Olyan buszjáratok érdekelnének, amik Görögországba mennek Budapestről
( Aspravoltába, Stavrosba, Vrasnába...) Leragadt a tudományom a volánbusznál...
Csak és kizárólag a buszjárat érdekelne, maga az utazás része, szállás nélkül.
Kérdezd meg azokban az utazási irodákban, akik Stavrosba, Vrasnába, stb. szerveznek utat, hátha szállás nélkül is eladnak jegyet a buszra (ha van szabad hely, akkor miért ne?)
#1653192011-06-13 09:07:36 Válasz a #165251. hsz-ra
Szia Gentilisimo!
A Grand Toursnak nincs buszjárata Asprovaltara, Vrasnara vagy Stavrosba, csak Paraliara, OB, Nei Poriba, Neos Marmarasra és Sartira. (A többi az még távolabbi úticél). Szerintem ők amúgy is drágábbak, mint a többiek. (SZemélyes vélemény, bocsi a G T rajongóktól)
Az Apollontravelnél a buszjegy ára a következő: Jún. 10, 17, aug. 26, szept. 2, 9: 19500 Ft
jún. 24, júl. 1, 8, 15, 22, 29, aug. 5, 12, 19: 22000 Ft.
Ezek felnőt árak oda-vissza. A gyerek ár 12 éves korig 15500 és 17000 Ft.
Ők nagyon megbízhatóak, csak ajánlani tudom. Már utaztam velük ez a személyes tapasztalatom.
Remélem tudtam segíteni.
Ja és az Ibusznak is csak az Olymposzi Riviérára és a Chalkidiki-félszigetre van buszjárata.
... A Grand Toursnak nincs buszjárata ... Szerintem ők amúgy is drágábbak, mint a többiek. (SZemélyes vélemény, bocsi a G T rajongóktól) ...
Szia,
nem tagadom, az Ibusz és a GT viszi nálam a pálmát, de a drágaság szerintem relatív. Nem vagyok naprakész az összes iroda árával, de függ attól is, hogy egyénileg utazol-e, melyik időszakban, van-e a szobaárban pl. légkondi, stb...
#1653222011-06-13 09:30:52 Válasz a #165319. hsz-ra
Sem az Apollónnak sem az Ibusznak nincsenek saját autóbuszaik. Az Apollón a Rom Car-al míg az Ibusz a Németh Travel autóbuszaival utaztat.
A Rom Car buszai még elfogadhatóak de a Németh Travel(?)
A Grand buszok kényelmesek és ha drágábbak is csak minimális eltérés van.
Egyébként szinte minden iroda értékesít csak autóbusz jegyet is.
Még mindig nem kell útlevél a határokon? Nekem azt mondta az irodában az ügyintéző, hogy majd szól hogy mi legyen. Mert hogy a macedónok szoktak ezzel szórakozni, hogy hol kell hol nem. Ez azért nem olyan vicces, mert 7500 Ft egy útlevél és ha nem muszáj nem csináltatnánk. Valamilyen idei tapasztalatok?