A Toloi telihold tényleg nagyon szép . Ilyet még máshol nem láttam . Ahogy a kis szigetek mögött felkel a hold ,az tényleg páratlan látvány.
Kedves Josza!
Kérlek vigyázz majd Toloba is a többi Hellaszos barátomra ,nehogy a nagy strand homokján érje őket a mámoros reggel. Mert a partot egy szörnyű masina járja be reggelente. Úgyhogy a homokban aludni veszélyes!
#1300552010-03-29 21:22:48 Válasz a #129752. hsz-ra
Szerintem meglovagoljuk azt a vasparipát, ha útban lesz!
De miért aludnánk a homokon, amikor a teraszra az ágyat is kitolhatjuk, és szinte a vízbe lóg a lábunk?
Minket ébresztettek annak idején, megboldogult tengerparton-alvós korunkban ilyen gépek, mindig nagyon kedvesek voltak a sofőr srácok, mosolyogtak és megvárták szépen, míg összeszedjük a hálózsákunkat
Érdeklődnék, hogy milyen árak vannak Tolóban. Mit hol lehet olcsóbban beszerezni. Mennyiért lehet motorcsónakot, vízibiciklit bérelni, és hová érdemes velük hajókázni?
#1302152010-03-31 16:14:37 Válasz a #130210. hsz-ra
Kápi!
Az idei árakról még kevesen tudnak információt. Van ott élő fórumozónk.
A fotóim között van egy két vendéglői kajaadag és a fizetett ára is.
Hidd el ha Tihanyba kiűlsz egy étterem teraszára nem jössz ki olcsóbban.
Otthon a Goldmin-ben drágább a kaja.
#1302492010-04-01 11:57:01 Válasz a #129252. hsz-ra
Sziasztok, szia Csutek!
Rég voltam már itt.
Látom az idén egy uticélt választottunk.
Mi is Tolóra megyünk.
Lenne egy kérdésem. Azt hiszem ezen a fórumon olvastam, de már meg nem mondom, hogy melyik oldalon és most nincs kedvem megint átolvasni az egész 259 oldalt.
szóval az lenne a kérdésem, hogy valaki írta, hogy Hydrára megy közvetlen komp járat is. Nem akarok fakultatívra befizetni, mert sokkal olcsóbb, ha magunk megyünk.
Ez ügyben tudna nekem valaki segíteni? Tényleg van-e ilyen komp járat és ha igen, akkor mennyibe kerül az út és milyen gyakran járnak a kompok?
#1302572010-04-01 13:09:45 Válasz a #130249. hsz-ra
Szia Andra!
Örülök, hogy itt vagy! Én ezt a csontot korábban lerágtam. Szigorúan magánvélemény: Én kocsival voltam, de mégis inkább a Toloból induló és pl. Ágiéknál befizethető hajókirándulást választottam. Nagyon szuper, kényelmes és van idő mindenre. Akkor kb. 34 Euró volt, de nem bántam meg. Ez nem egy szokványos fakultatív kisérővel, hanem rendszeres kirándulójárat Toloból, amire jegyet lehet venni. Még egy megldás van elvileg, Ermioniból van menetrend szerinti járat, ami kb. félárra jön ki, de oda is kell jutni, meg vissza, Tolotól messze van, s rossz a menetrend is. Ha nem kocsival vagy, szinte megoldhatatlan. Ha ragaszkodnál az Ermioniból való átkeléshez, kikotrom a menetrendet, de szerintem felejtsd el!
#1302582010-04-01 13:11:56 Válasz a #130250. hsz-ra
Csutek!
Rég voltam, mert a munkahelyemről nem lehet netezni, figyelnek minket.
Otthon meg hétvégén szinte sosem ülök gép elé.
De hiányzik a Hellasz, mármint TI!!!