Köszi az infókat mindenkinek, én is igényeltem nemzetközi Eü-kártyát....
Átolvastam a hozzászólásokat, és én az utasbiztosítást tekintve: maradok az Allianznál.
2 autóval megyünk, 8 felnőtt.
Ezüst: 390ft/nap/fő -> 6főre kell,
2főre kötök platinát 790ft/nap/fő, mert ebben a fokozatban szerertném biztosítani az autókat is, az 380ft/autó/nap.
Így jövök ki a legjobban, lévén, hogy nálunk csak felnőttek vannak.
Átnéztem sok más biztosítót is, szolgáltatás tekintetében szerintem megbízható, és a tolmácstól a hazaszállításig mindenre nyújt fedezetet.
Bármin hajlandó vagyok spórolni, de ez az egy amin szerintem nem szabad.... főleg, hogy 8felnőtt + 2autó-nál ez az egyik legkedvezőbb.
Ja, nem vagyok ügynök, csak utánanéztem.
Olvasom ki hova tartozik ,levélben kéritek.Én bementem a szegedi REF-be számot nyomtam,la akartam ülni,de már mehettem is az ablakhoz.Kb 10percbe telt míg 3 db EUB kártyát megcsináltattam,ami 3 évig érvényes.Csak állami eü-i ellátásra jogosít ,amit az orvos fontosnak tart.Így mondta szó szerint az ügyintéző
Sziasztok! Mi is épp tegnap váltottuk ki Szegeden, kb. 10 percbe telt a 3 kártya kiváltása. Valóban megéri kiváltani, főleg, hogy pénzbe sem kerül, hiszen - főleg gyerekekkkel - nem mindegy, hogy bármi gond van ellátnak, vagy csak azokban az esetekben, amit fedez a BBP.
Olvasom ki hova tartozik ,levélben kéritek.Én bementem a szegedi REF-be számot nyomtam,la akartam ülni,de már mehettem is az ablakhoz.Kb 10percbe telt míg 3 db EUB kártyát megcsináltattam,ami 3 évig érvényes.Csak állami eü-i ellátásra jogosít ,amit az orvos fontosnak tart.Így mondta szó szerint az ügyintéző
Az idei évtől a felnőtteknek is 3-évig érvényes?
Tavaj csak a gyerkőc kapott három évre.
#1316462010-04-21 10:20:17 Válasz a #131611. hsz-ra
Szia Fogtundér!
A REF az az az Eg Pénztár?
Kellett valami irat a másik 2 személytől?
Melóhelytől egy köpésnyire van az a hely, ahol itt a taj kártyát csinálják (pontisan nem tudom mi a neve, de megyei), ki tudnék ugrani.
#1316522010-04-21 11:30:41 Válasz a #131646. hsz-ra
Gina!
le tudod tölteni az OEP honlapjáról az E-111-es nyomtatványt, kitöltöd, kinyomtatod, aláírjátok és beviszed. ez a leggyorsabb és legegyszerűbb módja szerintem. (vagy feladod postán és küldik szintén postán)akkor nem kellenek+papírok senkitől. én tavaly igy csináltamde nem hiszem hogy változott volna. de a honlapon le van írva ez is.
Természetesen annak jó a postai ügyintézés aki olyan helyen lakik ,ahol nincs egészségbiztosítási pénztár.Márpedig ,mint tudjuk ezek vannak többségben.