Spanyolország
Nyomtatóbarát verzió
  Fórum : Világjáró
Hozzászóló Üzenet
# 286
KijelentkezvePrivát üzenet küldése
Döme
Törzstag
Törzstag
896 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#134219 Üzenet linkje2010-05-13 10:29:05 

Olvastam, hogy anno, Andi keresett infókat Graciosa szigetéről, ami a Kanári-szigetek tagjaként, Lanzarontétól északra fekszik.
Hátha még egyszer használható info lesz:

Jiri Dracek képe:

Jürgen Hüfnertől:

Ribera del Sena oldaláról:

Találtam leírásokat is, nagyon jó gyalogos-kerékpáros menetidőkkel a tervezéshez:
KATT
KATT

és végül egy nagyon profi video a víz alól, teljes képernyőn is jól fut icon_biggrin.gif icon_biggrin.gif icon_biggrin.gif Engem elvarázsolt!

KATT

Ja, az anya-oldal- ahonnan a fenti linkek származnak- is nagyon klassz, rengeteg infoval és ötlettel Lanzarontéról.

# 287
KijelentkezvePrivát üzenet küldéseFelhasználó weblapjának megtekintése
Hadiandi
Aktív fórumos
Aktív fórumos
420 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#134231 Üzenet linkje2010-05-13 11:26:01 

húúú ezek gyönyörűek!!
# 288
ZA07
Aktív fórumos
Aktív fórumos
288 hozzászólás

25
Utazás 25 nap múlva:
Torremolinos
#147085 Üzenet linkje2010-08-02 11:14:05 

Sziasztok!

Lassan közeledik az indulásunk napja a csodás Lloret de Marba.
Segítséget szeretnék kérni azoktól akik a közelmúltban (tavaly, netán idén) jártak ott.
Két éve mikor ott nyaraltunk már akkor gondot okozott a parkolás kérdése, hiszen szeretnénk az autónkat nyugodt helyen tudni a kint töltött idő alatt.
A parton (a vár közelében) lévő nagy parkolóban már akkor napi 20 Euro volt a parkolás, s ez azért 13 napra elég húzos. Szerencsére akkor találtunk a közelben egy kisebb parkolót, ahol egy öreg bácsi felügyelte az autókat és itt 12 napra csak 70 Eurot fizettünk.
A kérdésem az lenne, hogy tudtok e esetleg parkolóhelyeket Lloretben.

Előre is köszi: Anita

# 289
Döme
Törzstag
Törzstag
896 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#152344 Üzenet linkje2010-09-22 16:30:20 

Sziasztok,
most szeretném néhány saját képemet megosztani LANZAROTÉRÓL:

# 290
Szanna
Törzstag
Törzstag
519 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#152352 Üzenet linkje2010-09-22 17:25:41  Válasz a #152344. hsz-ra Előzmény #152344

Szia Döme!
Ezt nem kellett volna! Jaj, nekem! Újabb célpont! icon_mrgreen.gif
Nagyon szépek a képeid!!!!!!!!!!! icon_biggrin.gif
Jövőre?

# 291
Vojandi
Kiemelt fórumtag
Kiemelt fórumtag
4595 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#152367 Üzenet linkje2010-09-22 20:42:54 

Szia Döme!

Köszönöm.
A sólepárlós, kaktuszos képek nagyon jók. A Martianez park medencéjéről is nagyon jó a pálma árnyékkal a kép.
A többi pedig nekem már szinte művészi fotó. Csodaszépek és jól vannak megszerkesztve!!! Most kicsit kezdem bánni, hogy nem Lanzarote lett, ahogy eredetileg terveztük. Akkor elrettentett, hogy mennyi vacakolás lett volna a madridi átszállással, csak direkt repcsivel akartam menni, most meg ugyanezzel az átszállással megyünk Tenerifére is. icon_smile.gif Talán jövőre...?

# 292
Dfku
Aktív fórumos
Aktív fórumos
55 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#152372 Üzenet linkje2010-09-23 09:31:50 

Sziasztok!

Lenne egy kis kérdésem. olvastam, hogy többen utaztatok már repülővel (én még soha), és jövőre Costa Brava lehet az uticél, és repcsivel szeretnék menni.
Az lenne a kérdésem, hogy kb mennyivel előtte lehet lefoglalni a jegyet, hogy minnél olcsóbb legyen, és melyik társaságot ajánljátok, esetleg utzási irodát is.

Nagyon köszönöm!

Kata

# 293
Dfku
Aktív fórumos
Aktív fórumos
55 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#152376 Üzenet linkje2010-09-23 10:06:03 

Ja és, ha lehet akkor akár Debrecenből is indulhatna a gép icon_biggrin.gif, de az biztos nem lehetséges, így Bp-ről.
# 294
Döme
Törzstag
Törzstag
896 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#152379 Üzenet linkje2010-09-23 10:33:45 

Remélem minnél több embernek sikerül kedvet csinálnom Lanzarotéhoz...nagyon érdekes sziget, rengeteg természeti és kultúrális látnivalóval, kellemes klímával...érzésem szerint jelenleg olcsóbban, mint egy repülős-szigetes görög út...nekünk nagy élmény volt.

