Sziasztok. Meg szeretném kérdezni, hogy vonattal Athénba érdemes-e elindulni, pl. Katerini vagy Nei Pori felszállással? És még ugyanaznap visszajönnénk valamikor késő? Próbáltam valami menetrendet keresni de nem sikerült. Ahol lehetett volna az az oldal nem jött be valami miatt.
Árat azt találtam valahol, de már nem tudom visszakeresni. Autóval leszünk üdülni, de azzal nem szeretnénk lemenni, szivesen kipróbálnánk a vonatot, vagy esetleg a buszt. Előre is köszönöm.
Sziasztok. Meg szeretném kérdezni, hogy vonattal Athénba érdemes-e elindulni, pl. Katerini vagy Nei Pori felszállással? És még ugyanaznap visszajönnénk valamikor késő?
Sziasztok. Meg szeretném kérdezni, hogy vonattal Athénba érdemes-e elindulni, pl. Katerini vagy Nei Pori felszállással? És még ugyanaznap visszajönnénk valamikor késő?
Szerintem nem. Hacsak nem a vonatozás miatt.
Jox!!!
Én úgy emlékszem Robi ezt már megcsinálta...De nem 100-as
#1002272009-05-19 20:58:28 Válasz a #100224. hsz-ra
Köszi Jox, de miért mondod ezt, nagyon hosszú, bonyolult, vagy más miatt?
Esetleg busszal? Az a gondunk, hogy Makrygialostól elég messze van Athén, de mindenképp egyénileg szeretnénk lemenni, és ezért gondoltam, hogy ez nem lenne annyira fárasztó.
Ez még mind csak terv, hisz még odébb van augusztus, de minden lehetőséget átgondolok.
#1002472009-05-19 23:20:06 Válasz a #100240. hsz-ra
Jól emlékszel, az árakat én is itt találtam. Azóta már sok mindent megírt nekem priviben, sokat segített.
Ráadásul a fotóit is végignéztem, csodaszépek, nem is tudom eddig miért nem láttam őket?
Nem tudom olvassa-e még valaki, vagy már túl késő van? A fiam holnap indul Athénba, a busz a Lenorman str-re érkezik, viszont a szállása Glyfadában lesz a Minavra Hotelben. Taxival érdemes kimennie, vagy hogy lehet a legkönnyebben odajutni?
Biztos megoldja valahogy, de gondoltam azért rákérdezek. Kicsit izgulok, mert egyedül még most megy először külföldre, ráadásul rögtön Athénba.
Néha nekem is elkerüli a figyelmemet egy kér dolog és dühöngöm is hogy hogy nem vettem észre...De nagyon örvendek hogy tudtam neked segíteni vagyis nem én hanem a druszám.de az egy és ugyanaz
Van mégsem