Renkababa! Mi is az általad említett Schob. Norbival voltunk Vrasnán, csak hazafelé jövet volt a buszvezetõnk. Tényleg nagyon normális, kommunikatív és profi volt.
Mi Asprovaltán voltunk a nyáron, aug végén, odafelé nagyon jó volt a busz, nagyon normálisak voltak a sofõrök, (az odautas apollonos ugy néz ki mint Schob.Norbi:) ), na õ nagyon profi volt.de mindeki szaladjon, ha egy pumuklifejû, maecdón határõröknek visszabeszélõ, többi buszossal veszekedõ majmot lát..nem véletlen hogy visszafelé jóval hosszabb volt az út, nem is beszélve arról, hogy 6 órás késéssel indultunk velük..kellemes utat mindenkinek:)
Szia Josza! Megkaptam a telefonszámodat, de sikerüt géphez jutnom, inkább itt irok neked. Bocsikáék ideértek szerencsésen, találkoztunk, ha minden igaz, holnap is beszélünk.
Sajnos amit intéztél nem úgy sikerült, a fiamék a földszinten vannak, mi a másodikon, de nem gond. Egyébként minden nagyon jó, Stavros is nagyon tetszik, már rengeteget kirándultunk és még fogunk is.
Az irodában azt mondták, hogy nem jeleztük sehol, hogy egymás mellé szeretnénk a szobát. Hát nem tudom hányszor kellett volna jelezni?
Tudom, hogy rajtad nem múlott!
Minden jót nektek, fõleg Cillának! Sok puszi innen Stavrosból. Mindenkit üdvözlök a hellaszon!!
Sziasztok!
Tegnap szerencsésen megérkeztünk Stavrosból.Nagyon píma volt minden!(Kivéve pár kellemetlen eseményt.)Aki ezután megy annak kellemes pihenést!A tenger most már nagyon kellemesen langyos és ragyogóan tiszta!Kivéve a kikötõnél.
Ha autóval mentek: pályán lehet menni egészen végig.(Tavaly még nem volt kész.)Elég csak az Asprovalta feliratot figyelni, nem lehet elrontani!
Sziasztok! Még gyorsan felnéztem ide, hátha írnak valami újat az autós utazáshoz, de szerencsére csak jó híreket olvastam. Holnap már nem lesz idõm netezni, úgyhogy nagyon köszönöm a jókívánságokat mindenkinek!
Geot! Ne haragudj, már nem volt idõm írni, de ígérem bepótolom, amikor visszajöttem. Holnap gondolok rád, neked nem lesz könnyû napod!
Bocsika! Várlak! 6-a, 6óra, Fedra Tours!!! Nem felejtettem el!!! Ti is vigyázzatok az úton nagyon!
MIndenkinek szép napokat, majd jövünk, sajnos hamarosan!!!