg szuper.
Jó nyaralást!
Szia. Én segítséget szeretnék kérni. Szept. 4-én megyünk Sartiba és nagyon szeretnénk motorcsónakot bérelni:) Akkor esetleg te tudsz nekünk segíteni?Vagy esetleg jól értettem,hogy tőled is tudunk bérelni?
Előre is köszi.
Üdv Hédi
Köszi az infot!
Akkor lehet, hogy biciklibe nem vágunk bele, de moci sajnos nem fog menni, már próbáltuk Zakynthoson, és Horvátországban is, de nekünk nem jött be, ... rossz ómen.
Marad a busz akkor...
Az időjárásra kiváncsi leszek, ismerősömék már megjárták a szeptember elejét, jó esősre, de hátha szerencsénk lesz.
Mi is a Villa Maria apatmanban voltunk, valahol előbb asszem írtam is róla. A templom melletti utcában található, egy kis csendes utcában. Vasárnap reggelenként kicsit harangoznak A többi reggelen a kukások gondoskodnak az ébredésről Közel van mindenhez, a főtérhez is. A tengerhez egy picit sétálni kell, de nem olyan vészes. A közelében lévő parton vannak sziklás és homokos részek is. Az apartman nagyon klassz és csendes, a képeim között találsz néhány fotót róla. Ha van kérdésed tedd fel nyugodtan
Olvasgattam a fórumot és néztem milyen sokan mennek még ki Sartira. Én úgy gondolom, nincs mitől tartaniuk időjárás ügyben. Mikor mi voltunk akkor is nézegettük itthon az időjárás jelentéseket és betegre aggódtuk magunkat az idő miatt. De ezekről úgy látszik a görög időjárás nem vett különösebben tudomást, ugyanis hétágra sütött a nap és ezer fok volt Fura dolog, hogy az eddigi várakozás után, most ott tartok, hogy engem esz a fene, hogy most mások mennek erre a csodálatos üdülőhelyre Mindenesetre kívánok mindenkinek nagyon jó és könnyű utat, valamint csodálatos nyaralást, és gyönyörű emlékeket!!!!
Ginaaa, Sancho, köszönöm szépen, nagyon aranyosak vagytok:)!
Már csak 2...! Én nem aggódom az időjárás miatt, egyik oldal azt írja 30 fok, másik 24...kiegyezem egy köztes 28-ban...úgyis ha süt a nap, akkor 35-nek fogom érezni:D!
Sancho, én is úgy vagyok, mint Te. Irigylek mindenkit, aki később megy. Mondtam BéZsének, legközelebb aug. 20 után emnyjünk Görögo-ba, mert kb. azóta tart a parlagfűszezon, kint meg nincs.
Bár akármilyen későn is mennénk, egyszer végetér minden utazás...[/b]