A többi kép: (FONTOS: váltsatok 720p-re ill. teljes képernyőre)
LANZAROTE 3/1 HD
LANZAROTE 3/2 HD
LANZAROTE 3/3 HD

# 295
Halaszer
Aktív fórumos
Aktív fórumos
196 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#152381 Üzenet linkje2010-09-23 11:55:16  Válasz a #152379. hsz-ra Előzmény #152379

Te Döme, Te engem nem hagysz tanulni icon_evil.gif pedig még holnap lesz egy vizsgám.

Nincsenek meg véletlenül ezek a képek önmagukban feltéve valahová??? (Hogy egyeseknek milyen igényeik vannak, no icon_redface.gif )
Sajna lassú lehet a netem, mert egyfolytában elakad, és úgy nem olyan élvezetes icon_sad.gif

Víz alatti fotók is vannak? Snorkel szempontjából milyen a környék?

Viszonylag könnyen és olcsón elérhető célpont tényleg, ide még kisgyerekkel is kivitelezhető lenne egy út icon_cool.gif

# 296
Döme
Törzstag
Törzstag
896 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#152384 Üzenet linkje2010-09-23 12:23:33  Válasz a #152381. hsz-ra Előzmény #152381

Sajna egyenlőre még csak így van fent, de majd feltöltöm egyesével is...

Sznori: amennyit láttam igencsak hasonló a görög vízalatti világhoz, bár be kell valljam nem sok helyen próbálkoztam...a sziklás részeknél eléggé hullámzott a víz, ahol pedig homokos part volt, ott meg minek...Azért ha több időt szántam volna rá, biztosan lehetett volna találni jó részeket, de elvontak a szárazföld szépségei. (off: víz alatti képek most azért sincsenek, mert januárban beáztattam egy kicsit a gépet a tengerbe és amikor hazatértünk úgy tűnt nem lett baja, de a mostani út előtt kiderült, hogy mégis...)

on:Szerintem tényleg teljesíthető akár kisgyerekkel is az út.

off(újra): egy kalappal!

# 297
Vojandi
Kiemelt fórumtag
Kiemelt fórumtag
4595 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#152408 Üzenet linkje2010-09-23 22:44:38 

Szia Döme!

Sikerült megnéznem a képeket, azaz a vetítéseket, nagyon szépek, sőt művésziek!!! Köszi, és nagyon gyors voltál.
Milyen volt a víz (hőmérsékletre)? Mi sosem tudunk fürdeni, annyira jeges mindig az óceán.
A medencés képnél természetesen a Cesar manrique parkra gondoltam, csak a tenerifei martiaezzel kevertem a nevét. A Kaktuszparkból származó fotóid félelmetesen jók, hihetetlen, hogy miket meglátsz dolgokban, engem teljesen levettél a lábamról a képeiddel. Köszi ezt a sok szépséget.

# 298
Döme
Törzstag
Törzstag
896 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#152415 Üzenet linkje2010-09-24 05:30:09  Válasz a #152408. hsz-ra Előzmény #152408

Andi,
icon_biggrin.gif icon_biggrin.gif icon_biggrin.gif

Víz hőfok: minden nap fürödtünk az óceánban ami általában nem volt túl meleg, olyan pont úszásra való...nem tudom hány fokos lehetett, de a Földközi tenger nyári hőmérsékletét biztosan nem érte el. Csak egy pár helyen találtunk hasonlót ehhez, pl Orzola felé, itt:

vagy El Anclan:

Ezeknél a természetes (?) kőgát miatt kissebb a vízmozgás, ezért jobban felmelegszik.
Szerintem Graciosán is tuti vannak védett, melegebb vízű öblök, akár ez, rögtön a kikötőnél:

Ami érdekes volt nekem: még sehol sem éreztem ilyen nagy felhajtóerőt vízben, szinte minden mozgás nélkül lehetett függőlegesen(!) lebegni (persze nem ott, ahol hullámzott). Pedig nemigen éreztem sósabbnak...
Ja, és itt találtam eddig a legfehérebb, finomhomokos uniós ( icon_lol.gif ) partot:

# 299
Döme
Törzstag
Törzstag
896 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#152416 Üzenet linkje2010-09-24 05:37:18 

Dfku írta:
Idézet:
Lenne egy kis kérdésem. olvastam, hogy többen utaztatok már repülővel (én még soha), és jövőre Costa Brava lehet az uticél, és repcsivel szeretnék menni.
Az lenne a kérdésem, hogy kb mennyivel előtte lehet lefoglalni a jegyet, hogy minnél olcsóbb legyen, és melyik társaságot ajánljátok, esetleg utzási irodát is.

Egyénileg szerveznél (netről repjegy,szállás) vagy inkább utazási irodás megoldást keresel (talán csak chartert)vagy szállást is?

# 300
Dfku
Aktív fórumos
Aktív fórumos
55 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#152423 Üzenet linkje2010-09-24 09:12:01 

Az az igazság még nm igazán tudjuk, még csak számolgatni próbálunk.
Szóval mind a két lehetőség érdekelne.

Leginkább a jegyet keresem én, a szállást pedig irodánál. Talán ilyet is lehet.

Köszi
Kata

KERESŐ:
Nyomtatóbarát verzió
  Fórum : Világjáró
<   1 2 3 ... 19 20 21 ... 43 44 45   >

Copyright © 2003-2025 Hellasz.hu