Én úgy vettem észre hogy nagyon meg van csappanva az idegenforgalom úgy hogy találni fogtok szállást az biztos.Az árra meg az a véleményem a jót mindig meg kell fizetni és ahogy vár a házigazda az ámulatos.Üditő frappé vagy amit akarsz hát én már 30 éve járom a világot,de még szállodában sem fogadnak így mint ahogy Vaya fogadott minket.Visszafelé már puszika is volt Ez haláli vendégszeretet.!
Ez megnyugtató, vagyis csak nekem az . A szálláskiadóknak már valszeg nem annyira.
Minden elismerésem a ti szállásadótoknak, jó érzés lehet! Bírom az ilyeneket, és legnagyobb arányban Görögországban fordul elő ilyesmi (Kicsit off, de tavaly mi is ilyen helyen laktunk, mire megérkeztünk, víz behűtve a hűtőben, friss süti, bor, poharak az asztalon, paradicsom a kertből, babaágy a kis póknak babaágyneművel, puha kistakaróval, szóval meg is hatódtam ).
A segítségetekre lenne szükségem. Tranzitszállás ötleteket keresek Katerini környékén aug.10-re 45-50 Euroig (2 főre). Toloba megyünk, de szeretnénk pihenni kicsit.
Lefelé Methoniban aludtunk aaz Agianis kemping hoteljében, 3 ágyas szoba (4-en, a kicsinek volt utazóágya) 45 euróért. Alkudni nem is próbáltam, mert az egyik kölkecünk nagyon lázas volt, nagyon kellett. Tényleg tiszta, rendes szoba volt, tévével, légkondival felár nélkül. Éttermet nem próbáltuk, de szimpi volt, és üzemelt a bár, nyitva volt egy kis mini market.
Visszafelé Stilida mellett (Volos alatt), a Camping Interstationban http://www.tggr.com/interstation/ 50 euróért, bungalóban, ami szép kis kőház, tiszta, nappali (két kanapéval, az egyik kihúzható), külön háló, konyha hűtővel, sütővel, fürdő, tévé, légkondi, terasz, de hozzá kell tennem, hogy a konyhában semmi nincs, se edény, se pohár, se evőeszköz, semmi, nulla. Mondjuk nekünk nem is kellett, tranzitnak így is jó, amire szükségünk volt, az volt nálunk. A kempingben van mini market, bár, játszótér, saját beach. A bejárat közvetlenül az út (utópálya) mellett van.
#1099132009-07-19 17:17:15 Válasz a #108631. hsz-ra
Katerini közvetlen közelében Parálián a GRANDTOURS-nál nagy valószínüséggel tudnak majd adni tranzit szállást. De ezt csak az utazást megelőző napokban fogják tudni megmondani, hogy lehetséges-e. Ha van üres apartmanjuk, akkor 1 napra is kiadják.
Akkor vendégem vagy egy éjszakára oda és vissza is
Mert szerintem te vagy az egyetlen ember aki így csinálja
Robi nem én vagyok az egyetlen aki megtiszteltésnek veszi, hogy egy éjszakát a Ti napfényes gyönyörű városotokban tölthet és onnan indúl a nagy világba a pénteken induló motorosok is eztet tették
de most nem kötekedésnek vetted remélem már bánom h. leírtam, de ha már megtörtént elküldöm
Odafelé a Macedón határ és Szaloniki között találtam a Hotel Gala nevű intézményt. (GPS 40.73237 22.70254). Elvileg 50 E egy kétágyas szoba, de mi 40-ért kaptuk. Lehet hogy este 10 körül már diszkont árak vannak. Vacsizni a közelben lehetett. Ha az autópályáról Edessa felé letértek, szinte rögtön van egy lámpás kereszteződés, ott jobbra, át a vasúton és egyenesen tovább van a hotel. Ha a vasút után balra mentek, ott lehet enni.
A személyzet kedves. A szoba viszonylag tiszta de láttunk valami rovart mászni. A hotel előtti úton egész éjjel nagy a teherautóforgalom, be kell csukni az ajtót. Ja, és a TV-n az egyes csatorna este nem gyereknek való.
Nem mondom, hogy feltétel nélkül ajánlom, de legközelebb is bemennék, ha arra járnék.
A másik Katerinitől kicsit délre, Litochoroban volt, az Olümposz tövében. A koordináták 40.10538 22.50228 a hotel aprócska parkolójában. A neve Mirto vagy Myrto, bár ezt nem írtam fel, csak az emlékeimben él. 38E volt egy két ágyas szoba reggelivel. Utóbbi reggel 8-tól esedékes, mi meg akkor már messze jártunk, ezért arról nem tudok beszámolni.
Kicsit ódivatú hely, de nagyon kellemes. A környéken volt még jónéhány szállás szabad szobával, kicsit drágábban.