Sziasztok Veteránok
Ide írok, nem pedig a másik topicba, mert az érdekel, h konkrétan
Nei Poriban lehet-e búvár szemüveget+uszonyt kapni, vagy vegyem meg itthon, és próbáljam benyomni az amúgy is szűkös tatyóba
báár haza is kell hozni... na mindegy,
a lényeg, h kint lehet-e, és ha igen kb. milyen áron?
Nagyon köszönöm!
Üdv
első utas
Sziasztok Veteránok
Ide írok, nem pedig a másik topicba, mert az érdekel, h konkrétan
Nei Poriban lehet-e búvár szemüveget+uszonyt kapni, vagy vegyem meg itthon, és próbáljam benyomni az amúgy is szűkös tatyóba
báár haza is kell hozni... na mindegy,
a lényeg, h kint lehet-e, és ha igen kb. milyen áron?
Nagyon köszönöm!
Üdv
első utas
Szia,
Lehet kapni kint szemüveget és uszonyt is. Az árat sajnos nem tudom, azonban ne feljetsd el, hogy ezek is olyan tesco gazdaságos és kínai bazár szinvonalú termékek, tehát az ár is ennek megfelelő. Ha ennél jobb minőségre vágysz, akkor vedd meg itthon.
Szia Róbert!
Most olvastam el a beszámolódat,néztem meg az albumodat,és csakúgy mint tavaly,most is maximalista vagy,gratulálok !
Csak irigyelni tudom azokat,akik ilyen infókat kapnak,mint amiket Te és Josza2 adnak.
Mi most indulunk Sartira egy óra mulva(előzőleg Bp-re,Sartira holnap délben lesz az indulás).
Sajnos onnan nincsenek ilyen mindenre kiterjedő információk. Kár,hogy belőletek csak egy van .
Üdv. és gratulálok még egyszer.
Szia Róbert!
Most olvastam el a beszámolódat,néztem meg az albumodat,és csakúgy mint tavaly,most is maximalista vagy,gratulálok !
Csak irigyelni tudom azokat,akik ilyen infókat kapnak,mint amiket Te és Josza2 adnak.
Mi most indulunk Sartira egy óra mulva(előzőleg Bp-re,Sartira holnap délben lesz az indulás).
Sajnos onnan nincsenek ilyen mindenre kiterjedő információk. Kár,hogy belőletek csak egy van .
Üdv. és gratulálok még egyszer.
Nagyon szépen köszönöm
Akkor a kirándulásaimon készített képeket, csak hazaérkezésed után láthatod. De ez ne tartson vissza az utazástól
#1051822009-06-18 17:41:53 Válasz a #105056. hsz-ra
Szia Robi!
Tök jó a beszámolód Nagyon tetszett és ha jövöre még szingli leszek feltétlenül akkor megyek Göröghonba amikor Te és így nem csak Nálad tudunk majd beszélgetni és megiszunk együtt egy pár üveg Mythost
Szóval gratula
Tök jó a beszámolód Nagyon tetszett és ha jövöre még szingli leszek feltétlenül akkor megyek Göröghonba amikor Te és így nem csak Nálad tudunk majd beszélgetni és megiszunk együtt egy pár üveg Mythost
Szóval gratula
Köszönöm egy Göröghoni Mythos ivásban mindig benne vagyok
Éva egyetértek veled, és bár már írtam erről BRobertnek, itt is gratulálok én is a beszámolóhoz. Nagyon meghatódtam pár mondattól, mert teljesen a szivemből szóltak!
#1052522009-06-19 05:43:01 Válasz a #105089. hsz-ra
Szervusztok!
Nagyon tetszett a beszámoló, nagy figyelemmel olvastam a Skotinai részt, mi volt a célod a felfelé gyaloglással??? Befejezték már a templom felújítását??
viszonylag keveset írtál a kajáról. Hol van ez az Atos??? Tavaly a Szaloniki út oda vissza 6 euró volt, nincs már meg ez a vonat?? Fotóid lesznek, vannak, megtekinthető valahol???