Ha már így a könyveladás szóba került.
Megvettem Heltai Péter: Athina - Görög örömök című könyvét, de szívesen megválnék tőle. Alig használt, csak a feléig jutottam el.
Jó kis reklám neki, ugye?
Védelmében: a többieknek tetszett, ha jól emlékszem, más topik(ok)ból, de én nem tudtam legyűrni. Biztos velem volt a baj.
De mivel ez nem a görög könyvekről szól, írok másról.
Lebilincselő történet, nem túl vidám, viszont elgondolkodtató: Christiane F
Olvasta közületek valaki?
Ma kezdtem el olvasni Marqueztől a Szerelem a kolera idejént.
Kíváncsivá tettek a róla szóló ajánlásaitok. Eddig jónak tűnik. (most tartok ott, hogy meghalt Fermina Daza férje)
Ma reggel fejeztem be az általad ajánlott Marquez: Szerelem a kolera idejént. Osztom a véleményedet, hogy tényleg nagyon jó mű. Megható a történet befejezése, amikor annyi hosszú év és gyötrelem után Florentino Ariza és Fermina Daza egymásra talál.
Lehet, hogy belefogok a Száz év magányba is, de előtte pihenésül olvasok valami könnyedebb hangvételű könyvet.
Sziasztok,
Nem tudom, jó helyen kérdezem-e, De van-e olyan útikönyv ami az Olympos környékét írja le, látnivalók stb.
Eddig sajnos csak olyat láttam amiben 1-2 oldal szólt arról a térségről.
Előre is köszi
Lassan sajnos beköszönt a tél, s vele a hideg téli esték, amik kiválóan alkalmasak arra, hogy újra lekerüljenek a könyvek a polcokról.
Én már most hódolok nagy szenvedélyemnek az olvasásnak. Mivel szeretem az életrajzi regényeket is Siegfried Obermeier: Francois Villon bűnős élete című könyvét kezdtem el olvasni.
Már most az elején érdekesnek tűnik.
Olvas még valaki mostanság?
Hű, fel is írom ezt a könyvcímet és megnézem a könyvtárban, köszi!
Én Arthur Golden könyvét, az Egy gésa emlékiratait olvastam nemrég, és nagyon lekötött. Érdekesen mesélte el, tárta fel a történetet.
Hű, fel is írom ezt a könyvcímet és megnézem a könyvtárban, köszi!
Én Arthur Golden könyvét, az Egy gésa emlékiratait olvastam nemrég, és nagyon lekötött. Érdekesen mesélte el, tárta fel a történetet.
Ez a konyv nekem is nagyon tetszett, most epp azon gondolkodom mit olvassak...de valoszinuleg valami "konnyu"lesz, mert pillanatnyilag ahhoz van csak energiam...meg is van...egy Maeve Binchy konyv kerul le a polcrol.
Én pedig az általad ajánlott könyvet nem olvastam még, de pótolom, mert érdekel ez a téma is.
Villon életét kiolvastam és tényleg jó könyv, bátran ajánlhatom Neked is.
Én is könyvtárból kölcsönöztem úgyhogy biztos meg fogod találni.
Olvastam a Villon életéről szóló regényt,szerintem nem fogsz csalódni.
Ez a könyv óriási,tele érzelmekkel,kalanddal,és sok minden mással.Na de nem akarom lelőni a poént,annyit azonban elárulhatok,hogy eleddig ez életem egyik legnagyobb olvasmányélménye. Bár az is igaz,hogy a könyv sok esetben fedi a valóságot,a nagy része azonban fikció.
Nekem ez az egyik kedvenc könyvem,mellete még A nyomorultak,és a Zabhegyező J.D. Salingertől.
Végül is tökmindegy,hogy mit olvasok,csak olvassak:szeretem a krimit,sci-fit,kaland-és életrajzi regényeket,és a klasszikusokat is örömmel veszem a kezembe. Mindig is szerettem olvasni,imádom a szépirodalmat ,ezért is vagyok magyar szakos. Sajna mostanság kevés időm jut a könyvekre,mert hát tanulni is kell...
Örülök, hogy végre egy férfi is jelzi, hogy szereti a könyveket, sőt szinte "mindenevő" olvasás terén.
A Nyomorultak nekem is nagy kedvencem.
További jó olvasást és sok sikert a tanulmányaidhoz.