Hát sajnos ez a nyaralás is letelt,de már tervezem Prágát
Nagyon jól sikerült a nyaralásunk igaz nem mindenre maradt időnk,de ez arra ad okot hogy visszatérjünk Toloba.
Az apartmanunkból a kilátás az isteni volt és mikor a reggeli párába az ember kinyitja a szemét és a tengert nézi az ágyból hát azt nem tudom nektek leírni.BÁMULATOS!!
Szerintem a luxus katagoria az ezt jelentette,ezt azért mondom mert a tranzit szállásunk az kaphatná meg inkább a luxszus jeligét.
Az az apartman csodaszép és igényes volt.Más örvendene ha olyan lakása volna!
Annyi mindent le kellene írnom ,de csak forognak a gondolataim meg hát sok az olvasni való mert ti addig míg én nyaraltam úgy nézem nem tétlenkedtetek.
Várom a kérdéseiteket ,ha van és akkor talán könnyebb lesz válaszolgatnom és nem írok itt olyan dolgokat amire nem kíváncsi senki
Szia Robi!!!!!! Üdv itthon!!! Boldog-boldog születésnapot, még legalább ugyanennyit!!
Mindenről írj, mindenről, milyen volt a város, az út, a tenger, hol-merre van jó homokos part? Merre érdemes elindulni kirándulni, stb. stb. Nagyon várom az élménybeszámolót!!!
#1068982009-06-29 12:22:34 Válasz a #106894. hsz-ra
Kedves Robi Barátunk!
Először is Isten hozott itthon. Örülünk, hogy szép élményekkel és szerencsésen megérkeztél.
Másodszor, szeretettel köszöntünk szülinapod alkalmából.
Baráti öleléssel: Josza és Cilla
#1068992009-06-29 12:24:15 Válasz a #106894. hsz-ra
Szia Robi!
Boldog szülinapot.
Lenne pár kérdésem hozzád, ha nem gond.
Milyen kirándulásokon voltatok?
Melyik tavernákban ettetek és mi volt a véleményetek róluk?
Kinti árak, ha megjegyezted őket?
Elektra milyennek tűnt kívülről?
Milyen volt az utatok?
Szia Berili!
A városka neken nagyon tetszett,hangulatos kis telepűlés.Az útazaási téma az nem ide való.Kezden magam tartani a fórum szabályzatához .
A tenger isteni volt még mindig érzem a só illatat.A homokos part az kint van a városka szélén mi egyszer elgyalogoltunk oda csak hogy megnézzem ,de azért én nem gyaloglok 15 percet mikor ott volt az apartman elött a jó kis strand.
Kirándulásaink:Nafplio (piac és a vár megmászása ) isteni a kilátás fentről,Korinthos,Epidaurios,Mycenae és barangolás erre is meg arra is .
Az élménybeszámoló az meg nem az és stilusom,de gondolkodom a dolgon.
És az apartman előtti strand milyen volt? Tudod, a mi apartmanunk is a tenger partján van. Csak a gyerek miatt érdekelne a dolog. Priviben azért leírsz néhány dolgot az utazással kapcsolatban. Megint minket ért a megtiszteltetés, hogy vigyük a csapatot...
Melyik tavernákban ettetek és mi volt a véleményetek róluk?
Kinti árak, ha megjegyezted őket?
Elektra milyennek tűnt kívülről?
Tavernál:Romviaz isteni jó mivel cserépedényben adják a muszakát
Ilias ott nem nagyon tudnak angolul és volt egy kis félreértés ,de megoldodott a dolog és nagyon finom bárányt ettem.A kocsiba maradt a papírom a többi étterem nem ugrik be,de délután felhozom .
Én nem vagyok egy zabagép nyaraláskor ,de az adagokkal volt némi gondom ,de ez a válságnak tudom be .
Az árak ha írnál hogy mire vagy kiváncsi akkor válaszolok már ha vettem azt .
Elektra:A fotó az megvan ahogy igértem igyekszem felrakni a gépre és akkor küldöm is.Nagyon szép kis takaros hotelnek nézem igaz nem mentem be.Hirtelen ennyi.
A part ahol leteszed a hab testedet az homokos.Ahogy belápsz a vízbe az apró kavicsos 1 méter aztán nagy kövek vannak,de ki lehet kerülni ez kb 2 m-es sáv és aztán homok és homok és tiszta mint a lelkem a víz .
A gyermekek jót játszhatnak az biztos.